Long Stay och Mid Stay till Mauritius

Upptäck paradisön Mauritius under en Mid eller Long Stay

Mauritius är verkligen paradiset på jorden, i alla fall om man får tro författaren Mark Twain. Och frågar du oss, hade han inte fel! Nu erbjuder vi både Mid Stay och Long Stay till Mauritius – med eller utan golf…

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 för mer information om resor till Mauritius oavsett du vill spela golf eller bara njuta av sol, bad och kultur.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Mauritius leende, vänliga invånare, de olika religionerna som faktiskt samsas på denna vackra ö och den underbara maten med basen i det indiska, kreolska och franska köket – allt sammantaget bidrar till att en resa hit blir en verklig upplevelse och ett minne för livet.

Avkopplande mid stay golfresor till MauritiusBekväm mid stay golfresor till MauritiusLong stay golfresor till Grand Baie, MauritiusMid stay golfresor till Grand Baie, MauritiusNjut mid stay golfresor till Mauritius

Författaren Mark Twain kallade ön för paradiset på jorden, och vi håller verkligen med. Här mår du verkligen som en kunglighet och oavsett du bara vill sparka av dig skorna och njuta av det lugnande ljudet av vajande palmblad eller upptäcka öns kultur och vattenhål eller för den delen öns fantastiska golfbanor, finns alla möjligheter under en Long eller Mid Stay med guldkant.

Exempelvis i Grand Baie på norra delen av Mauritius, där det finns underbara stränder, butiker, barer, restauranger och du lever mer som öns invånare än du kan göra på de lite avskärmade resorts som kantar kusterna. Du har fullt utrustade kök i lägenheterna och tänk så underbart att handla färsk fisk på stranden och sedan laga till den hemma i din lägenhet efter en lång salt dag vid havet.

Läs en reseberättelse från Elin Eklund, som tog med sig man och barn för en månad i paradiset under oktober…

Våra andra resmål på Mauritius är några väl utvalda resorts. Vi har sökt med ljus och lykta efter något utöver det vanliga och till att börja med fastnat för verkligt lyxiga Anahita Resort på östkusten, där halvpension och fri golf på två fantastiska golfbanor ingår. Privat strand och en massa sporter ingår också, för dig som söker en verkligt lyxig vistelse med gott om aktiviteter eller bara lugn och ro i härlig miljö.

Nu kan vi även erbjuda Heritage Resorts på södra Mauritius. Här kan du välja mellan prisvärd, 5-stjärnig All Inclusive på Awali, superlyxiga och eleganta Le Telfair samt golfvillor med 2-4 sovrum och stora, privata pooler. Alltid med tillgång till den fantastiska hemmabanan!

Vill du spela golf, men ändå leva som en äkta Mauritiuer, har vi även flertalet härliga hus som du kan hyra och numera går det att köpa till golfspel på öns alla banor. Dock blir det ganska dyrt om du vill spela mycket, så ska du spela mer än någon gång i veckan lönar det sig att titta på våra resorts.

Upptäck paradiset på jorden under din nästa resa…

Golf i paradiset

2015 vann Mauritius utmärkelsen ”Golf Destination of the Year” vilket visar på kvaliteten på öns banor och när det gäller golf är det absolut högsta klass som gäller. I alla fall om du väljer våra härliga resmål Anahita eller Heritage Resort, där fri golf på några av öns allra bästa banor ingår.

Anahitas bana är ritad av Ernie Els och rankas oftast som Mauritius bästa. Här spelar du så mycket du vill under din vistelse men observera att golfbil är obligatoriskt under vinterhalvåret! Du har även fri golf på Bernhard Langers lite mer ”knixiga”, men extremt häftiga Il aux Cerfs på ön med samma namn, dit det går kostnadsfri båt-shuttle från Anahita Resort. Samma båt som även kan ta dig till anläggningen privata, paradislika sandstrand på ön.

Vill du hellre hålla dig på fast mark finns en härlig strand och stora pooler, tennisbanor och annat på området, så det går verkligen ingen nöd på dig.

