Long Stay golfresor till Gardasjön, Chervò Golf Resort

Upptäck Gardasjön och underbara Chervò Golf Resort

Est! Est! Est!* vill vi skriva när vi pratar om Gardasjön och vårt nya paradis Chervò Golf. Gardasjön är verkligen vacker som en tavla med sitt klarblå vatten, omgiven av vackra byar och mäktiga berg. Nu kan du uppleva denna vackra plats under en resa med Sunbirdie och kombinera härligheten med riktigt bra golf.

 

Med Chervò som bas kan du upptäcka hela den härliga Gardasjön med mysiga byar, vingårdar och mängder av kultur. Dessutom i ett mycket behagligt klimat!

Chervò Golf Resort ligger vid Gardasjöns södra ände, i närheten av Desenzano och Sirmione. Läget är ypperligt och ger dig en utmärkt bas för utforskningar av både västra och östra Gardasjön. Kanske göra ett stopp i någon liten by, ta en kaffe och en italiensk glass eller varför inte beställa in ett glas vin och njuta av arkitekturen, miljön och naturen. Känner du för lite mer stadsliv är det bara att ta tåget direkt till Venedig eller Milano, eller varför inte upptäcka charmiga Verona, som bara ligger 40 km bort. Hit är det enklast att ta bilen, då det finns gott om gratisparkeringar. Tveksam till klimatet vintertid? Ja, det är ju inte södra Spanien, men Gardasjön har faktiskt ett Micro-klimat med väldigt bra och milt klimat. Annars skulle inte olivträden och palmerna överleva…

Golfbanorna är självklart öppna året runt men vi kör inte igång säsongen förrän i slutet av februari för våren och avrundar i slutet av november på hösten.

Boendet på Chervò Residence San Vigilio

Chervò Residence erbjuder finfina lägenheter på banan med all service.

På Chervò Residence San Vigilio finns det hotell och lägenheter av högsta standard som delvis ligger inhysta i de äldre byggnaderna från 1500-talet. Allt är väl samlat och lägenheterna ligger vägg i vägg med hotellet där alla faciliteter såsom inomhuspool, Spa, bastu med mera finns.

Lägenheterna är helt nybyggda och är i två plan. På nedre plan finns kök, vardagsrum, badrum och balkong eller terrass. Övre plan består av ett sovrum och badrum. Allt håller hög 4-stjärnig standard och som Sunbirdiegäst har du fri tillgång till hotellets gym, inomhuspool och bastu. Spa-behandlingar mot tillägg. Fritt wi-fi och internationell TV finns i lägenheterna.

Här finns dessutom restauranger, barer och vill du spela tennis så finns det två banor. Chervò Residence San Vigilio är en riktigt trevlig och charmig resort av högsta klass.

Golfen på Chervò

Chervò är en underbar golfbana med 27 hål.

Chervò Golf Resort öppnade 2008 och är en härlig parkbana med 27 omväxlande hål. Banan är flack och lätt att gå med utsökt kondition på fairways och greener. En hel del vattenhinder gör att du trots allt måste hålla skärpan på högsta nivå.

Vill du träna närspel och göra en skojtävling så finns det en mycket rolig och utmanande 9 håls pitch and putt-bana. Så, totalt finns det alltså 36 hål att njuta av på Chervò.

Klubbhuset är stort och pampigt och från takterrassen har man magnifik utsikt över stora delar av banan och omgivningarna.

Hundar är välkomna på banan i koppel.

När du inte spelar golf

Kan du tänka dig en härligare plats att befinna dig på med lite oplanerad tid i kalendern? Antingen njuter du bara av din lägenhet, en god bok och de härliga omgivningarna eller så gör du ditt bästa för att upptäcka alla de vackra och unika städer som kantar Gardasjön – Desanzano, Sirmione, Bardolino, Peschiera del Garda med flera är nästan osannolikt vackra och här finns även ett närmast outtömligt förråd av restauranger, vingårdar och annat att utforska. Njut av lokala viner, fisk, kött, ostar, korvar och utsökta grönsaker. Vill du vandra, rida, cykla eller klättra kan du göra det med magnifika vyer över den vackra sjön och vill du åka skidor är det bara några timmars bilresa till gastkramande glaciärupplevelser även sommartid på det 3.340 meter höga berget Marmolada. Annars kanske en golfdag följt av ett glas vin på din balkong och en god natts sömn räcker bra – möjligheterna är obegränsade…

*Est! Est!! Est!!! härstämmar från 1100-talet då en tysk biskop skulle resa till Rom och skickade sin betjänt i förväg för att prova de lokala vinerna på resan ner. När han fann ett värdshus med ett gott vin skulle han skriva Est! på värdshusväggen. Så gjorde han tills han kom till ett värdshus där de hade så gott vin att han skrev Est! Est!! Est!!! På väggen. Avbröt omedelbart sitt uppdrag och stannade och drack sig till döds av det goda vinet…

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Våra värdar är vanligen på plats under säsong, dvs 1/10-30/11 respektive 1/3–1/5. Vissa avvikelser kan förekomma.

Starttider och greenfee

Under din vistelse har du fritt medlemskap på Chervò Golf Club och kan boka alla lediga tider tidigast 48 timmar i förväg utom under helger (lördag, söndag) och helgdagar (Bank holidays) då du kan boka först dagen innan spel.

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende, service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi, golf enligt program samt service av vår personal på plats. Se prislistan för detaljer.

Gå direkt till prislistan för long stay golfresor till Italien, Gardasjön…

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och smidighet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB