Long Stay Mat & Kultur

Long Stay Mat & Kultur med Sunbirdie

Med Sunbirdie kan du resa till ett flertal riktigt bra och väl utvalda longstay-resmål, både till Sydeuropa och till länder som Sydafrika, USA och Thailand. Nu tar vi steget till nästa nivå och presenterar en innehållsrik Long Stay med fokus ”Mat & Kultur”.

Sökte du efter Long Stay Golfresor?

Tycker du som vi att maten är en oumbärlig del av reseupplevelsen och vill komma närmre landets kök, vilka råvaror man använder, hur man tillagar maten, vilken kultur och tradition som ligger bakom? Tycker du om natur – och kulturupplevelser, att få mer inblick i landets historia och besöka platser som varit av stor betydelse? Då kan vi nu presentera “Mat & Kultur” med inspirerande och spännande aktiviteter varje vecka. Du kommer att uppleva en genuin mångfald, avslappnande atmosfär, fantastiska utflykter och den bästa maten med lokala rå-varor som resmålet erbjuder.

Kan du inte vara borta 4 veckor eller mer som under en Long Stay har vi även Mid Stay, baserat på 14 och 21 nätters vistelse men i övrigt samma upplägg.

Välkommen till din nya Long Stay-upplevelse med Sunbirdie!

Long Stay ”Mat & Kultur” i Thailand, Chiang Rai

Uppe i norra Thailand, mitt i den ”gyllene triangeln”, närmare bestämt i mysiga Chiang Rai – där vinterklimatet är som allra bäst – har vi skapat en underbar möjlighet till en riktigt unik och bekväm Long Stay med massor av härliga upplevelser. Runt omkring Chiang Rai finns fantastiskt vackra naturområden och många fina tempel från Lanna-imperiet. Under din vistelse kommer du att få uppleva ett flertal av dessa. Chiang Rai är en av den mest kulturella och historiska provinsen i hela landet. Maten är den absolut bästa och råvarorna utsökta. Varje vecka kommer du att besöka den lokala marknaden och sedan tillaga härliga rätter tillsammans med vårt svensk/thailändska värdpar. Vill du kan du njuta av några av världens mest prisvärda spa och massagebehandlingar, och att äta en middag på restaurang kostar ca 10 svenska kronor. Lokalbefolkningen är leende och vänlig och tar emot turister med öppna armar. Chiang Rai är resmålet för dig som vill uppleva det genuina norra Thailand!

Läs mer om Long Stay Mat & Kultur i Thailand, Chiang Rai…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.