Long Stay golfresor till Portugal, Madeira

Madeira – lyxboende, subtropiskt klimat och storslagna naturupplevelser! Dessutom fri golf…

Madeira är en klassiker dit turister återkommer år efter år för att uppleva det storslagna landskapet och det subtropiska klimatet. Vi erbjuder detta härliga resmål för både Mid Stay och Long Stay med fri golf på Palheiro Golf och nettopriser för spel på Santo da Serra.

När man pratar om Madeira kommer superlativen snabbt. Denna underbart vackra ö med sin sällan skådade blomsterprakt, makalösa vyer med branta stup som tar andan ur dig, frodig grönska och underbara Levador, där du kan vandra, bada i havspooler och äta och drick gott i underbara Funchal. Det är på sina håll så rasande vackert att man tror det är en tavla. Detta kombinerat med det härliga klimatet i Funchal-bukten gör Madeira till ett perfekt resmål under vinterhalvåret.

Dessutom har du hela Funchals utbud av restauranger och nöjen. Strosa runt i Gamla Stans gränder och hitta din favoritbar eller restaurang. Vandra utmed strandpromenaden och bara sug in atmosfären. Bada i havet eller havsvattenpoolerna och njut av din resa.

Vårt boenden på Palheiro Village

Palheiro Village ligger vid golfbanan och är ett 5-stjärnigt lyxboende med havsutsikt och allt man kan tänka sig för en längre vistelse. Från flera lägenheter har man utsikt över hela Funchal och hamnen. Utsikten är rasande vacker. Granne med Palheiro Village ligger 5-stjärniga Casa Vehlo där du har fri tillgång till uppvärmd utomhuspool samt rabatterade priser i restaurangen och i Spa-anläggningen med inomhuspool, fitnessrum, bastu mm.

Golfen på Madeira

Som Sunbirdiegäst blir du medlem på eleganta Palheiro Golf, på ”rätt” sida av ön. Banan ligger på en höjd ovanför Funchal (500 m) och nästan alla hål har utsikt över havet och en faschinerande utsikt över hela staden. Det är en välskött och rolig parkbana i relativt kuperad terräng. Alla medlemmar går banan men vi har bra medlemspriser på golfbilar, om man vill.

Man brukar säga att första rundan kommer man inte ihåg för de vackra vyerna och den vackra blomsterprakten som omger banan.

Vill man variera sin golf, finns det ytterligare en bana på ön, Santo da Serram där vi har nettopriser. En trevlig bana där även Europatouren brukar spelas. Varför inte en utflykt till ön Porto Santo (2 timmar med båt) och spela den spektakulära Ballesteros banan med samma namn som ön!

När du inte spelar golf

Vi har redan nämnt massor av saker att göra. Vi tror att Madeira som ö är det som kommer hänföra de flesta. De vackra vyerna, blomsterprakten men även härliga vandringar utmed Levadorna. Man får ju inte heller glömma Madieravinet, världskänt!
Gastronomiskt finns det en hel del att utforska. Tonfisk, havsborre och svärdfisk. Eller varför inte Espada. En djuphavsfisk som bara finns här, i Japan och Filippinerna. Kokas i vitt vin eller stekts tillsammans med bananer! Rekommenderar bananer! Låter konstigt men väldigt gott.

Service under din Long eller Mid Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. På Madeira har vi inte någon egen värd på plats men självklart finns vi till er tjänst på telefon och personalen på resorten står också till er tjänst. 

Starttider och greenfee

Som Mid och Long Stay gäst på Madeira har du medlemskap som gäller på Palheiro Golf. Medlemskapet ger dig fritt spel på den underbara 18-hålsbanan. Det betyder i praktiken att du kan spela hur mycket du vill. Som medlem får du boka alla tillgängliga starttider 48 timmar i förväg!
Önskar du gästspela på Santo da Serra eller Porto Santo så bokar ni det på själva till nettopriset 60 €. 

Vad ingår i priset?

28 nätters boende (4 veckor) och medlemskap på Palheiro Golf ingår i priset för Long Stay.
14 nätter (2 veckor) och medlemskap ingår under en Mid Stay golfresa.

Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 14 eller 28 dagar, har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 2, 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor. Se vår prislista där du finner priser för extra nätter, extra veckor, samt tillägg för vissa perioder som påsk, jul och nyår.

Gå direkt till prislistan för long stay golfresor till Portugal, Madeira…

Gå direkt till prislistan för mid stay golfresor till Portugal, Madeira…

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

logo_tap_enFlest flygförbindelser har Portugals flygbolag TAP, med bara en kort väntan i Lissabon. Du checkar in bagaget hela vägen och det är dessutom mycket bra priser. Sök och boka med TAP på www.flytap.com/sverige

Vill du söka flyg själv rekommenderar vi Googles nya och mycket smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Nyhet – vintern 17/18 flyger SAS direkt till Madeira!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs om Long Stay med Sunbirdie
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB