Long och Mid Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Manilva Sun

Long och Mid Stay Spanien, Costa del Sol, Manilva Sun
– charmigt boende och fri golf till superpris!

Upptäck otroligt prisvärda Manilva Sun Apartments med fri golf på La Duquesa. Njut av en Mid eller Long Stay i våra trevliga lägenheter med uppvärmd utomhuspool, restaurang och bar öppen hela dagen och kvällen och en golfsimulator där du kan öva inför golfen på La Duquesa!

Otroligt prisvärt på Costa del Sol – Manilva Sun och La Duquesa…

Manilva Sun ligger strax söder om Estepona, i närheten av La Duquesa och Puerto de La Duquesa med flertalet restauranger och butiker. På resorten finns en trevlig och populär restaurang med bar som är öppen från morgon till sen kväll, men söker du ett större utbud vattenhål är det inte mer än 1,5 kilometer till stranden och Puerto de la Duquesa, med brett utbud av restauranger och barer. Det går med andra ort gå fint att promenera ner till havet och kvällslivet, men hem rekommenderar vi att ni tar en taxi, då det är ganska kuperat och belysningen bitvis är dålig. Utefter kusten finner man annars många små härliga orter som Bahia de Casares, Marina de Casares och även Estepona som inte ligger mer än 15 kilometer bort. Kort och gott har du ett stort utbud av restauranger, shopping och nöjen på bekvämt avstånd från ditt boende.

Boendet på Manilva Sun

Manilva Suns lägenheter håller god 3-stjärnig standard och passar dig som söker ett charmigt och genuint boende med klassiskt spansk arkitektur. Visst är det bitvis lite enklare standard som exempelvis soffornas tygöverdrag, men det är rent och fräscht och när det finns både disk- och tvättmaskin samt fullt utrustade kök och två fina badrum (till tvåsovrumslägenheterna) plus bra wifi, finns verkligen inte mycket att klaga på. Dessutom har hela resorten en mycket trivsam inramning och är byggd som en liten andalusisk by, där den stora, inbjudande och uppvärmda! utomhuspoolen, restaurangen och baren är själva centrum.

Charmiga och mycket väl utrustade lägenheter på en lika charmig resort med känslan av en Andalusisk by.

Balkonger och terasser är väl tilltagna och att bara njuta av en kopp kaffe eller kanske ett glas svalt rosevin i solen till ljudet av fågelsång och vajande palmblad gör att vintern där hemma känns väldigt avlägsen. Manilva Sun är kort och gott en mycket trivsam och gemytlig resort där du snart känner dig väl hemmastad i de trevliga och fräscha lägenheterna, oavsett du valt en lägenhet med 1 eller 2 sovrum. Mot tillägg kan du till och med uppgradera till lägenhet med eftermiddagssol!

På anläggningen finns som sagt en stor uppvärmd pool, en trevlig och prisvärd restaurang med bar och här finns till och med en puttinggreen intill poolen samt en fullfjädrad ”Track Man” golfsimulator i källaren. Vi kan tänka oss att det kanske avgörs några roliga bett här på kvällskvisten…

Nytt golfpaket för din Mid och Long Stay
– fri golf på svenskägda La Duquesa!

Från hösten 2019 har vi ett nytt golfpaket på Manilva. Under din Mid Stay eller Long Stay har du numera medlemskap inkluderat på den uppskattade och numera svenskägda banan La Duquesa, som bara ligger ett par kilometer från boendet.

La Duquesa är ritad av legendariska Robert Trent Jones och öppnade 1986. Designen är mycket bra (typisk Trent Jones med blandning av långa och korta hål, med olika slags svårigheter) och i grunden är det en fantastiskt rolig bana, som tyvärr har skötts lite styvmoderligt under många år och till och med legat i träda en tid. Numera ägs banan av svenska investerare som satsat på renovering av bevattningssystem och allmän skötsel vilket redan ryckt upp banan, men det kommer säkerligen ta tid innan banan är av allra högsta klass igen. Greenerna var dock väldigt bra redan tidigt nu under våren när vi var på besök, vilket lovar mycket gott!

La Duquesa är ritad av tungviktaren Robert Trent Jones…

Banan är väldigt vacker och slingrar sig fram i den böljande terrängen och bjuder på makalös utsikt över havet – och faktiskt utsikt över Manilva Sun från några hål. De flesta medlemmarna promenerar, men visst finns det några hål med ganska stora nivåskillnader. Många hål har å andra sidan som sagt makalöst vackra vyer och fantastisk utsikt över Medelhavet. Behöver du elvagn eller golfbil har vi riktigt bra nettopriser. Dessa bör dock förbokas, så kontakta oss om du är intresserad.

La Duquesa är inte så lång och har varierade hål där vissa är breda och andra där det verkligen gäller att spela klokt och strategiskt. Banan har som sagt fin design och riktigt fina greener, men totalt sett skulle vi kanske ranka den som en 3:a på en 5-gradig skala.

Klubbhusets exteriör är lite bedagad men restaurangen och baren med dess trevliga uteservering är mycket njutbar. Och totalt sett, för att vara på Costa del Sol – i kombination med otroligt charmiga boendet på Manilva Sun – är våra Mid och Long Stay-paket på La Duquesa oslagbart prisvärda. Jämför gärna själv…

Ytterligare en fördel är att du för en mindre summa kan förvara golfbagen på klubben och då kan du ju faktiskt promenera till och från banan från boendet! 

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

När du inte spelar golf

På Costa del Sol finns det oerhört mycket att göra när du inte spelar golf. Bland annat en uppsjö trevliga små byar och städer. Vi tror att många kommer spendera mycket av sin tid i Estepona, Caseras och La Duquesa med omnejd. Här finns det härliga stränder att promenera utefter och kanske ta ett dopp. Stanna till vid en mysig strandrestaurang för en långlunch intill vattenbrynet. På kvällarna finns det stort utbud av restauranger. Annars finns ju hela Costa del Sol att utforska; Marbella, exklusiva Puerto Banus, Malaga, Fuengirola. Listan kan göras hur lång som helst. Är man lite äventyrlig så kan man med lätthet ta en weekend i Marocko…

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats under högsäsong (höst och vår), som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig. Mer information i prislistorna.

Starttider och greenfee

Som gäst med Sunbirdie på Manilva Sun ingår medlemskap på La Duquesa. Som medlem får du boka antingen inom våra block (08:00-08:30 samt från 11:00 och framåt) 48 timmar i förväg eller alla övriga tillgängliga starttider på plats.

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende med service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi, golf enligt program samt service av vår personal på plats. Se prislistan för Mid respektive Long Stay för alla detaljer.

Pris Mid Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Manilva…
Pris Long Stay golresor till Spanien, Costa del Sol, Manilva…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således så länge du önskar från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg till Costa del Sol

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och flexibilitet. Till Costa del Sol flyger man helst till Malaga. Till Malaga flyger man direkt med SAS, Norwegian och Ryanair. Nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Vi rekommenderar även ett antal resebyråer som kan hjälpa er med flygbokningen. Tänk på att golfutrustningen oftast inte ingår i biljettpriset utan det tillkommer en avgift för detta.

Vi rekommenderar Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris! Sök flyg på www.google.se/flights/

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Mid eller Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler eller svenska Holiday Drive. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB