Long Stay golfresor till Spanien, Costa Almeria, Mar de Pulpí

Costa Almeria, Mar de Pulpí
Nyhet! Strandnära toppboende med fri golf

Strax norr om succényheten Mojácar Playa, med Spaniens varmaste och torraste klimat, har vi hittat ännu en pärla. Superfina lägenheter nära havet med två sovrum, flera restauranger på promenadavstånd och fri golf på en underhållande bana. Välkommen till Mar de Pulpí!

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

blankblankblankblankblankblank

Vårens nyhet Mojacar Playa på Costa Almeria blev direkt en stor succé. Vi blev snabbt fullbokade och hösten 2017 är även den sedan länge i stort sett fullbokad. Vi ser tydligt vad som bäddade för denna succé; ett bra klimat, fina och rymliga lägenheter med restauranger på gångavstånd, en bra golfbana med god tillgänglighet och ett attraktivt pris! Nu har vi hittat ett minst lika bra alternativ i nästan samma område och presenterar stolta Mar de Pulpí och den exotiska golfbanan Agulion.

Boendet på Mar de Pulpí

Mar de Pulpí är en nybyggd semesteranläggning strax söder om Aguilas och hela resorten andas verkligen kvalitet. Här bor vi i stora och välbyggda lägenheter av högsta standard där solen, naturen och havet skapar magi och gör att du kan njuta av en hälsosam livsstil. Alla lägenheter har 2 sovrum och 2 badrum!

Mar de Pulpí är byggd som en gammal charmig Medelhavsby, där husen går i vitt och med vackra innergårdar, blomsterarrangemang, små fontäner och behagliga promenadstråk. Till stor del ligger Mar de Pulpi Resort direkt vid havet och har stranden och strandpromenaden nästan utanför dörren. Här finns, i din omedelbara närhet, tre restauranger, supermercado, gym, bastu och pooler. På en kort vägs promenad kommer du in till närmsta samhälle som är San Juan dos Terreros där det finns en uppsjö av restauranger. Lite längre bort ligger Aguilas, som är en större stad.

På Mar de Pulpi har vi olika typer av boenden och prisklasser. Eller egentligen är själva lägenheterna relativt identiska men med olika lägen. Mot tillägg finns lägenheter med stora takterasser och sol hela dagen lång! Vill du bo på markplan rekommenderar vi Azucenas där det känns mer som en trappa upp och du har fin utsikt över poolområdet. Markplan på Los Jazmines känns trängre, men å andra sidan har du lite närmare till havet.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Los Jazmines ligger nära stranden. Köper du till Top Floor får du härlig utsikt och sol hela dagen.

Los Jazmines ligger cirka 100 meter från stranden på markplan med uteplats (utan utsikt) eller mot tillägg som Top Floor med havsutsikt och sol i stort sett hela dagen.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Las Azucenas ligger några hundra meter längre från stranden och centrum. Köper du till Top Floor får du härlig utsikt och sol hela dagen. Även lägenheterna på våning 1 och 2 har fin utsikt från balkongerna över poolområdet och våning 1 känns inte som att det ligger på markplan…

Las Azucenas ligger väster om vägen, cirka 600 meter från receptionen, supermercadon, restauranger och stranden. Dessa lägenheter ligger på markplan med uteplats och fin utsikt över poolområdet, en trappa upp med balkong (och samma fina utsikt) eller mot tillägg som Top Floor med havsutsikt och sol i stort sett hela dagen.

Se vår prislista samt fakta här intill för mer information om våra lägenheter på Mar de Pulpí.

Golfen på Aguilon

Med din hyrbil tar det inte mer än 10 minuter till vår hemmabana, Agulion, som är en modern bana i så kallad ”Arizona-style”. Det innebär att du har stora och breda fairways att landa bollen på, men är du utanför fairway kan du hamna i ”waste-areas” med hårt packad sand. I vårt tycke mycket bättre än hamna i halvmeters hög ruff, men säkerligen annorlunda än vad du är van vid hemifrån…

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Golfbanan är rolig och omväxlande, men inte allt för tuff om du spelar med insidan.

Banan är fantastiskt rolig och omväxlande med bra design och en hel del vattenhinder. Allt är mycket välskött och från stora delar av banan har vi underbar utsikt över havet. Agulion är en bana som växer och som ingen tröttnar på. Det finns några hål som är kuperade, men de skapar nog inga större problem. Däremot kan det vara lite kuperat samt en del lite längre avstånd mellan green och tee, vilket gör att vi rekommenderar golfbil för dig som tycker det är jobbigt att gå. I medlemskapet ingår inte golfbil men vi har ett specialpris på 2.000 kr per bil och månad om ni förbokar eller 250 EUR per bil på plats.

Vill ni spela andra banor i regionen, har vi förhandlat fram specialpriser och ni bokar greenfee genom vår golfvärd på plats. Några av de närliggande banor vi rekommenderar är Valle del Este, Desert Springs, Marina Golf och Alhama Signature Course – Jack Nicklaus paradbana som ingår i medlemskapet på Mar Menor.

När du inte spelar golf

Redan på själva resorten Mar de Pulpí finns det gott om aktiviteter med bland annat en egen strandpromenad och ett 7 hektar stort parklandskap bestående av olika tematrädgårdar som förbinder stranden med bostadsområdet. Här finns flera restauranger och butiker samt andra förströelser.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

After golf av högsta klass i ett av Europas absolut bästa klimat. Vad väntar du på?

Närmaste samhälle är San Juan dos Terreros, som lockar med sina vackra stränder och en populär marknad varje lördag.

Följ med på vår populära tapas-tour i Aguilas och gör gärna egna utflykter till de små byarna Villaricos och Cuevas de Almanzora, med sin välbevarade fästning. Desstuom – varför inte besöka museet Cueva, där du kan få uppleva hur det är att bo i en grotta?

Det är heller inte långt till underbara Cartagena, med lämningar från romartiden. Kort och gott så finns det massor att göra vid sidan av golfen.  

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka, så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig. Vi har våra värdar på plats under säsong, vanligtvis 1/10 – 1/12 samt 1/2 – 1/5.

Starttider och greenfee

Som gäst med Sunbirdie till Mar de Pulpí har du medlemskap på Agulion Golf under din vistelse. Vi har förbokade block med starttider. Dessa tider varierar något men generellt är det ett schema där det är tider på morgonen, förmiddagen samt efter lunch och du bokar själv dina starttider inom blocken så snart du kommit ner till Mar de Pulpí. 24 timmar innan spel kan du dessutom alltid – i mån av plats – boka starttider som ligger utanför våra block.

Vad ingår i priset?

14, 21 respektive 28 dagars boende (Mid/Long Stay) och medlemskap på Mar de Pulpi samt service av vår personal ingår i priset. I grundpriset ingår boende i lägenhet med 2 sovrum. Se prislistan för rabatter och tillägg för extra veckor, enkelrum med mera.

Gå till prislistan för Long Stay golfresor…
Gå till prislistan för Mid Stay golfresor…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således din Mid eller Long Stay från ditt ankomstdatum. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg till Mar de Pulpí

Flyg ingår inte och du bokar det själv.

Mar de Pulpí ligger lite mittemellan de stora flygplatserna.  Det finns direktflyg från Sverige till Alicante (18 mil) och Malaga (31 mil). Det går även att flyga till Almeria (10 mil) med mellanlandning. Till Alicante och Malaga finns det möjlighet att flyga direkt med SAS, Norwegian och Ryanair.

Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset utan vissa tar ut en avgift för detta.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

Hyrbil ingår inte i priset på din resa, men vi rekommenderar att du hyr en bil, för att få ut mesta möjliga av din vistelse på Costa Almeria.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB