Nyhet! Toscana, Florens

Nyhet – Long och Mid Stay golfresor till Italien, Florens

Det alla säger, det du ser och det du hör om Toscana är sant! Toscana är just så vackert som det målas upp i böcker, filmer och olika magasin. Toscana har verkligen allt! Och vi har nog hittat det bästa av det bästa när det gäller boende och golf. Artimino och Le Pavoniere strax utanför Firenze!

Long Stay från 9.995:- per person
Mid Stay från 7.695:- per person

Long Stay i Florens!
Vi bor i en by där husen är 700 år gamla…

Var ska vi börja? Konstnärerna, artisterna och författarna; Vad sägs om Leonardo da Vinci, Michelangelo, Galileo Galilei, Dante och Machiavelli. Viner; Brunello och Chianti med flera. Mat; Rustik och enkel mat med bra råvaror. Pasta, fisk, vilt, kött, fågel serveras ofta med rosmarin, basilika och mycket olivolja. Städer och byar; Florens, Pisa, Siena, Lucca, Montecatini, San Gimignano och Arezzo är bara några underbara exempel.

Toscana är även känt för sin vackra natur med små byar på toppen av ett litet berg och cypressklädda kullar men även för dess magnifika städer med stora palats och är inte minst renässansens verkliga födelseplats. Dess extremt rika konstnärliga arv samlas i huvudorten Florens som finns i din absoluta närhet när du åker med Sunbirdie till Florens, Artimino.

Boendet på Tenuta Artimino

Long Stay på Artimino utanför Florens med Sunbirdie
Lägenheterna är alla unika och mycket smakfullt renoverade.

Vi har hittat något väldigt speciellt. En by på en topp av ett berg! Artimino är en riktig by som har byggnader från 12, 13 och 1400-talet. Det bor ca 100 personer i byn men delar av byn är ombyggd till semesterboende. I dessa gamla byggnader är dock allt modernt och välrenoverat vilket gör att ni kommer ha en fantastisk vistelse på Artimino. Här finns ett 50-tal lägenheter, 3 restauranger, ett hotell (i gamla stallet) och en herrgård! Alla lägenheter har (av förståeliga skäl) helt olika utformning, planlösning och utsikt. Vissa är större, vissa mindre, vissa med balkong, andra inte osv. Detta för att byggnaderna faktiskt är 700 år gamla och då tänkte man inte på balkonger och eftermiddagssol. Som tur är, finns det ett flertal terrasser och uteplatser som är till för alla och med en makalös utsikt över det Toscanska landskapet.

Köken består av ett köksskåp som får beskrivas som ett välutrustat pentry men vi har köpt in 2 extra plattor och ugn vilket innebär att det finns 4 plattor och ugn. Wi-Fi och Internationell TV ingår också och sammantaget måste vi säga att lägenheterna är oerhört charmiga och inbjudande.

Golfen på Le Pavoniere

Fri golf på Le Pavoniere under en longstay med SunbirdieLe Pavoniere är en makalös golfbana, ritad av den store Arnold Palmer.

Le Pavoniere ligger i Prato bara någon mil från Florens och inte mer än 14 km från Artimino. Golfbanan är ett mästerverk signerad Arnold Palmer. En vacker och flack bana som är lätt att gå. Ganska lång men med obefintliga ruffar och de enda riktiga hinder som finns är vatten och bunkrar och är verkligen en bana som alla tycker om! Vi har banan nästan helt för oss själva måndag till fredag. Helgerna är det medlemmarnas dagar och vi får spela på eftermiddagen. Fullt medlemskap ingår vilket även innebär spel på måndagar då klubben egentligen är stängd (bara öppen för oss) men då är restaurang, klubbhus mm stängt.
Vill du spela fler banor så har vi specialpris på närbelägna Montecatini och Poggio dei Medici.

Lev livet lite långsammare

Toscana är som gjort för att upplevas långsamt. Därför är en Long Stay det perfekta valet. Spela lite golf. Ta en paus och åk till någon liten by, ät lunch, gå gata upp och ner och verkligen känn atmosfären. Ta in den och förstå att för ca 500 år sedan kanske Leonardo de Vinci gick just här och klurade på hur en helikopter skulle fungera. Da Vinci är förövrigt född i närheten av orten Vinci, som bara ligger 30 minuter från Artimino.

Åk till en vingård eller en olivodling eller varför inte till havet och ta ett dopp. Vi ger er förutsättningarna och ni förverkligar det ni vill.

Priser Long och Mid Stay, Italien, Florens

Long Stay från 9.995:- per person
Mid Stay från 7.695:- per person

Italien, Florens, Tenuta Artimino 
– pris för alla perioder mellan 15/9 2016 – 15/5 2017. OBS soft opening under hösten 2016. Ingen golfvärd på plats. Golfvärd finns 15/2 till 15/5 2017.

OBS: läs beskrivningen om boendet. Ingen lägenhet är den andra lik då byggnaderna är ca 700 år gamla! Detta innebär att vissa lägenheter är större, andra mindre. Vissa har utsikt, andra inte. Gemensamt för alla är att det är hög standard och att det finns gemensamma terrasser att nyttja med makalösa vyer!

Pris Long Stay
Grundpris 9.995:- per person
för del i 4-stjärnig Studio (rymliga studios med vardagsrum och sovalkov) på Tenuta Artimino (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) med fullt utrustat köksskåp i 4 veckor (28 nätter) inklusive el, värme, Wi-Fi fritt i reception och lägenheter, städning (ej köksavdelningen/diskning) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning och service av vår personal på plats samt medlemskap på Le Pavoniere (18 hål).
1-sovrumslägenhet: 10.995:-

Tillägg/rabatter
:
Oktober och april tillägg: 20:- per person och natt.
Påsk-tillägg: 100:- per person och natt. Gäller nätterna 14/4, 15/4, 16/4 och 17/4.

Enkelrumstillägg: 155:-/natt (studio)
Extra natt: 295:- per person/natt (studio). 325:- per person/natt (1-sovrum) Exklusive golf.
Extra vecka: 2.395:- per person inklusive golf (studio). 2.595:- per person inklusive golf (1-sovrummare).
Pris för 3:e person: 8.995:- (1-sovrumslägenhet, bäddsoffa).
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt. Gäller vid gästers boende i er lägenhet. Bäddsoffa finns i vardagsrummet (1-sovrummare).

Pris Mid Stay
Grundpris 7.695:- per person för del i 4-stjärnig Studio (rymliga studios med vardagsrum och sovalkov) på Tenuta Artimino (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) med fullt utrustat köksskåp i 2 veckor (14 nätter) inklusive el, värme, Wi-Fi fritt i reception och lägenheter, städning (ej köksavdelningen/diskning) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning och service av vår personal på plats samt medlemskap på Le Pavoniere (18 hål).
1-sovrumslägenhet: 8.295:-

Tillägg/rabatter
:
Oktober och april tillägg: 20:- per person och natt.
Påsk-tillägg: 100:- per person och natt. Gäller nätterna 14/4, 15/4, 16/4 och 17/4.

Enkelrumstillägg: 155:-/natt (studio)
Extra natt: 340:- per person/natt (studio). 370:- per person/natt (1-sovrum) Inklusive golf.
Pris för 3:e person: 6.595:- (1-sovrumslägenhet, bäddsoffa).
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt. Gäller vid gästers boende i er lägenhet. Bäddsoffa finns i vardagsrummet (1-sovrummare).

Golf och starttider
Medlemskap ingår på Le Pavoniere. Som medlem får du boka alla tillgängliga starttider hur lång i förväg du vill på vardagar. Lördagar, söndagar och helgdagar är ”trånga” dagar och starttider får bokas 24 timmar i förväg och efter 13.00. Måndagar är klubben stängd men som Sunbirdie gäst får du spela på banan. Dock är klubbhus, shop, restaurang mm stängda. Med andra ord kan du spela hur mycket du vill under vardagar (banan är det närmaste folktom på vardagar) medan det är lite mer begränsat på helger.
Spela fler banor? Vi har specialpriser på Poggio dei Medici och Montecatini. Ca 45 € per greenfee.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.