Long Stay Thailand Chiang Rai

Upptäck norra Thailand, Chiang Rai under en Mid eller Long Stay i vinter!

I norra Thailand, mitt i den ”gyllene triangeln”, närmare bestämt i mysiga Chiang Rai – där vinterklimatet är som allra bäst – har vi skapat en underbar möjlighet till en riktigt unik och bekväm Long eller Mid Stay med massor av härliga upplevelser, oavsett du vill spela de bästa golfbanorna, lära dig laga thailändsk mat eller bara njuta av Thailand ”som det var förr”…

 

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

I Chiang Rai hittar du det riktiga och genuina Thailand. Här bland all historia, kultur och fantastiska naturupplevelser kan du botanisera bland tempel och kultur och om du vill kombinera med golf på underbara golfbanor och ett boende på populära Laluna resort.

I Chiang Rai har vi ett svenskt/thailändskt värdpar på plats som kan regionen, kulturen, golfen och maten utan och innan efter att ha bott i Chiang Rai i 15 år. De visar gärna denna fantastiska och mytomspunna region där vänliga människor, unik kultur och toppgolf går hand i hand för en oförglömlig upplevelse.

Prisvärt och gästvänligt

Vill du kan du njuta av några av världens mest prisvärda spa och massagebehandlingar, och att äta en middag på restaurang kostar ca 10 svenska kronor. Lokalbefolkningen är leende och vänlig och tar emot turister med öppna armar. Chiang Rai är resmålet för dig som vill uppleva det genuina norra Thailand!

Mat & Kultur i Chiang Rai

Long Stay Mat & Kultur i Chiang Rai med Sunbirdie

Runt omkring staden Chiang Rai finns fantastiskt vackra naturområden och många fina tempel från Lanna-imperiet. Under en Long Stay eller Mid Stay med fokus på Mat & Kultur upplever vi ett flertal av dessa under våra utflykter som ingår i programmet. Chiang Rai är en av Thailands mest kulturella och historiska provinser. Maten är den absolut bästa och råvarorna utsökta. Varje vecka kommer du att besöka den lokala marknaden och sedan tillaga härliga rätter tillsammans med vårt svensk/thailändska värdpar.

Long Stay (28 nätter) Mat & Kultur med alla transporter från 12.695:-
Mid Stay (14 nätter) Mat & Kultur med alla transporter från 7.595:-

Läs mer om Long och Mid Stay med fokus på Mat och Kultur i Chiang Rai….

Golfresor till Chiang Rai

Long Stay golfresor till Thailand Chiang Rai

Under en Long Stay eller Mid Stay golfresa till Chiang Rai spelar vi golf på tre golfbanor av riktigt hög klass. Allra mest spelar vi på Waterford Valley som är en fantastiskt trevlig och välskött bana. Banan ligger sagolikt vackert i en dal en bit utanför Chiang Rai. Men vi spelar också på Santiburi, som ofta nämns bland Thailands finaste golfbanor. Santiburi är med på Thaitouren varje år och står också värd för Asian tour då och då. Slutligen spelar vi även på den fina parkbanan ”Happy City Colf Club”. Kan man annat än förvänta sig en lustfylld upplevelse här?

Long Stay (28 nätter) med 16 greenfee och alla transporter från 15.495:-
Mid Stay (14 nätter) med 8 greenfee och alla transporter från 8.995:-

Läs mer om Long Stay Golfresor till Chiang Rai
Läs mer om Mid Stay golfresor till Chiang Rai….


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.