Long Stay Motion & Hälsa i Spanien, Lanzarote

Upptäck exotiska Kanarieön Lanzarote med fokus på motion och hälsa!

Lanzarote är en vulkanö med massor av spännande natur, långa härliga stränder, god mat, och framför allt – ett underbart klimat som passar oss nordbor alldeles perfekt. Här är det lätt att både koppla av och att vara aktiv under en Long Stay eller Mid Stay. När du väljer Hälsa & Motion på Lanzarote kommer du att både kunna vara aktiv, koppla av och bli väl omhändertagen av vår egen svensktalande personal.

Sökte du efter Long Stay Golfresor till Lanzarote?

blankKitesurfing i spanien lanzarote longstay - SunbirdieDet varma havet med francesa i spanien lanzarote longstay - SunbirdieJameus del agua i spanien lanzarote longstay - SunbirdieJardin de cactus i spanien lanzarote longstay - Sunbirdiela geria i spanien lanzarote longstay - SunbirdieSanta rosa sunset i spanien lanzarote longstay - SunbirdiePlaya papagayoi spanien lanzarote longstay - Sunbirdie

Lanzarote har vulkaner som ligger till grund för ön och har skapat mäktiga tunnlar, grottor och bergsformationer som bara måste utforskas. Lägg till det härliga klimatet, de långa stränderna, det varma havet och de vackra genuina byarna. Bebyggelsen är ofta vit, låg och med vackra blåa eller gröna snickerier. På detta sätt har Lanzarote bevarat sin genuina charm som många andra semesterorter har förlorat. Här kan man njuta av både en aktiv och en avkopplande semester.

Boendet på Lanzarote, Costa Teguise

Santa Rosa resort under Longstay Spanien | SunbirdieSolnedgång på Santa Rosa Club under Longstay Spanien | SunbirdieSanta rosa poolbar i spanien lanzarote longstay - Sunbirdieblankbadrum på Santa Rosa Longstay Spanien | SunbirdieblankblankSanta rosa apartment balcony i spanien lanzarote longstay - SunbirdieSanta rosa apartment badrum i spanien lanzarote longstay - SunbirdieSanta rosa apartment kok i spanien lanzarote longstay - Sunbirdie

Vårt boende ligger strax utanför Costa Teguise som vi tycker är den trevligaste och mest genuina staden med sina mysiga gränder, torg, restauranger och barer. Santa Rosa Club är ett 4 stjärnigt lägenhetshotell som ligger 10 min promenad från stranden och närmaste shopping center. Här bor ni bekvämt i lägenheter med 1 eller 2 sovrum och balkong eller terrass.

Motion & Hälsa på Santa Rosa Club

blankblankSpinning games for active & relaxing holiday in spanien lanzarote longstay - SunbirdieSkön covered pool i santa rosa i spanien lanzarote longstay - SunbirdieblankblankBowling roligt i spanien lanzarote longstay - Sunbirdie

På hotellet finns två vuxenpooler varav en utomhus som är uppvärmd under vinterhalvåret, och en inomhus 25 meters pool. Här har ni möjlighet till härligt motionssim för att sedan njuta av solen på den stora terrassen utanför. I hotellets Sports Center har ni fri tillgång till all träning, antingen på egen hand i gymmet eller i grupp i de ledarledda klasserna som erbjuds.. Här kan ni välja det som passar dig bäst – pilates, aerobics, zumba med mera. För att mjuka upp trötta muskler finns det även jacuzzi, bastu och turkiskt bad. Med andra ord finns på Santa Rosa Club alla möjligheter till en härligt aktiv och avkopplande Long Stay.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi alltid vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse.
 Vår värd kommer även att ordna trevliga utomhusaktiviteter såsom morgonpromenader, naturvandringar, middagar m m, allt för att du ska få en så trevlig och innehållsrik Long Stay som möjligt.

Prislista Motion & Hälsa i Spanien, Lanzarote

Priser Long Stay Lanzarote, Costa Teguise, Santa Rosa Club 1/10 – 30/4

Long stay (28 nätter) från 9.795:-
Mid stay (14 nätter) från 5.695:-

Long stay (28 nätter): från 9.795:-
Grundpris 9.795:- per person för del i 4-stjärnig lägenhet (ett sovrum) på Santa
Rosa Club (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) inklusive el, värme, Wi-Fi fritt i reception, städning (ej diskning) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning. Fullt utrustat pentry. Balkong eller terass. Service av vår personal på plats samt fri tillgång till hotellets Sport Center med gym, pool, bastu, jacuzzi och gruppträning – zumba, pilates, aerobics mm.

Tillägg/rabatter
 Long Stay:
2-sovrumslägenhet: 50:- per person och natt.

Enkelrumstillägg: 195:-/natt (1-sovrum)
Extra natt: 345:- per person/natt.
Pris för 3:e person: 8.795:- (2-sovrumslägenhet)
Pris för 4:e person: 7.695:- (2-sovrumslägenhet)
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt. Gäller vid gästers boende i er
lägenhet. Bäddsoffa finns i vardagsrummet. Max 7 nätter.
Jul och Nyårs-tillägg: 100:- per person och natt från 24/12 till 6/1.
Påsk-tillägg: 100:- per person och natt. Gäller nätterna 14/4, 15/4, 16/4 och 17/4.

Mid stay (14 nätter): från 5.695:-
Grundpris 5.695:- per person för del i 4-stjärnig lägenhet (ett sovrum) på Santa
Rosa Club (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) inklusive el, värme, Wi-Fi fritt i reception, städning (ej diskning) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning. Fullt utrustat pentry. Balkong eller terass. Service av vår personal på plats samt fri tillgång till hotellets Sport Center med gym, pool, bastu, jacuzzi och gruppträning – zumba, pilates, aerobics mm.

Tillägg/rabatter
 Mid Stay:
2-sovrumslägenhet: 50:- per person och natt.

Enkelrumstillägg: 195:-/natt (1-sovrum)
Extra natt: 345:- per person/natt.
Pris för 3:e person: 5.195:- (2-sovrumslägenhet)
Pris för 4:e person: 4.695:- (2-sovrumslägenhet)
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt. Gäller vid gästers boende i er
lägenhet. Bäddsoffa finns i vardagsrummet. Max 7 nätter.
Jul och Nyårs-tillägg: 100:- per person och natt från 24/12 till 6/1.
Påsk-tillägg: 100:- per person och natt. Gäller nätterna 14/4, 15/4, 16/4 och 17/4.

Vad ingår i priset

28 dagars boende (4 veckor) och medlemskap på Santa Rosa Sport Center ingår i priset för Long Stay. Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 28 dagar, har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor. Se vår prislista här ovan där du finner priser för 4 veckor, extra nätter, extra veckor med mera, samt tillägg för vissa perioder som påsk och nyår.

Kan du inte vara borta 4 veckor eller mer som under en Long Stay har vi även Mid Stay, baserat på 14 och 21 nätters vistelse men i övrigt samma upplägg.

Välkommen till din nya Long Stay-upplevelse med Sunbirdie!

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles nya och mycket smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Lås mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB