Mid Stay: Kortare Golf- och “Living”-resor

Vad är “Mid Stay”-resor?

Mid Stay är resor som varar 2-3 veckor. Kanske kan, eller vill, du inte vara borta en hel månad som under en Long Stay, men tycker att den vanliga veckoresan (Short Stay) är för kort? Då är Mid Stay det perfekta mellantinget. Mid Stay har ett liknande upplägg till Long Stay-resor där du alltså är borta runt 2-3 veckor i stället för en månad eller ännu längre.

Traditionellt har Mid Stay 2 till 3-veckorsresor varit lika dyrt som, eller till och med dyrare än Long Stay. Detta är dock inte fallet när du väljer att boka en Mid Stay golfresa eller en “Living”-resa med Sunbirdie. Vi har förhandlat fram prisvärda Mid Stay-paket i Spanien, Portugal och Italien samt på drömresmål som Florida, Mauritius, Sydafrika och Thailand. Och tack vare att vi alltid har fri ankomstdag kan du hitta bra flyg för en oerhört prisvärd resa. Jämför gärna med charterbranschens priser…

Mid Stay Golfresor

Sunbirdie besitter expertkunskap om Mid Stay golfresor få andra researrangörer kan mäta sig med. Vi är faktiskt det företag som myntade begreppet Mid Stay. Under säsong finns Sunbirdies egna personal på plats för våra Mid Stay golfresor som ser till att du får ut det mesta av din resa. De sköter allt det praktiska som att arrangera golftävlingar, middagar och utflykter. Har du frågor och funderingar om något är det dem du ska vända dig till. De är där för att hjälpa dig vid behov och ser till att du är trygg under hela resan.

Mid Stay “Living”-resor

“Living”-resor, eller som vi också kallar dem: “Bara vara”-resor, är de resor vi erbjuder som inte innefattar någon golf. För ibland vill man helt enkelt bara slappna av och ta del av allt vad dagen har att erbjuda. Kanske vill du bara ligga på stranden och glassa hela dagen, utforska de lokala sevärdheterna eller gå ut på stan och shoppa – eller kanske alla tre? Valet är ditt.

Utforska våra resmål för Mid Stay

Vi har många härliga resmål i flera olika länder för både golfare och dig som har andra intressen, eller bara vill slappna av. Kanske spelar du hellre tennis eller vandrar, lagar mat, yogar eller… ja, valet är ditt och vad du gör av din Mid Stay-resa är helt upp till dig. I våra priser för Mid Stay-resor ingår boende med service som städning, byte av lakan och handdukar samt oftast även wifi, el och värme. Dessutom har vi egen personal på resmålen för din trygghet och bekvämlighet. Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv för bästa pris och smidighet.

Mid Stay golfresa över Jul och Nyår?

Släpp snöskyffeln, ta med dig golfklubborna och någon du tycker om och fira Jul och Nyår med oss i södra Spanien till specialpris.

blank
Jättefina lägenheter med 2 sovrum/badrum på en av 3 banor där du blir medlem – i Spaniens torraste och varmaste klimat…

Under helgerna 2022 satsar vi på otroligt trevliga och svårslaget prisvärda Hacienda del Alamo Golf Resort, strax söder om Murcia på solsäkra Costa Calida och bara en timme från Alicante. Här bor vi i väldigt fina och fullt utrustade lägenheter med 2 sovrum och eftermiddagssol (eller morgonsol, om du önskar det) i Spaniens bästa klimat (om du gillar värme) och har medlemskap på tre riktigt roliga och omväxlande banor.

Vi har värdar på plats över helgerna och arrangerar roliga golftävlingar, socialgolf och andra trevliga upplevelser. Självklart har vi specialarrangemang för jul och nyår och dessutom glada upptåg…

Priset då? Ja, vad säger du om priser från 340:- per person och natt, inklusive medlemskap, kanonboende, el, värme, byte av lakan och handdukar och full service av vår egen personal? 

Läs mer om Mid och Long Stay över Jul och Nyår…

Boka din Mid Stay-resa med Sunbirdie

Kontakta Sunbirdie för att begära offert och för mer information och priser för våra Mid Stay resor redan idag.

Mid Stay resor med eller utan golf?

Kontakta Sunbirdie för att begära offert och för mer information och priser för våra Mid Stay resor redan idag.

Läs mer om Mid Stay golfresor
2-3 veckors boende med inkluderade golfmedlemskap…

Läs mer om Mid Stay Living – eller ”bara vara”
2-3 veckors boende för dig som inte vill ha inkluderade aktiviteter utan ta dagen som den kommer…

Gör en snabb prisförfrågan…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.