Long Stay Motion & Hälsa

”Motion & Hälsa” med Sunbirdie
– Long Stay-resor för en härligt aktiv semester!

Att vara aktiv på sin semester har blivit allt mer populärt. Detta har vi på Sunbirdie tagit fasta på och vi är glada att kunna presentera Long Stay med fokus på Hälsa & Motion, för dig som tycker om att röra på dig lite extra under din semester. Lite lugnare eller mer fartfyllt, det bestämmer du själv. Här finns alla möjligheter att njuta av en aktiv och innehållsrik semester i ett behagligt klimat.

Sökte du efter Long Stay Golfresor?

För dig som tycker om att träna och röra på dig, kan Sunbirdie nu erbjuda Long Stay med fri tillgång till olika träningsformer – gym, simning och gruppträning såsom yoga, pilates, zumba, aerobics med mera. Passa på att njuta av värme och avkoppling samtidigt som du tar hand om din hälsa på bästa sätt. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill träna. Long Stay Hälsa & Motion passar för alla nivåer, oavsett om du är van vid fysisk aktivitet eller lite mer ovan. Utanför träningsanläggningen kommer Sunbirdies svensktalande värd kommer att ta dig med på sköna utomhusaktiviteter, morgonpromenader, vandringar och mycket annat – om du vill. Gör dig redo för en härlig Long Stay i värmen med avkoppling och motion i en härlig symbios.

Välkommen till din nya Long Stay-upplevelse med Sunbirdie!

Kan du inte vara borta 4 veckor eller mer som under en Long Stay har vi även Mid Stay, baserat på 14 och 21 nätters vistelse men i övrigt samma upplägg.

Long Stay ”Motion och Hälsa” i Spanien, Lanzarote

spanien-lanzarote_kitesurfing_640_sunbirdie-longstay_1Sol, värme, avkoppling och aktiviteter är bara början. Över 300 vulkantoppar skapar ett förtrollande månlandskap på Lanzarote, ”Eldens ö”, vars miljöer skiftar i rosa, purpur och okra. Underjordiska grottor, tunnlar och sjöar lockar den mest stillsamme besökare till äventyr.

Costa Teguise är en modern ort beläget på öns östkust och är väldigt populärt p g av sitt läge med närhet till stränder, restauranger, och den berömda strandpromenaden. Här kommer du att kunna njuta av värme, avkoppling, bad, motion och spännande natur att utforska. Sunbirdie erbjuder nu Long Stay för dig som vill vara lite extra aktiv under din semester med tillgång till en fantastisk träningsanläggning på hotellet. Här finns möjlighet till både lugnare och till mer tempofylld träning, det väljer du helt själv.

Detta tillsammans med vandringar, naturupplevelser och restaurangbesök kommer att ge dig en härligt aktiv Long Stay på Lanzarote!

Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa på Lanzarote…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.