Minnesvärda resor med fokus på golf

Golf är en populär sport bland både unga och äldre, och många tar chansen att spela när de åker iväg på semester. På grund av den höga efterfrågan hittar du hos många resebyråer paketresor och erbjudanden som låter dig utöva sporten samtidigt som du njuter av en härlig semester. Välj till exempel en long stay med golf i Spanien för att kombinera det bästa av sol, mat och bad med golfbanor i toppklass.

Golf är en sport som kan vara mycket rofylld och härlig. Att kombinera sporten med en avkopplande semester kan alltså vara en riktigt uppfriskande upplevelse. Dessa är några bra skäl till att välja en golfresa istället för den sedvanliga solsemestern i sommar:

Din resebyrå ordnar allt

Även om man oftast åker på semester för att koppla av och komma bort från alla ”måsten”, kan den verkliga sportälskaren inte hålla sig borta från banan allt för länge. Golf kräver dock en hel del utrustning i form av klubbor, golfbag och golfbollar vilket kan kännas lite bökigt att ta med sig, speciellt om man ska resa långt.

Som tur är behöver man inte släpa med sig sina egna golfklubbor om man inte vill, utan kan få hjälp av resebyrån. De banor du spelar på eller den resort du bor på kan ofta erbjuda golfutrustning för uthyrning och här kan resebyrån peka dig i rätt riktning. Boende i närheten av golfbanor samt medlemskap på banorna ordnas också vanligen av resebyrån och är inget du behöver planera på egen hand.

Olika typer av paketresor

Resebyråer som till exempel Sunbirdie erbjuder golfresor av olika slag och längd. Hos dem kan du välja mellan short, mid eller long stay med golf. Long stay innebär resor som är längre än fyra veckor, och när du bokar din paketresa ingår också vissa erbjudanden som kan göra semestern lite mer ekonomisk för den som ska vara borta en längre period. En mid stay är ca 2-4 veckor och passar perfekt under sommarsemestern. Sist men inte minst finns short stay. Dessa resor kan innebära att man åker iväg under några få dagar eller spenderar en weekend med härlig golf. Ett golfpaket kan även innehålla undervisning och träning för nybörjaren eller amatören som vill utveckla sina golfkunskaper ytterligare.

Relationer och hälsa

Varför inte boka en golfresa tillsammans med kontoret? Att åka iväg med sina kollegor kan innebära stärkta relationer inom företaget och en chans att koppla av och umgås tillsammans. Under en golfresa får du även chansen att träffa likasinnade människor och knyta nya kontakter. På semestern ska man ladda batterierna, och att utöva sport har visat sig ha positiva effekter på hälsan. Att åka på en golfresa kan hjälpa till att reducera stress och gör att du kan komma tillbaka med större fokus.

Hos Sunbirdie hittar du golfresor till olika spännande destinationer över hela världen. Välj bland resor som short, mid eller long stay i Itali, Spanien, Portugal, Sydafrika eller Thailand. Mer information om Sunbirdies destinationer och golfpaket hittar du på hemsidan.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.