Om du nöjer dig med fri golf på en bana kan vi även varmt rekommendera Heritage Resorts på södra Mauritius. Här bor du inte i lägenheter som på Anahita utan i hotellrum och kan välja mellan prisvärd All Inclusive på Heritage Awali, superlyx på eleganta Le Telfair (där du även får butlerservice!) samt de fina golfvillorna som finns med 2-4 sovrum och alla med stora, privata pooler. Banan röstades under hösten 2017 fram till Indiska Oceanens bästa bana!

Bor ni på våra resorts ingår alltså alltid golf – på Anahita fri golf och på Heritage Awali en runda per person och dag, i villorna en runda per person och dag inkl golfbil (en 4-sitsig resort-golfbil tillhör huset) och på Le Telfair helt fri golf med golfbil. OBS: från 1/2 2019 ingår medlemskap för alla boenden, men det tillkommer en startavgift per runda, se nedan.

Priser för vagn och golfbil

Anahita Four Season Golf Club
Golfbil 1.000 rupies per runda = ca 250:- (OBS obligatoriskt med golfbil mellan oktober och april).
Vagn 200 rupies per runda = ca 50:-

Il aux Cerfs GC
Golfbil 2.000 rupies per runda = ca 500:-.
Vagn 450 rupies per runda = ca 115:-

Heritage GC
Golfbil ingår om ni bor på Le Telfair eller i Villa (4-sitsig resort buggy ingår).
För Awali är priserna följande:
Golfbil 1.000 rupies per person och runda = ca 250:-.
Vagn 450 rupies per runda = ca 115:-.

Hyra hus och spela olika banor

Vill ni spela andra banor (i stort sett alla på ön) kan man numera köpa Mauritius Golf Pass genom vilket ni under lågsäsong (maj-sept) kan komma ner till 75 EUR per runda men under högsäsong 135 EUR. Därmed är det kanske mer prisvärt att boka någon av våra resorts om ni ska spela mer ofta. Räcker det med någon runda per vecka kan vi dock rekommendera att ni tittar på våra härliga hus eller lägenheter som är väldigt prisvärda – särskilt om ni är ett större sällskap.

Priser och erbjudanden

Nedan finns priser för Long och Mid Stay på våra tre grundresmål, men om du tex bara vill vara borta en vecka eller 10 nätter är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com så tar vi fram en offert. Likaså om ni är ett större sällskap som önskar hyra ett hus med alla service – det finns hus för alla smaker!

Observera att våra priser alltid ingår privat transfer och förmånliga avbokningsregler – jämfört med rena bokningssajter där detta inte ingår.

Mauritius, Anahita Resort

Anahita bjuder på boende i oerhört lyxig lägenhet intill havet och golfbanan på östra Mauritis. Här finns allt från lägenheter med 1 sovrum till stora villor med 6 sovrum! På anläggningen ligger Anahitas golfbana och med gratis shuttle-båt når du den andra banan Il aux Cerfs – du har fri golf med rangbollar under hela din vistelse! Halvpension och mycket mer ingår i priserna på detta underbara resmål.

Njut mid stay golfresor till Anahita, MauritiusSlappna av under en long stay golfresa till MauritiusNjut av under  mid stay golfresor till Mauritius

Mid Stay (14 nätter) från 26.995:- inkl fri golf på båda banorna.
Long Stay (28 nätter) från 50.995:- inkl fri golf på båda banorna.
Priset är per person för del i lyxig, nybyggd junior Suite på Anahita Resort (priset är baserat på att ni är 2 personer i varje suite = fullt utrustad lyxlägenhet med 1 sovrum/badrum och veranda på 60 kvm) i 14/28 nätter inklusive halvpension (frukost och middag), tillgång till 2 privata stränder, vattenaktiviteter, tennis samt obegränsad golf på banorna Anahita och Il aux Cerfs med rangebollar, transfer t/r flygplatsen mm.

Gå till prislista för Mid Stay…
Gå till prislista för Long Stay…

OBS: är ni fler än två få ni bättre pris om ni delar en större lägenhet. Är ni 4 kostar det tex 23.995:- respektive 44.995:- per person och som vanligt – är ni 8 eller fler får ni alltid 500:- per person i rabatt!

