Long Stay golfresor till Portugal, Algarve, Portimao

Nyhet! Algarve, Portimao – Parchal
Toppboende och golf på 7 härliga banor!

Med alla bekvämligheter och spektakulär utsikt över floden Arade i byn Parchal, strax utanför Portimao, ligger vårt härliga boende Aguahotels Riverside. Här bor du bekvämt, modernt och riktigt bra med full service och närhet till charmiga stränder, gränder, torg och restauranger – och har inte mindre än 7 varierade banor att spela på!

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Strax utanför Portimao på Algarves solsmekta kust har vi hittat något utöver det vanliga. I byn Quinta do Parchal, på promenadavstånd från den pittoreska fiskebyn Ferragudo med gott om läckra restauranger, ligger Águahotels Riverside, som passar dig som söker hög standard på boende och service och vill ha tillgång till allt en levande stad har att erbjuda, utan att för den sakens skull bo mitt i själva staden. Du bor i byn Quinta do Parchal med ca 4.000 invånare, varav de flesta arbetar tvärs över floden i Portimao.

blankblankblankblankblankUtforska Portugal under longstay i Algarve, PortimaoblankAktiviteter att göra under long stay golfresor till Portimao, Algarve, PortugalblankblankblankblankAktiviteter att göra under long stay golfresor till Portimao, Algarve, Portugalblankblankblankblank

Riverside har ett mycket lugnt läge vid floden Arade med utsikt över Portimao, Algarves näst största stad. Lägenheterna är välutrustade och håller hög 4-stjärnig standard, där de flesta har utsikt över floden i västerläge vilket ger härlig eftermiddagssol.

Grundpriset inkluderar boende i lägenhet med 1 sovrum men mot tillägg finns även lägenheter med 2 sovrum. Dessa har välutrustat kök med öppen planlösning till vardagsrummet och stor balkong med utsikt över floden och kvällssol!

På Riverside finns all service i form av utomhuspool, uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, gym, bastu, Spa och en trevlig restaurang med bar. Hotellet arrangerar också en mängd olika aktiviteter varje vecka, såsom vandringar, stadsturer, yoga, gymnastik med mera. Här finns alltså det mesta för en aktiv Long Stay, om du nu inte hellre vill ta det lugnt på din balkong eller vandra i stillhet i de charmiga kvarteren i Ferragudo eller Portimao, som du når med buss från Riverside.

Boendet på Água Riverside

Ovan har vi redan lovordat vårt boende, Riverside, av den enkla anledningen att här finns det mesta. Härligt moderna lägenheter med 1 eller 2 sovrum, fullt utrustat kök och balkong eller terrass. Njut av både inomhus- och utomhuspooler, jacuzzi, bastu, gym och Spa (tillägg för behandlingar) eller sätt dig intill poolen med en god bok och kanske ett glas vin från den intilliggande restaurangen.

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Våra lägenheter har antingen 1 eller 2 sovrum och är mycket fina.

Lägenheterna är fullt utrustade för självhushåll men känner man för att äta ute så har Riverside en egen, mycket trevlig restaurang. Annars är det inte mer än ca 500 m till närmsta lokala restaurang i den pittoreska byn Parchal. Du kan också ta en härlig promenad på cirka 25 minuter till den mysiga fiskebyn Ferragudo där det finns ett stort antal restauranger i olika prisklasser utmed hamnen. Här finns även mysiga stränder och historiska byggnader, som gjorda för en mysig promenad efter en god middag.

Bara 250 meter från Riverside ligger en välsorterad mataffär och här finns även busshållplatsen varifrån du kan ta dig till Ferragudo och Portimao. Under nästan hela året har även Riverside dessutom en uppskattad båt-shuttle in till Portimao…

Golf på 7 härliga banor!

Bor du på Riverside väntar många härliga golfutmaningar. Åker du med Sunbirdie till Portimao och Riverside ingår 16 greenfees under en Long Stay och 8 greenfees under en Mid Stay. Du väljer helt fritt mellan sju! omväxlande banor och du kan därutöver köpa så många ytterligare greenfee du önskar till rabatterade priser – antingen vid bokningen eller på plats av vår personal i området.

Greenfeen gäller på 7 olika banor; Palmares, Boavista, Espiche, Penina, Morgado, Alamos och Salgados. Du kan boka alla tillgängliga tider 2 dagar i förväg.

blankblankblankblankblankGolf i Algarve, Portimao, Portugal

Penina är Algarves första och mest klassiska bana, ritad av Sir Henry Cotton, samt också den som ligger närmast ditt boende.

Palmares av Robert Trent Jones II bjuder på en spektakulär blandning mellan linksgolf och mera parkliknande hål i en underbar närhet till havet. Rankad som landets bästa bana flera år i rad!

Boavista har en fin utsikt över Lagos-bukten och är känd för sin ypperliga kondition. banan är lätt kuperad, naturanpassad och på hål 6 och 8 måste du slå bollen över en ravin.

Espiche har en golfbana som premierar strategiskt spel där du ska placera bollen på rätt plats för nästa slag. Banan ligger naturskönt utan störande bebyggelse men med ett mycket trevlig klubbhus och underbart god mat!

Morgado har generösa fairways och stora greener – bra puttning är viktigt här. Likaså är det bra att kunna placera bollen eftersom bunkrarna kan vara ganska svåra. Ligger i lantliga omgivningar en bit in i landet.

Alamos är belägen precis bredvid Morgado i en miljö med sjöar och utsikt över Monchique bergen. Greenerna är små och snabba och banan är en mycket trevlig utmaning. Klubben har ett utsökt träningsområde!

Salgados är en bana i ett naturreservat strax intill sandstranden nära Albufeira. Placeringen är magisk och banan hyser stora mängder fåglar, inte minst vadarfåglar. Här är det helt plat, men varning för ett stort antal vattenhinder.

När du inte spelar golf

Med bara några hundra meter till närmaste by, Quinta do Parchal, finns det stora möjligheter att strosa runt och insupa det lugna Portugisiska tempot. Varva ned helt enkelt. Här bor drygt 4.000 människor och det finns torg och restauranger, men du finner ett större utbud ett par kilometer bort i den pittoreska fiskebyn Ferragudo. Här är det populärt att njuta av fisk eller skaldjur i restaurangerna vid marinan, besöka de vackra stränderna eller bara studera folklivet vid torget mitt i byn.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Du kan även promenera, ta bussen – eller varför inte ta Riversides båt-shuttle! till staden Portimao, som har 36.000 invånare och ett otal mysiga fiskrestauranger vid hamnen. Här ligger också ett Casino och en spektakulär badstrand, Praia da Rocha.

Portimao är väl värd ett åtminstone ett besök under en vistelse på Riverside.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats på Algarve som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd bor inte på Riverside, men är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Våra värdar är vanligen på plats under säsong, dvs 1/10-1/12 respektive 1/2–1/5. Vissa avvikelser kan förekomma.

Starttider och greenfee

Under en Long Stay ingår 16 greenfee och under Mid Stay ingår 8 greenfee – som gäller på 7 olika banor: Penina, Palmares, Boavista, Espiche, Morgado, Alamos och Salgados.

Du kan boka alla tillgängliga tider 2 dagar i förväg.

Vad ingår i priset?

Long Stay: 28 nätters boende (4 veckor) och 16 greenfees.
Mid Stay: 14 nätters boende (2 veckor) och 8 greenfees.

Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 14 eller 28 dagar, har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 2, 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor. Se vår prislista där du finner priser för 4 veckor, extra nätter, extra veckor och extra vistelse (4 veckor), samt tillägg för vissa perioder som påsk och nyår.

Gå direkt till prislistan för Long Stay golfresor till Portugal, Algarve, Portimao…

Gå direkt till prislistan för Mid Stay golfresor till Portugal, Algarve, Portimao…

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 resp 2 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Algarve, där Riverside ligger, flyger man till Faro med exempelvis Norwegian eller Air Portugal. Många flyger även till Lissabon med TAP och tar hyrbilen ner till Algarve. Finfin motorväg och tidsmässigt brukar det löna sig jämfört med att byta flyg. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på strong>08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay golf Portugal, Algarve, Portimao. Bookmark the permalink.

Comments are closed.