Long Stay golfresor till Portugal, Lissabon, Silverkusten, Praia D’El Rey

Nyhet! Portugal, Lissabon, Praia D’El Rey
Upptäck en av Europas allra bästa golfresorts – som nu blivit ännu bättre!

2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort och har alltjämt legat i topp när det gäller boende, kvalitet, service och inte minst riktigt bra och utmanande golf. Nu kan vi glädjande meddela att ”Praia” har blivit ännu bättre! Nya banan West Cliffs öppnade sommaren 2017 och har gjort destinationen komplett. En Long eller Mid Stay till ”Praia” innebär 4-stjärniga lägenheter av mycket hög klass, en underbar strand och två magnifika golfbanor att spela på!

blankLongstay Portugal Praia Del Rey west cliffs - SunbirdieLonstay Portugal Praia Del Rey Vardagsrum - SunbirdiePraia Del Rey Longstay Golf Portugal - Sunbirdie

Toppboende och drömgolf – check!

Praia D’El Rey ligger strax norr om Lissabon på Silverkusten, känd för dess fina stränder, surfing och härliga solnedgångar i havet, därav namnet Silverkusten, som syftar på solens reflexioner i havet. Utöver golfen har du här massor att uppleva. Promenader på den milsvida stranden. Havets läckerheter på små restauranger i din omedelbara närhet eller i fiskebyn Peniche. Upplev den medeltida staden Obidos där du med fördel söker upp någon liten mysig restaurang i en liten gränd. Spendera någon dag i Lissabon och Cascais.

Till allt detta kan du lägga boende av toppklass! På Sunbirdie är vi väldigt glada att kunna erbjuda ett upplägg för Longstayboende med golf som vi tror är svårslaget.

Boendet på The Village by the Ocean

The Village by the Ocean ligger nära havet, ett par kilometer från 5-stjärniga Mariott Hotel och klubbhuset på Praia D’El Rey. Lägenheterna är lyxiga och har två sovrum, vardagsrum med kombinerat kök samt balkong eller terrass. De ligger nästan mitt mellan banorna och det är bara 3 km till nya West Cliffs.

blankblankblankblankblankblankblank

Härliga lägenheter med två sovrum nära havet…

Som Sunbirdie-gäst har du kostnadsfri Wi-Fi samt tillgång till inomhus pool och gym ett par gånger per vecka. Lägenheterna är fullt utrustade med 4 plattor, ugn, diskmaskin, tvättmaskin och TV med internationella kanaler.

Golfen på Praia D’El Rey

Vi har redan nämnt golfen och många har genom årens lopp säkert spelat ”Praia”. ”Praia” är en unik mästerskapsbana som med fördel delas upp i två delar. De första 9 hålen är en mysig parkbana med pinjeskog där det gäller att hålla sig på fairway. De sista 9 hålen byter banan karaktär, då den tar sig ner mot Atlanten och hålen spelas mellan de vackra sanddynorna. Det här är Seaside när det är som bäst.

blankblankblankblank

Praia D’El Rey är en klassiker som säkert många av er spelat…

blankblankblankblankblank

Men nya West Cliffs har ni kanske inte fått prova på. Nu finns chansen!

Nybyggda West Cliffs ligger även den i denna sandrika natur och slingrar sig fram mellan sanddyner men har även inslag av buskage och pinjeträd. På de flesta hål som rör sig ner mot havet har man en mäktig utsikt över Atlanten. Kort och gott så har ni två helt fantastiska banor att spela på och skulle inte detta räcka så är det inte långt till Royal Obidos och Bom Succeso…

Service under din Mid och Long Stay

Under våren 2018 har vi inte någon egen personal på plats, men självklart får du service från oss såväl inför som under din vistelse. Mer information får du inför din resa.

Starttider och greenfee

Greenfee ingår i våra priser för boende på The Village Praia D’El Rey. Antalet greenfee varierar något beroende när du åker. Obegränsad golf under vintern (1 november till 15 februari) och 4 greenfee per vecka under övrig tid. Greenfee gäller givetvis på båda banorna. Som tillfällig medlem på banorna har du rätt att boka alla lediga starttider 48 timmar i förväg. Starttider bokas genom klubbens reception.

Vad ingår i resans pris?

I våra priser ingår generellt boende, service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi och golf enligt program. Se prislistan för detaljer.

Vad ingår inte i resans pris?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Se mer information nedan eller gå direkt till fliken Flyg och hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag.

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 2 respektive 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 14 eller 28 dagar så har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 2 eller 4 veckor utan det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor eller ännu längre. Se vår prislista där du finner priser för Mid och Long Stay, extra nätter, extra veckor och extra longstay-vistelse (4 veckor).

Prislista Praia D’El Rey Mid Stay (2 veckor)…
Prislista Praia D’El Rey Long Stay (4 veckor)…

När du inte spelar golf

Här ifrån är det inte långt till världsstaden Lissabon som bör utforskas. Kanske boka en natt eller två och ta en semester i semestern…

I den omedelbara närheten har du charmiga fiskebyn Peniche där det alltid serveras färsk fisk och skaldjur – ofta i enkla, mindre restauranger som närmast kan beskrivas som ”hål i väggen” men med otroligt hög kvalitet och låg prisnivå. Den historiska staden Óbidos är också ett måste. Har du beundrat Visbys ringmur kan du vänta dig en fantastisk upplevelse i medeltidsstaden Óbidos. Vandra utefter den imponerande stadsmuren, besök slottet eller bara strosa i de smala, vindlande gränderna och beundra de blomsterutsmyckade husen och njut sedan av en god middag på någon av stadens restauranger. Stranden och havet är annars alltid ett härligt alternativ…

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Lissabon finns det möjlighet att flyga direkt med Norwegian, TAP, Ryanair och SAS. Nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

Hyrbil ingår inte i priset på din resa, men vi rekommenderar att du hyr en bil, för att få ut mesta möjliga av din vistelse på Costa Almeria.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay golf Portugal, Lissabon, Praia D’El Rey. Bookmark the permalink.

Comments are closed.