Long Stay och Mid Stay golfresor till Mauritius

Upptäck paradisön Mauritius under en Mid eller Long Stay golfresa

Mauritius är verkligen paradiset på jorden, i alla fall om man får tro författaren Mark Twain. Och frågar du oss, hade han inte fel! Nu erbjuder vi både Mid Stay och Long Stay till Mauritius – med eller utan golf…

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 för mer information om resor till Mauritius oavsett du vill spela golf eller bara njuta av sol, bad och kultur.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Mauritius leende, vänliga invånare, de olika religionerna som faktiskt samsas på denna vackra ö och den underbara maten med basen i det indiska, kreolska och franska köket – allt sammantaget bidrar till att en resa hit blir en verklig upplevelse och ett minne för livet.

Avkopplande mid stay golfresor till MauritiusBekväm mid stay golfresor till MauritiusblankLong stay golfresor till Grand Baie, MauritiusblankMid stay golfresor till Grand Baie, MauritiusblankNjut mid stay golfresor till Mauritiusblankblankblank

Författaren Mark Twain kallade ön för paradiset på jorden, och vi håller verkligen med. Här mår du verkligen som en kunglighet och oavsett du bara vill sparka av dig skorna och njuta av det lugnande ljudet av vajande palmblad eller upptäcka öns kultur och vattenhål eller för den delen öns fantastiska golfbanor, finns alla möjligheter under en Long eller Mid Stay med guldkant.

Läs en reseberättelse från Elin Eklund, som tog med sig man och barn för en månad i paradiset under oktober…

Vi kan numera erbjuda boende på en härlig beachresort i Grand Baie inklusive halvpension och golf på på Mont Choisy. Kontakta oss gärna för mer information.

Våra andra resmål på Mauritius är några väl utvalda resorts. Vi har sökt med ljus och lykta efter något utöver det vanliga och till att börja med fastnat för verkligt lyxiga Anahita Resort på östkusten, där halvpension och fri golf på två fantastiska golfbanor ingår. Privat strand och en massa sporter ingår också, för dig som söker en verkligt lyxig vistelse med gott om aktiviteter eller bara lugn och ro i härlig miljö.

Vi kan även erbjuda Heritage Resorts på södra Mauritius med prisvärd, 5-stjärnig All Inclusive på Awali med fritt spel på den fantastiska hemmabanan, just nu rankad som Indiska Oceanens bästa bana!

Vill du spela golf, men ändå leva som en äkta Mauritiuer, har vi även flertalet härliga hus som du kan hyra och numera går det att köpa till golfspel på öns alla banor. Dock blir det ganska dyrt om du vill spela mycket, så ska du spela mer än någon gång i veckan lönar det sig att titta på våra resorts.

Upptäck paradiset på jorden under din nästa resa…

Golf i paradiset

2015 vann Mauritius utmärkelsen ”Golf Destination of the Year” vilket visar på kvaliteten på öns banor och när det gäller golf är det absolut högsta klass som gäller. I alla fall om du väljer våra härliga resmål Anahita eller Heritage Resort, där fri golf på några av öns allra bästa banor ingår.

blankblankblankblankblankblankblank

Anahitas bana är ritad av Ernie Els och rankas oftast som Mauritius bästa. Här spelar du så mycket du vill under din vistelse men observera att golfbil är obligatoriskt under vinterhalvåret! Du har även fri golf på Bernhard Langers lite mer ”knixiga”, men extremt häftiga Il aux Cerfs på ön med samma namn, dit det går kostnadsfri båt-shuttle från Anahita Resort. Samma båt som även kan ta dig till anläggningen privata, paradislika sandstrand på ön.

Vill du hellre hålla dig på fast mark finns en härlig strand och stora pooler, tennisbanor och annat på området, så det går verkligen ingen nöd på dig.

Om du nöjer dig med golf på en bana kan vi även varmt rekommendera Heritage Resorts på södra Mauritius. Här bor du inte i lägenheter som på Anahita utan i hotellrum med prisvärd All Inclusive på Heritage Awali. 

Bor ni på våra resorts ingår alltså alltid golf – på Anahita på två banor och på Heritage Awali en bana. Under högsäsong är golfbil obligatorisk.

Hyra hus och spela olika banor

Vill ni spela andra banor (i stort sett alla på ön) kan man numera köpa Mauritius Golf Pass genom vilket ni under lågsäsong (maj-sept) kan komma ner till 75 EUR per runda men under högsäsong 135-170 EUR. Därmed är det kanske mer prisvärt att boka någon av våra resorts om ni ska spela mer än enstaka rundor. Titta gärna på våra härliga hus eller lägenheter som är väldigt prisvärda – särskilt om ni är ett större sällskap.

Priser och erbjudanden

Nedan finns information om Long och Mid Stay på våra två grundresmål, men om du tex bara vill vara borta en vecka eller 10 nätter är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com så tar vi fram en offert. Likaså om ni är ett större sällskap som önskar hyra ett hus med alla service – det finns hus för alla smaker!

Observera att våra priser alltid ingår privat transfer och förmånliga avbokningsregler – jämfört med rena bokningssajter där detta inte ingår.

Mauritius, Anahita Resort

Anahita bjuder på boende i oerhört lyxig lägenhet intill havet och golfbanan på östra Mauritis. Här finns allt från lägenheter med 1 sovrum till stora villor med 6 sovrum! På anläggningen ligger Anahitas golfbana och med gratis shuttle-båt når du den andra banan Il aux Cerfs – du har fri golf med rangbollar under hela din vistelse! Halvpension och mycket mer ingår i priserna på detta underbara resmål.

blankblankblankNjut mid stay golfresor till Anahita, MauritiusblankSlappna av under en long stay golfresa till MauritiusblankNjut av under mid stay golfresor till Mauritiusblankblank

Gå till prislista för Mid och Long Stay…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Mauritius, Heritage Resorts

Heritage Resorts på sydvästra Mauritius lockar med härliga stränder, ett stort urval av restauranger och inte mest flera olika boendeformer – dels All Inclusive-resorten Heritage Awali, dels lyxiga beach-golfresorten Heritage Le Telfair och slutligen Heritages härligt lyxiga villor som kantar golfbanan.

Heritage golfbana är en magisk design av Peter Matkovich, som bland annat även ritat dramatiska Pinnacle Point i Sydafrika. Reser du med oss har du alltid medlemskap inkluderat och spelar fritt både på mästerskapsbanan och deras par 3-bana.

blankblankblankblankblankblank

Gå till prislista för Mid och Long Stay…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Läs om Long Stay med Sunbirdie
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB