Long och Mid Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Manilva Sun

Long och Mid Stay Spanien, Costa del Sol, Manilva Sun
– charmigt boende och fri golf till kanonpris!

Vi på Sunbirdie letar ständigt efter nya och intressanta resmål och vi har hittat en riktig pärla på Costa del Sol – charmiga Manilva Sun Apartments med fri golf på populära La Cañada. Njut av en Mid eller Long Stay i våra rymliga lägenheter med uppvärmd utomhuspool, restaurang och bar öppen hela dagen och kvällen och en golfsimulator där du kan öva inför golfen på La Cañada – en av kustens bästa banor!

Manilva Sun ligger strax söder om Estepona och i närheten av La Duquesa och Puerto de La Duquesa med flertalet restauranger och butiker. På resorten finns en trevlig och populär restaurang med bar men söker du ett större utbud är det inte mer än 1,5 kilometer till stranden och Puerto de la Duquesa, med stort utbud av restauranger och barer. Det går med andra ort gå fint att promenera ner till havet och kvällslivet, men hem rekommenderar vi att ni tar en taxi, då det är ganska kuperat och belysningen bitvis är dålig. Utefter kusten finner man många små härliga orter som Bahia de Casares, Marina de Casares och även Estepona som inte ligger mer än 15 kilometer bort. Kort och gott har du ett stort utbud av restauranger, shopping och nöjen på bekvämt avstånd.

Boendet på Manilva Sun

Manilva Suns lägenheter håller god 3-stjärnig standard och passar dig som söker ett charmigt och genuint boende med klassiskt spansk arkitektur. Okej, visst är det bitvis lite enkel standard som exempelvis soffornas tygöverdrag, men det är rent och fräscht och när det finns både disk- och tvättmaskin samt fullt utrustade kök och två fina badrum (till tvåsovrumslägenheterna) finns det inte mycket att klaga på. Dessutom har hela resorten en mycket trivsam inramning och är byggd som en liten andalusisk by, där utomhuspoolen, restaurangen och baren är själva centrum.

Charmiga och väl utrustade lägenheter på en lika charmig resort.

Balkonger och terasser är väl tilltagna och att bara njuta av en kopp kaffe eller kanske ett glas svalt rosevin i solen till ljudet av fågelsång och vajande palmblad gör att vintern där hemma känns väldigt avlägsen. Manilva Sun är kort och gott en mycket trivsam och gemytlig resort där du snart känner dig väl hemmastad i de trevliga och fräscha lägenheterna, oavsett du valt en lägenhet med 1 eller 2 sovrum. Mot tillägg kan du till och med uppgradera till lägenhet med eftermiddagssol!

På anläggningen finns som sagt en stor uppvärmd pool, trevlig och prisvärd restaurang, bar och här finns till och med en putting green intill poolen samt fullfjädrad Track Man golfsimulator i källaren. Vi kan tänka oss att det kanske avgörs några roliga bett här på kvällskvisten…

Golfen under din Mid och Long Stay

Under din Mid Stay eller Long Stay har du medlemskap inkluderat på den mycket trevliga parkbanan La Canada, som ligger 12 kilometer från boendet.

La Cañada är en av kustens trevligaste banor med en erkänt vänlig personal. Banan är en typiskt spansk parkbana som slingrar sig fram i den lätt böljande terrängen. Banan är lätt att gå även om det finns några mindre nivåskillnader, men golfbil behövs inte. Många hål har vackra vyer och fantastisk utsikt över Medelhavet. Banan är inte så lång och har varierade hål där vissa är breda och andra där det verkligen gäller att spela klokt och strategiskt.

La Cañada är en väldigt populär bana, med utsökta träningsområden.

Banan är ritad av två tungviktare; 9 hål av Dave Thomas och 9 hål av Robert Trent Jones. Stora och fina träningsområden samt ett stort och genuint klubbhus med fin utsikt.
La Cañada har ett avancerat dräneringssystem som effektivt dränerar banan vid regn. Det innebär att när andra banor längs kusten måste stänga vid kraftiga regn så håller banan öppet och efter ronden kan du njuta av utsikten från någon av klubbhusets två terrasser med vyer över floden Guadiaro och Medelhavet.  

La Cañadas driving range är gigantisk och anses som ett av de bästa träningsområdena på Costa del Sol.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

När du inte spelar golf

På Costa del Sol finns det oerhört mycket att göra när du inte spelar golf. Bland annat en uppsjö trevliga små byar och städer. Vi tror att många kommer spendera mycket av sin tid i Estepona, Caseras och La Duquesa med omnejd. Här finns det härliga stränder att promenera utefter och kanske ta ett dopp. Stanna till vid en mysig strandrestaurang för en långlunch intill vattenbrynet. På kvällarna finns det stort utbud av restauranger. Annars finns ju hela Costa del Sol att utforska; Marbella, exklusiva Puerto Banus, Malaga, Fuengirola. Listan kan göras hur lång som helst. Är man lite äventyrlig så kan man med lätthet ta en weekend i Marocko…

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats under säsong, som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Starttider och greenfee

Under Mid och Long Stay ingår medlemskap på La Cañada, där du kan boka din starttid 48 timmar i förväg, i mån av plats. 

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende med service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi, golf enligt program samt service av vår personal på plats. Se prislistan för Mid respektive Long Stay för alla detaljer.

Pris Mid Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Manilva…
Pris Long Stay golresor till Spanien, Costa del Sol, Manilva…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således så länge du önskar från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg till Costa del Sol

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och flexibilitet. Till Costa del Sol flyger man helst till Malaga. Till Malaga flyger man direkt med SAS, Norwegian och Ryanair. Nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Vi rekommenderar även ett antal resebyråer som kan hjälpa er med flygbokningen. Tänk på att golfutrustningen oftast inte ingår i biljettpriset utan det tillkommer en avgift för detta.

Vi rekommenderar Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris! Sök flyg på www.google.se/flights/

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Mid eller Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler eller svenska Holiday Drive. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB