Long och Mid Stay golfresor till Italien, Rom

Long och Mid Stay golfresor till den Eviga Staden…

För dig som vill spendera en tid med fri golf under historiens vingslag, kan det inte bli bättre än den eviga staden Rom. Vi har ett resmål där du kan kombinera fri golf med riktigt bra boende och inte minst närheten till världsstaden Rom.

blankLong stay golf i Rom, ItalienblankblankblankblankLong stay i Rom, ItalienblankLong stay golfresor till den eviga staden RomblankLong stay golf i Terre dei Consoli, ItalienUtforska Rom under long golfresor till Italienblank

Rom är en fascinerande stad, som är svår att beskriva med ord. Bäst är därför att du upplever den själv och vad kan då vara bättre att ha en hel månad på dig? Under en Long Stay golfresa till Rom finns tid för stadsvandringar, fördjupningar i Forum Romanum och det Romerska Imperiets historia eller varför inte besök i Vatikanstaten med Sixtinska kapellet och Petruskyrkan?

Roms centrum är relativt litet och du kan lätt promenera mellan kända sevärdheter som Colosseum, Pantheon, Forum Romanum och Fontana di Trevi. Vi arrangerar även guidade turer, som tar dig ett par tusen år bakåt i tiden.

Ett härligt resmål strax utanför Rom!

Vi är glada att kunna erbjuda eleganta, lantliga golfresorten Terre dei Consoli som ligger en bit norr om staden. Här finns fina lägenheter, rymliga villor och en mycket trevlig golfbana ritad av den store Rober Trent Jones JR. På nära avstånd finns mängder av mysiga byar och städer och bara 45 kilometer bort ligger centrala Rom.

Fri golf, bra boende och tusentals års historia runt knuten – låter det inte som en dröm? Välkommen att leva La Dolce Vita med Sunbirdie i Rom…

Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Rom, Terre dei Consoli


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Italien
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB