Long Stay Thailand Hua Hin

Upptäck Hua Hin under en Mid eller Long Stay utan bekymmer

Med bra boenden, perfekt vinterklimat och hela Hua Hins utbud av kultur och nöjen finns chansen till en verkligt avkopplande Long Stay som är långt från bekymmer, eller ”Klai Kang Won” vilket även Hua Hins kungliga sommarpalats så träffande döpts till. Oavsett du söker de bästa golfbanorna eller bara vill ha sol, värme och ljuva stränder.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
 Hua Hin kombinerar hav, stränder, stad och en fascinerande kultur.

Hua Hin är inte bara platsen för den Thailändska kungafamiljens klassiska sommarnöje, utan också landets första riktigt stora turistmagnet som redan på sjuttiotalet lockade mängder av långväga resenärer. Stranden motsvarar kanske inte riktigt bilden av den exotiskt öde, paradisliknande sandstrand som man så ofta ser i turistkatalogerna, men kombinationen av det salta, varma havet, de milsvida, finkorniga stränderna och stadens stora utbud av restauranger, barer, shopping och kultur gör att Hua Hin behåller sin starka dragningskraft. Inte minst för golfare, som här – bara ett par timmar söder om Bangkok – hittar ett smörgåsbord av riktigt fina golfbanor av olika karaktär.

I Hua Hin samarbetar vi med ett svenskägt bolag som ansvarar för alla transporter och service på plats.

Myllrande stadsmiljö eller lugn familjeresort?

Utöver golfen anser vi att Hua Hins största styrkor ligger i just kombinationen av exotisk natur, milsvida stränder och den lilla storstadens sus och dus. Därför har vi numera tre boenden där du serveras allt detta på ett silverfat. På nya city-boendet Baan Klang bor du absolut mitt i centrala Hua Hin med stranden bara något hundratal meter bort. På  Thailand Resort och nyheten Blue Lagoon Beach Resort finns chansen till en verkligt avkopplande Long Stay som ändå inte betyder att ni bor på en resort långt ute i ”ingenmansland”.  Söker du mer avskildhet och ett boende intill en golfbana av allra högsta klass, kan vi erbjuda Long Stay på omtalade, svenskägda golfanläggningen Black Mountain – med transfer till centrala Hua Hin, så du kan få det bästa av två världar….

Long Stay Living i Hua Hin

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
 Väl själv hur du vill fördriva tiden under din vistelse i härliga Hua Hin.

Inför hösten 2016 har vi tre olika boenden i Hua Hin. Nyheten Baan Klang bjuder på perfekt läge mitt i Hua Hin, bara några hundra meter från havet och piren med alla skaldjursrestauranger. Lägenheterna är lite mindre med ett sovrum, men om du söker centralt boende är det perfekt! Dessutom har vi den familjevänliga resorten Thailand Resort, strax söder om city och de härliga lägenheterna på Blue Lagoon Beach Resort strax norr om centrala Hua Hin. Här bor ni intill Sheraton Hotel med strand, poolområde, restauranger, gym, spa mm. Familjemedlemskap under en månad kostar ca 4.000 THB = ca 1.000:-

Long Stay (28 nätter) med transport t/r frygplatsen från 9.995:-
Mid Stay (14 nätter) med transport t/r flygplatsen från 6.995:-

Läs mer om Long och Mid Stay Living i Hua Hin

Long Stay golfresor till Hua Hin

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
 Vårt golfpaket ger spel på sex banor av olika karaktär för största variation.

I Hua Hin finns många fina golfbanor, varav den första – Royal Hua Hin – byggdes redan 1924. Sedan dess har antalet ökat och idag finns en bra blandning klassiska och nya banor. För dig som reser på Long Stay har vi ett golfpaket med 12 greenfee och för Mid Stay 6 greenfee – i båda fallen på 6 olika banor och vill du, kan du självklart boka fler rundor på plats. Transporter och caddiekostnad ingår, men dricks betalar du själv. Banorna vi spelar är Black Mountain, Banyan, Majestic, Springfield, Lake View och Palm Hills.

Long Stay (28 nätter) med 12 greenfee och alla transporter från 16.995:-
Mid Stay (14 nätter) med 6 greenfee och alla transporter från 10.995:-

Läs mer om Long Stay Golfresor till Hua Hin
Läs mer om Mid Stay golfresor till Hua Hin….


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.