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Mauritius, Heritage Resorts

Heritage Resorts på sydvästra Mauritius lockar med härliga stränder, ett stort urval av restauranger och inte mest flera olika boendeformer – dels All Inclusive-resorten Heritage Awali, dels lyxiga beach-golfresorten Heritage Le Telfair och slutligen Heritages härligt lyxiga villor som kantar golfbanan.

Heritage golfbana är en magisk design av Peter Matkovich, som bland annat även ritat dramatiska Pinnacle Point i Sydafrika. Reser du med oss har du alltid en fri runda per dag. Bor du på Le Telfair har du till och med obegränsad golf! OBS: från 1/2 2019 ingår medlemskap, men det tillkommer en startavgift per runda, se nedan.

Heritage Awali inklusive All Inclusive och golf samt transfer
Mid Stay (14 nätter) från 29.995:-

Priset är per person för del i Deluxe Garden View dubbelrum på Heritage Awali (priset är baserat på att ni är 2 personer i varje rum) i 14 nätter med All Inclusive, mängder av aktiviteter på land och till havs, en golfrunda per person och dag på Heritage mästerskapsbana (från 1/2 2019 tillkommer en startavgift per runda, se nedan) samt transfer t/r flygplatsen och alla transporter på resorten.

Heritage Le Telfair inklusive frukost och fri golf med golfbil samt transfer
Mid Stay (14 nätter) från 27.995:-

Priset är per person för del i lyxig Garden View Suite på Heritage Le Telfair (priset är baserat på att ni är 2 personer i varje suite) i 14 nätter med frukost, butlerservice, mängder av aktiviteter på land och till havs, obegränsad golf på Heritage mästerskapsbana med golfbil (från 1/2 2019 tillkommer en startavgift per runda, se prislistan) samt transfer t/r flygplatsen och alla transporter på resorten.

Heritage The Villas inklusive 4-sitsig golfbil och 1 golfrunda per dag samt transfer
Mid Stay (14 nätter) från 18.995:-

Priset är per person för del i lyxig Villa (priset är baserat på att ni är 4 personer i en villa med 2 sovrum, stort kök och stor privat infinity-pool) i 14 nätter med självhushåll och mängder av aktiviteter på land och till havs, fri tillgång till alla faciliteter, stränder mm på både Awali, Le Telfair och C Beach Club, rabatter på alla resortens restauranger samt en golfrunda per person och dag på Heritage mästerskapsbana (från 1/2 2019 tillkommer en startavgift per runda, se prislistan) samt transfer t/r flygplatsen och alla transporter på resorten. Till varje villa ingår en 4-sitsig resort buggy, som ni även får använda på golfbanan. 

Gå till prislista för Mid Stay…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Mauritius Grand Baie

I Grand Baie, Pereybère har vi härliga boendemöjligheter för dig som vill ha guldkant på din Long Stay. Riktigt fina lägenheter med 1 sovrum och egen pool på terrassen på Cape Bay Luxury Beach Apartments (upp till fantastiska penthouses med 3 sovrum). Här finns pool och strand utanför dörren och mängder av restauranger, shopping, caféer och annat inom några minuters avstånd med bil eller prisvärd taxi.

Vill du bo här uppe och spela golf, kan du nu köpa greenfee styckvis på flera av öns banor till bra priser. Men räkna med i alla fall 40 minuters transfer till närmaste bana. Samtidigt byggs just nu den första banan här uppe i norr, bara minuter från våra boenden. Så snart den är öppen kommer vi självklart erbjuda denna för spel!


Long Stay (28 nätter) från 16.795:-
Mid Stay (14 nätter) från 9.295:-
Priset är per person för del i lägenhet med 1 sovrum (priset är baserat på att ni är två personer i varje lägenhet). Priset inkluderar el och värme, parkering, 24 h service, wifi, plungepool på terrassen, tillgång till gemensam pool och privat strand, fitness room och daglig städning, el samt byte av lakan och handdukar. Transfer ingår inte, men kan med köpas till. Annars rekommenderar vi taxi…

Gå till prislistan för Mid och Long Stay utan golf…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Läs om Long Stay med Sunbirdie
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB