Long Stay golfresor till Costa de la Luz, Punta Umbria

Punta Umbria – sol, sand, golf och hav!

Punta Umbria på spanska Costa de la Luz lockar med vidsträckta stränder, över 3.000 soltimmar per år och underbara solnedgångar. Här finns en storslagen natur och flera naturreservat, men ändå närhet till världsstäder såsom Sevilla. Välkommen till Costa de la Luz och charmiga Punta Umbria, där det finns så mycket mer än ”bara” golf att njuta av.

 

blankblankblank

Upptäck underbara Punta Umbria under en Mid eller Long Stay…

I vår jakt på nya resmål, är vi kräsna vad gäller boendet, golfbanorna, naturupplevelser och vad som finns att göra i närområdet. När vi tittade närmare på Punta Umbria på Costa de la Luz, föll alla bitar på plats!

Boendet på Leo Deluxe är suveränt, golfbanan La Monacilla är rolig, välskött, lätt att gå och det är dessutom lätt att få de starttider du önskar utan den trängsel som tyvärr har blivit vanlig på många andra resmål i Spanien. Punta Umbria som stad betraktat är kanske ingen ”metropol”, men det är en levande stad året om med restauranger, barer, affärer och inte minst underbara stränder.

Våra moderna lägenheter på Leo Delux ligger ett par kilometer från centrum, i nästan direkt anslutning till stranden. En skön promenad tar dig alltså till centrala Punta Umbria, men även på närmare gångavstånd finns ett köpcentrum och restauranger.

Toppboende på Leo deLuxe

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Fina lägenheter nära havet, med gångavstånd till ”stan”…

Leo deLuxe öppnade 2010 och har rankats med 4 ”nycklar”, vilket innebär 5-stjärnig standard, då 4 nycklar är det högsta betyg man kan få som lägenhetshotell i Spanien.
Lägenheterna ligger cirka 150 meter från stranden och 2 kilometer från centrum. På gångavstånd finns ett litet köpcentrum och ett antal restauranger och hotell med restauranger och barer.

Lägenheterna är moderna och jättefina, med 2 sovrum, vardagsrum, 1 badrum, rymlig balkong (med utgång från vardagsrummet och båda sovrummen) och kök som är fullt utrustat med det mesta utom ugn och diskmaskin. Inredningen är modern med mörkt trä och matchande inslag i dekoren och håller hög standard. Tvättmaskin saknas, men det finns flera maskiner i tvättrum som kan användas utan kostnad! Här finns även ett perfekt ”samlingsrum” med soffor, TV, biljardbord och annat – utmärkt för socialt umgänge.

Garage, fri Wi-Fi och SVT-World ingår. Här finns även ett motionsrum som ingår, samt Jacuzzi och bastu, vilka vi kan använda mot tillägg.

Fri golf på La Monacilla

blankblankblankblankblankblank

La Monacilla är en verklig pärla, ritad av Olazabal…

La Monacilla är ritad av José-Maria Olazabal, som har skapat en riktigt liten pärla. Här blandas lätta och svåra hål med den fina och roliga designen, den vackra naturen och den välskötta banan som röd tråd. Banan är en nästan helt flack parkbana i pinjeskogsmiljö och passar verkligen alla typer av golfare. Avslutningen är tuff, med några lite längre hål, men annars är det en bana man verkligen kan scora på, om man spelar med insidan…
Här är det lugnt och skönt och det är lätt att få bra starttider. Som Sunbirdiegäst kan du boka alla tillgängliga tider hur långt i förväg du vill!

Klubbhuset är mycket trevligt med härliga soffgrupper och riktigt god och prisvärd mat. Vill du slipa på ditt spel, är driving range och övriga träningsområden ypperliga.
I närområdet finns flera andra banor, exempelvis Bellavista, en äldre bana med helt annan karaktär och som ligger granne med La Monacilla.

Inte långt ifrån Punta Umbria ligger Nuevo Portil som också det är en trevlig och flack parkbana.

Lite längre bort finner vi El Rompido, Islantilla, Isla Canela och Costa Esuri.
Medlemskap ingår på La Monacilla och vill du spela övriga banor har vi specialpris på cirka 30 euro per greenfee.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Våra värdar är vanligen på plats under säsong, dvs 1/10-30/11 respektive 1/3–1/5. Vissa avvikelser kan förekomma.

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende, service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi, golf enligt program samt service av vår personal på plats. Se prislistan för detaljer.

Gå direkt till prislistan för long stay golfresor till Spanien, Punta Umbria…

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och smidighet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB