Long Stay golfresor till Portugal, Madeira

Madeira – lyxboende, subtropiskt klimat och storslagna naturupplevelser! Dessutom fri golf…

Madeira är en klassiker dit många återkommer år efter år för att uppleva det storslagna landskapet och det subtropiska klimatet. Vi erbjuder detta härliga resmål för både Mid och Long Stay med lyxboende i underbara lägenheter och fri golf.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

När man talar om Madeira kommer superlativen snabbt. Denna underbart vackra ö med sin sällan skådade blomsterprakt, makalösa vyer med branta stup som tar andan ur dig, frodig grönska och underbara vandringsleder (Levador), salta bad i havspooler och god mat och drick. Det är på sina håll så rasande vackert att man tror sig stå framför en målning, men nej, nyp dig i armen och inse att du faktiskt blickar ut över en av jordens mest magiska platser. Detta kombinerat med det härliga klimatet i Funchal-bukten gör Madeira till ett perfekt resmål under vinterhalvåret.

Utöver den magnifika naturen har du hela Funchals utbud av restauranger och nöjen att botanisera bland. Strosa runt i Gamla Stans gränder och hitta din favoritbar eller restaurang. Vandra utmed strandpromenaden och insup atmosfären och den salta havsbrisen. Bada i havet eller havsvattenpoolerna och bara njut av livet.

Vårt boenden på Palheiro Village

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Lyxboende intill golfbanan med utsikt över havet.

Palheiro Village ligger vid golfbanan och erbjuder lyxigt boende i lägenheter med havsutsikt och allt man kan tänka sig för en längre vistelse. Från lägenheterna har man makalös utsikt över Funchal och hamnen. 

Granne med Palheiro Village ligger Casa Vehlo där du har fri tillgång till uppvärmd utomhuspool samt rabatterade priser i restaurangen och i Spa-anläggningen med inomhuspool, fitnessrum, bastu med mera.

Utanför boendet finns en busshållplats från vilken du kan ta lokalbussen ner till Funchal. Annars är taxi även väldigt prisvärt och med en hyrbil tar du dig runt på hela Madeira utan problem, men det kan vara skönt att slippa ta bilen om ni ska ut och äta ”på stan”…

Golfen under din Mid och Long Stay på Palheiro

Som Sunbirdiegäst blir du medlem på eleganta Palheiro Golf, på ”rätt” sida av ön. Banan ligger på en höjd, 500 meter ovanför Funchal och nästan alla hål har utsikt över havet och staden. Det är en välskött och rolig parkbana i relativt kuperad terräng. Medlemmarna går oftast banan men vi har bra medlemspriser för dig som hellre hyr en golfbil.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Man brukar säga att man inte kommer ihåg första rundan då man då fokuserar mer på de vackra vyerna och blomsterprakten än på spelet.

Vill man variera sin golf, finns det ytterligare en bana på ön, Santo da Serra, där vi har nettopriser. En trevlig bana där även Europatouren brukar spelas. Varför inte krydda vistelsen med en utflykt till ön Porto Santo (2 timmar med båt) och spela den spektakulära Ballesteros banan med samma namn som ön!

När du inte spelar golf

Vi har redan nämnt massor av saker att göra på Madeira och vi tror att just Madeira som ö är det som kommer hänföra de flesta. De vackra vyerna, blomsterprakten men även härliga vandringar utmed Levadorna. Man får ju inte heller glömma Madieravinet, världskänt och mycket njutbart!
Gastronomiskt finns det en hel del att utforska. Tonfisk, havsabborre och svärdfisk. Eller varför inte Espada? Det är en djuphavsfisk som bara finns här, i Japan och i Filippinerna. Kokas i vitt vin eller steks med bananer! Låter konstigt men är väldigt gott…

Service under din Long eller Mid Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. På Madeira har vi inte någon egen värd på plats men självklart finns vi till er tjänst på telefon, chat och mail plus att personalen på resorten också är mycket serviceminded.

Starttider och greenfee

Som Mid och Long Stay gäst på Madeira har du medlemskap som gäller på Palheiro Golf. Medlemskapet ger dig fritt spel på den underbara 18-hålsbanan vilket i praktiken betyder att du kan spela hur mycket du vill. Som medlem får du boka alla tillgängliga starttider en vecka i förväg!

Vad ingår i priset?

28 nätters boende (4 veckor) och medlemskap på Palheiro Golf ingår i priset för Long Stay.
14 nätter (2 veckor) och medlemskap ingår under en Mid Stay golfresa.

Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 14 eller 28 dagar, har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 2, 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor. Se vår prislista där du finner priser för extra nätter, extra veckor, samt tillägg för vissa perioder som påsk, jul och nyår.

Gå direkt till prislistan för long stay golfresor till Portugal, Madeira…

Gå direkt till prislistan för mid stay golfresor till Portugal, Madeira…

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar sedan så länge du önskar. Det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

logo_tap_enFlest flygförbindelser har Portugals flygbolag TAP, med bara en kort väntan i Lissabon. Du checkar in bagaget hela vägen och det är dessutom mycket bra priser. Sök och boka med TAP på www.flytap.com/sverige

Vill du söka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi vår partner MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem gärna på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via svenska bolaget Holiday Drive eller sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs om Long Stay med Sunbirdie
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay golf i Portugal Madeira. Bookmark the permalink.

Comments are closed.