Long och Mid Stay golfresor till Italien, Garda, Poiano

Nyhet! Garda – Ca Degli Ulivi
Fri golf och riktigt charmigt boende, strax öster om södra Gardasjön!

Poiano är en trevlig semesterby som ligger några kilometer från centrala Garda, ja alltså byn Garda som ligger invid Gardasjöns sydöstra strand. Här bor vi riktigt bra med fri golf på underbara Ca Degli Ulivi samt närhet till byar som Garda, Bardolino och – ja, varför inte resa hit i höst och upptäcka regionen själv?

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Gardasjön är otroligt vackert. Nästa så man tror det är en tavla eller kommer från någon romantisk sagobok. Vart man än åker så finner man vackra små, vackra och pittoreska små städer och byar. Mysiga restauranger som ligger med härlig utsikt över den vackra sjön med de höga bergen i horisonten. Orten Garda är inget undantag. Det är en mysig och rustik liten stad där du kan strosa på strandpromenaden och leta upp din favoritrestaurang.

Att vårt resmål heter just Garda kanske känns lite förvirrande för när man pratar om Gardasjön burkar man kort och gott bara säga Garda. Garda ligger på den sydöstra delen av sjön i närheten av Bardolino. Garda har anor från Romartiden och är idag en välmående stad med lite drygt 3000 invånare. Många gäster återkommer år efter år för den lugna och härliga atmosfären samt beskåda det gamla klostret, de vackra villorna och de fina trädgårdarna.

I den omedelbara närheten ligger Bardolino med sina välkända vingårdar och olivoljegårdar. Det är heller inte långt till Verona där du kan se ”Romeo & Julia-balkongen, eller varför inte gå på opera i arena som är över 2000 år gammal och kan ta upp till 22.000 åskådare…

Boendet under din Mid eller Long Stay

Poiano är en trevlig semesterby som ligger ca 3 km från centrala Garda. Poiano ligger på en höjd och från flertal ställen har man vackra vyer över sjön. Lägenheterna är 3-stjärniga och är trevliga och fräscha utan att vara lyxiga. Det finns lägenheter med ett eller två sovrum och de allra flesta har eftermiddagssol på balkongen.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Charmigt boende i närheten av Gardasjön och alla dess underbara byar.

Köken är ett väl utrustat pentry (som dessutom är smart designat med skjutdörrar så man inte måste kasta sig över disken) där det går alldeles utmärkt att tillreda pasta eller kanske en risotto men kanske inte helt anpassat för långkok…

Från påsk fram till början av november finns det även bar, restaurang, uppvärmd inomhuspool, gym mm.

Golfen under din Mid eller Long Stay

blankblank

Fri golf på en riktigt härlig och omväxlande bana med stundtals underbar utsikt.

Ca Degli Ulivi är en mycket trevlig bana som ligger 4 kilometer från vårt boende. Banan har totalt 27 hål som är uppdelad på en mästerskapsbana över 18 hål samt en lite kortare och enklare 9 hålsbana. Som Sunbirdiegäst har du fullt medlemskap och kan spela hur mycket du vill och får boka starttider 48 timmar i förväg.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. På Poiano har vi dock ingen golfvärd på plats, men ni har självklart tillång till våra värdar på närliggande Il Paradiso.

När du inte spelar golf

Precis som på vårt andra resmål vid södra Garda har du nära till Verona med vindistriktet Valpollocello, Bardolino mfl. Runt Gardasjön finns det flera vackra små städer såsom Sirmione, Garda och Gardone. Önskar du storstad så är det inte långt till Verona, Padova, Venedig, Bergamo eller Milano. Till dessa städer kan du med lätthet ta tåget. Och dessutom är det ju som sagt väldigt nära till den trevliga byn Peschiera del Garda med alla dess restauranger.

Starttider och greenfee

Som Sunbirdiegäst har du medlemskap på Ca Degli Ulivi GC. Detta innebär att du får boka alla tillgängliga tider 2 dagar i förväg.

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende, service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi och golf enligt program. Se prislistan för detaljer.

Gå direkt till prislistan för mid stay golfresor till Italien, Garda, Poiano…
Gå direkt till prislistan för long stay golfresor till Italien, Garda, Poiano…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och smidighet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler eller svenska Holiday Drive med full service på svenska och alla avgifter inkluderat. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB