Long och Mid Stay golfresor till Italien, Gardasjön, Il Paradiso

Garda, il Paradiso – otroligt prisvärt med fri golf och boende på banan vid södra Gardasjön

Kundbetyg resmål: blank (4,5 av 5, hösten 2022)

Peschiera del Garda är en liten pärla vid Gardasjöns sydspets. Här finner du charmiga gränder, kanaler, stränder och givetvis ett stort utbud av inbjudande restauranger. Bara någon kilometer från denna genuina lilla stad ligger vår prisvärda golfresort Il Paradiso – där även hundar är varmt välkomna!

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Il Paradiso har funnits med på golfresemarknaden ett tag och är ett mycket uppskattat resmål med en mycket välskött och riktigt rolig golfbana samt närhet till Gardasjöns och den levande byn Peschiera del Gardas utbud av kultur och nöjen.

Il Paradiso är en resort med två hotell och flertalet lägenheter, som alla ligger utmed golfbanan.

Som alltid när du är vid Gardasjön, har du väldigt mycket att upptäcka. I den omedelbara närheten har du en uppsjö av små mysiga städer och byar som ligger utmed Gardasjöns kust. Reser du till Il Paradiso är du centralt placerad och har nära till alla dessa små fantastiska orter.

Boendet under din Mid och Long Stay:
Golf Residenza

Kundbetyg boende:  blank(3,9 av 5, hösten 2022)

Golf Residenza är ett enklare lägenhetshotell som ligger mitt på golfbanan och du har således direktkontakt med golfen. Lägenheterna är enkla men rena och fräscha och har ett helt perfekt läge på banan. Il Paradiso är ett mycket prisvärt alternativ för Mid och Long Stay och inte minst med tanke på närheten till den charmiga kustbyn Peschiera del Garda, dit det går gratis shuttlebus under del av säsongen! 

Njut av vid poolen under din long stay italien garda paradiso by med Sunbirdieblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Enkla med fina lägenheter med 1 eller 2 sovrum på en mycket trevlig och rolig bana.

Lägenheterna är enkelt utrustade med ett eller två separata sovrum (2 sovrum mot tillägg, se prislistan), öppet kök i kombination till matplats och vardagsrum, ett badrum samt balkong eller terrass. Wi-fi ingår men fungerar mycket begränsat i lägenheterna och är du i behov av säker uppkoppling rekommenderar vi en 4G-router eller surfa via en padda/mobiltelefon. Dock fungera wifi bra på hotellet och i klubbhuset. Som gäst har du även tillgång till hotellets gym och inomhuspool.

Hundar är välkomna på hela resorten, så länge de väger under 10 kg…

Golfen under din Mid och Long Stay

Kundbetyg golfen: blank (3,7 av 5, 2022)*
Il Paradiso var stängd under en period på hösten 22, vilket dragit ner betyget…

blankblankblank

Golf Club Paradiso del Garda är en mycket trevlig golfbana ritad av den amerikanske arkitekten Jim Fazio. Banan är relativt öppen och flack, men böljande kullar har skapats mellan banans inbjudande fairways vilket gör att man får en känsla av att spela ”sitt eget hål” och samtidigt – om man skulle missa – hittar man oftast bollen i den välansade ruffen eller på nästa håls fairway. Banan är också väldigt variationsrik. Korta hål blandas med långa, doglegs med raka och så vidare. Kort sagt en bana man helt enkelt inte tröttnar på ens efter ett par månaders intensivt spelande!

Söker du mer variation under din vistelse kan vi erbjuda spel till nettopriser på andra banor som trevliga Chervò, eleganta Arzaga och legendariska Gardagolf, där bland annat Italian Open spelats flera gånger. 

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Därför har vi vår egen personal på plats i området för att arrangera tävlingar, utflykter, middagar mm. Vår personal är på plats under säsong, vanligen i mars och under oktober-november. Se mer information i prislistan.

När du inte spelar golf

Vi har redan nämnt en hel del vad man kan göra förutom spela golf. Verona med vindistriktet Valpollocello, Bardolino mfl. Runt Gardasjön finns det flera vackra små städer såsom Sirmione, Garda och Gardone. Önskar du storstad så är det inte långt till Verona, Padova, Venedig, Bergamo eller Milano. Till dessa städer kan du med lätthet ta tåget. Och dessutom är det ju som sagt väldigt nära till den trevliga byn Peschiera del Garda med alla dess restauranger och det bästa av allt – dit går det shuttle under stor del av säsongen!

Starttider och greenfee

Som Sunbirdiegäst har du medlemskap på Golf Club Paradiso del Garda. Detta innebär att du får boka alla tillgängliga tider, dock tidigast 2 dagar (48 timmar) i förväg.

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende, service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi och golf enligt program. Se prislistan för detaljer.

Gå direkt till prislistan för Long och Mid stay golfresor till Italien, Garda, Il Paradiso…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Kombinera mera – med rabatt!

Vill du få största möjliga variation under en längre vistelse, rekommenderar vi att du kombinerar två eller flera Mid Stay-perioder då du dessutom alltid får 1.000:- i rabatt per Mid Stay! Särskilt smidigt blir det såklart om du har tagit din egen bil ner till Italien då alla våra resmål på fastlandet ligger på dagsavstånd. 

Res miljövänligt med din egen bil eller tåg

Till närliggande resmål som Garda rekommenderar vi att du kör ner själv i din egen bil. Dels slipper du betala för flyg och hyrbil och dessutom kan du packa fritt och botanisera bland närliggande vingårdar inför hemresan. Se resan som en egen upplevelse och gör dessutom både miljön och din egen plånbok en stor tjänst!

Vill du inte köra hela vägen och ändå göra en miljöinsats, rekommenderar vi att boka resan med tåg och sedan hyra bil på plats för att ta dig till och från boende, golfbanor och alla sevärdheter. Smidigt och bekvämt och fortfarande med full frihet under din vistelse på plats.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och smidighet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler eller svenska Holiday Drive med full service på svenska och alla avgifter inkluderat. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB