Long och Mid Stay golfresor till Sydafrika, West Coast, Langebaan

Sydafrika, West Coast, Langebaan
Drömtillvaro under en Mid eller Long Stay på Sydafrikas vackra västkust

Bo, golfa och njut av livet på en elegant, sydafrikansk golfresort med perfekt läge intill havet, mellan storstad och vildmark. Upptäck din drömtillvaro under en Mid eller Long Stay med  boende i rymliga lägenheter och golf på Langebaan Country Estate.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Langebaan Country Estate ligger längs Sydafrikas fantastiska västkust, en dryg timme norrut från Kapstaden. Västkusten är med sina vackra sandstränder, magiska bergskedjor och fantastiska blomsterprakt fortfarande ganska oupptäckt. Här finns historiskt intressanta kustbyar och mysiga små fiskebyar. Fisk och skaldjur dominerar de flesta restaurangers menyer och att sitta på någon av de fina strandrestaurangerna och äta nyfångad fisk tillagad över öppen eld samtidigt som solen sänker sig ned i havet är pricken över i:et på en riktigt härlig dag på Langebaan.

Langebaan ligger precis norr om West Coast National Park och Elandsfontein Game Reserve. Längs stränderna och i lagunen samlas fåglar som flamingos i tusental för sin vintervistelse och i parken finns allt från bufflar och zebror till gnuer och flera olika sorters antiloper. För den naturintresserade är regionen runt Langebaan ett verkligt paradis. Blomsterprakten är vida känd och många vallfärdar hit för den vackra floran.

Langebaan är även en golfresort av bästa märke. Här bor du direkt intill banan och har vardagsmedlemskap på banan. Golfbanan, som är ritad av legendaren Gary Player, håller mycket hög klass och är en perfekt resortbana. Det är heller inte helt ovanligt att antiloper vandrar fritt på banan.

På Langebaan Estate finns restaurang, bar och café i klubbhuset, cirka 400 meter från boendet. Klubben arrangerar flera temakvällar där gäster och medlemmar möts. Klubben har även en shuttle-service till och från boendet. Men dit ni kanske allra helst styr kosan för en matupplevelse är ner mot stranden och restaurangen ”Die Strandlooper” – av matskribenter utsedd till en av de allra bästa i, eller i närheten av Kapstaden. Här äter du fantastisk sea food i en sagolik miljö alldeles på stranden. Tänk på att boka i förväg. Inspireras gärna på deras egen hemsida: www.strandlooper.com

Boendet på Langebaan Country Estate

På Langebaan Country Estate bor du mycket bra. Lägenheterna håller 4-stjärnig standard och består av två sovrum, vardagsrum, fullt utrustat kök, balkong eller terrass.  På terrassen finns grill för härliga utomhusmiddagar.

blankblankblankblankblankblankblank

Underbara lägenheter på golfbanan, nära hav och vildmark!

blankBoendet håller med andra ord mycket hög klass och är beläget intill golfbanan. Lägenheterna är moderna, stora och helt anpassade för att du ska leva ett underbart vardagsliv där man lika gärna är ute som inne. Fint anlagda gångstråk löper mellan husen och den vackra växtligheten.

Golf Suites har gott om garderobsytor och du behöver inte bekymra dig för förvaring. Köken är kompletta med  tvättmaskin och torktumlare. Det finns till och med en inbyggd utegrill på altanen som gör att du kan njuta av sena och ljumma grillkvällar. Wifi och plasma-TV med mängder av TV-kanaler finns likaså i lägenheterna.

Golfen under din Mid eller Long Stay på Langebaan

Langebaans golfbana är ritad av den sydafrikanske legendaren och evigt unge, Gary Player. Som så ofta förr har ”den svarte riddaren” ritat en bana som är utmanande för alla typer av golfspelare. Välpositionerade bunkrar och vatten i spellinjen gör att din hemmabana under vistelsen på Langebaan blir en utmaning varje runda. Som om inte det var nog är naturupplevelsen på banan unik och når kanske sitt klimax redan på sjätte hålet då man når banans högsta punkt. Härifrån har man en sagolik utsikt över hela Langebaan Estate och den stora lagunen med sitt mäktiga fågelliv.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

18 mästerskapshål och lika många korthål att njuta av under din vistelse.

Golfen i Sydafrika spelas inte i ett jäktat tempo. Slå dig gärna ner vid Breeze Café efter nio hål och fyll på energiförråden med en god kaffe eller lunch.

På Langebaan finns också en mycket charmig och utmanande liten korthålsbana där hålen inte mäter mer än 100 till 160 meter. Perfekt för att förbättra närspelet och de där viktiga slagen in mot flaggan.

Service under din Mid eller Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Personalen på Golf Suites och Langebaan Country Estate hjälper er med alla frågor. Sunbirdie har även egen personal på Langebaan under högsäsong (våren). Se prislistorna för mer information.

Gå direkt till prislistan för mid stay golfresor till Sydafrika, Langebaan…
Gå direkt till prislistan för long stay golfresor till Sydafrika, Langebaan…

Starttider och greenfee på Langebaan

Som Sunbirdiegäst har du ”vardagsmedlemskap” på Langebaan Country Estate. Detta innebär att du får boka alla tillgängliga tider från söndag eftermiddag till fredag vid lunch. Under samma tider har du också fri tillgång till korthålsbanan Mashie!

När du inte spelar golf

Vistelsen på Langebaan riskerar aldrig att bli tråkig eller händelselös. Langebaan Country Estate är känt för sina aktiviteter både på land och till havs. Fisketurer och solnedgångsturer arrangeras. Vin- eller olivgårdar finns att besöka. Även fågelskådning finns på menyn. Skulle längtan efter storstadsäventyr bli stark, är det inte ens två timmars bilresa till Kapstaden.

blankblankblankblankblank

Vad sägs om det som ligger strax intill resorten, det vill säga West Coast National Park och Elandsfontein Game Reserve? Njut av den härliga naturen och spendera en dag eller flera i Safariparken. Ger garanterat minnen för livet!

Underbara Kapstaden ligger som sagt bara lite drygt en timme bort och här hittar du mängder av sevärdheter som Taffelberget och Roben Island och intressanta områden som Waterfront, Sea Point och Green Point eller varför inte ta en långlunch i Camps Bay?

Vingårdarna i Stellenbosch är välkända och ligger inom räckhåll för en smidig dagsutflyktsavstånd, men på West Coast finns även där ett flertal bra vingårdar. Vill ni kombinera med en övernattning i Stellenbosch och guidad vingårdstur med svensktalande guide ordnar vi gärna även detta. Ingenting är omöjligt!

Mid, Long eller kombinationsresa

När du reser med Sunbirdie kan du välja mellan flera olika längder eller upplägg på din vistelse. Mid Stay är oftast 2-3 veckor. Long Stay 4 veckor eller mer. En riktig succé har blivit att kombinera två Mid Stays till en längre vistelse. Med andra ord kanske du åker på en Long Stay men stannar 2 veckor på ett resmål för att sedan byta resmål och stanna 2 veckor på ett annat resmål. På detta sätt får du uppleva två resmål under samma resa.
Detta är särskilt populärt i Sydafrika då man kan se och uppleva lite mer av landet och när man byter resmål kan man ta några dagar ”ledigt” och göra annat. Även dessa ”lediga” dagar kan vi hjälpa er med att boka hotell, Safari, vinprovningar mm.

Mängder av spännande tilläggspaket!

Utöver en härlig Mid Stay eller Long Stay kan vi nu erbjuda ett antal väl utvalda tilläggspaket för dig som verkligen vill smaka på vad Sydafrika kan erbjuda. Safari, ”golfoholic”, cityupplevelser i Kapstaden, vingårdsturer med svensktalande värd i Stellenbosch och mycket mer.

Läs mer här på hemsidan och kontakta oss gärna för mer information om alla dessa paket på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com

Tilläggspaket Sydafrika…

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende, service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi och golf enligt program. Se prislistan för detaljer.

Gå direkt till prislistan för mid stay golfresor till Sydafrika, Langebaan…
Gå direkt till prislistan för long stay golfresor till Sydafrika, Langebaan…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 2 eller 4 veckor (eller så många nätter du nu bokat) från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en trevlig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst – till exempel när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och smidighet. Till Sydafrika flyger du med fördel med Emirates via Dubai eller via Europa med andra bolag. Turkish Airways brukar ha väldigt konkurrenskraftiga priser med byte i Istanbul. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 14 eller 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

blank

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via svenska Holiday Drive – med full service på svenska och alla avgifter inkluderade eller lågprissökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs om alla våra resmål i Sydafrika
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB