Long Stay golfresor till Italien, Venedig

Venedig – småstadsliv för livsnjutare!

”Se Venedig och sedan dö.” Vårt resmål strax utanför Venedig är perfekt för att utforska den klassiska staden, men även städer som Padova och Verona. Vi bor på banan mitt i staden Martellago.

Söker du boende i en liten Italiensk stad, bara ca 30 minuter från Venedig har du hittat rätt! Våra lägenheter ligger på golfbanan som i sin tur ligger absolut mitt i den lilla staden Martellago.

Med bas i Martellago kan du upptäcka hela denna spännande region i din egen takt. Kanske en tur till en vingård efter dagens golfrunda, eller varför inte börja dagen med en promenad genom Venedigs smala gränder och broar. Eller nöjer du dig med en promenad till någon av Martellagos vattenhål? Möjligheterna är oändliga och bara din egen fantasi sätter gränserna för vad du gör av en Long Stay här i denna fantastiska del av Italien.

blankblankUtforska utsökt mat under long golfresor till Venedig, Italienblankblankblankblank

Martellago är en liten Italiensk stad och vi bor mitt i staden, fast på banan!

Vi bor intill banan – Ca’ della Nave – som ritats av den store Arnold Palmer. Från lägenheterna Ca’ dei Dodgi (på banan) är det ungefär 800 meters promenad till klubbhuset och den vackra 1500-talsvillan Villa Grimani Marosini, som varsamt renoverats. När du sedan går ut genom klubbens grindar är du helt plötsligt mitt i den lilla staden Martellago! Riktigt häftigt första gången, men man vänjer sig snabbt med att kunna promenera till caféer, restauranger, butiker och barer – hur många kan göra det hemma i Sverige utanför storstädernas centrum?

Ytterligare en skillnad mot hemma är att restaurangerna är väldigt prisvärda – och att maten alltid är utsökt god. Underbara pizzor, fantastisk pasta, väl tillagat kött och skaldjur och fisk så färsk att den fortfarande sprattlar på tallriken. En rejäl Italiensk måltid med antipasto, pasta och secondo kostar ofta inte mer än 300 kronor vilket får anses oerhört bra. Den stora skillnaden görs på vinet, som precis som vanligt är väldigt prisvärt – eller vad sägs om 8 euro för en enliterskaraff med husets vin?

Vårt boenden i Martellago

Vill du ha närheten till golfen men ändå nästan bo mitt inne i en stad ska du välja lägenheterna Ca’ dei Dogi som ligger utmed hål 4 på banan Ca’ della Nave. De ligger nära den stora vägen, men väl inne på området hör man faktiskt lite eller intet av trafiken. Dock kan det upplevas störande om man är van med knäpptyst miljö hemmavid.

blankblankblankblankblank

Lägenheterna har ett sovrum, kök och vardagsrum samt 2 badrum. Självklart med tvätt- och diskmaskin samt alla köksutensilier du kan förvänta dig. Vissa lägenheter är i ett plan, andra med sovutrymme och ett av badrummen en trappa upp.

De allra flesta lägenheter har balkong eller väl tilltagen uteplats och intill receptionen finns en liten bar/café som säkert kommer bli en populär samlingsplats de dagar vi inte är i klubbhuset. Här finns en jättemysig uteplats och värdinnan gör sitt för miljön då hon är mycket social och serviceminded.

Det är ungefär 500 meters promenad till rangen och ytterligare några wedgar till klubbhuset.

Här är hundar välkomna både i lägenheterna och på banan.

Golfen på Ca’ della Nave

Ca’ della Nave ritades i början av nittiotalet av legendariska Arnold Palmer och är som alla hans banor svagt ondulerade och mycket lätta att gå.

blankUtforska Venedig under long golfresor till Italienblankblankblankblank

Banan har ganska långa par-fyror, vilket gör att den känns tuff trots att par-femmorna är ganska korta. Det finns även en hel del välplacerade vattenhinder och inte minst väl försvarade greener med stora bunkrar på amerikanskt manér. Banan är väldigt rolig och omväxlande och för varje runda ser man nya linjer och inspelsvinklar på många hål. Kort sagt en fantastiskt trevlig hemmabana och det känns bra att vi har obegränsat medlemskap just här.

En trevlig detalj är att hundar är välkomna även på banan, vilket är ovanligt i Sydeuropa.

När du inte spelar golf

Med läget mitt i den spännande regionen Veneto finns som sagt hur mycket som helst att göra de dagar du inte vill spela golf. Vingårdar, småbyar, Venedig, naturupplevelser, dagsturer till Garda – ja, listan över ”aftergolf” kan göras hur lång som helst. Bara din egen fantasi avgör vad du gör av din Long Stay i Venedig…

blankblankblankblankblank

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Dock har vi ingen personal på plats i Martellago, men självklart får du service av oss på kontoret.

Starttider och greenfee

Som Long Stay-gäst med Sunbirdie i Venedig blir du medlem på banan Ca della Nave. Som medlem får du boka alla tillgängliga starttider 2 dygn i förväg. På helger är det ofta klubbtävlingar (totalt bara 168 medlemmar…) vilket kan innebära begränsad tillgänglighet men under vardagarna är det oftast väldigt gott om plats och du kan i princip gå ut när du vill. Vill du spela andra banor i området kan du köpa till greenfee för ca 45 €.

Ta med dig hunden!

Olikt de flesta andra resmål i Sydeuropa är hundar mer än välkomna både i boendet och på golfbanan här på Ca’ della Nave.

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende, service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi, golf enligt program samt service av vår personal på plats. Se prislistan för detaljer.

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och smidighet. Till Martellago flyger du enklast till Venedig med Norwegian, men det är inte särskilt långt heller från Verona (12 mil), Bergamo (22 mil) eller Milano (Linate 27 mil, Malpensa 31 mil). Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokning där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay Golf Italien Venedig. Bookmark the permalink.

Comments are closed.