Njut av lyxiga resor fulla med golf i Portugal

Portugal är svenskarnas nya paradis, och inte undra på. Här väntar kilometerlånga stränder, mysiga små byar och gamla katedraler. Ett underbart land med hav, god mat och dryck, vänliga människor och givetvis – fantastisk golf!

För dig som vill njuta av och ta tillvara på livet gör helt rätt i att planera en rolig golfresa till Portugal. När du bokar din resa via en researrangör med fokus på golf får du hjälp att hitta ett fräscht och bekvämt boende i närhet till golfbanan. Du kan bland annat välja att resa till Madeira eller Algarve, två populära städer med riktigt bra banor. Madeira är särskilt bra för dig som vill njuta av dramatiska landskap och närhet till havet. Även Algarve är havsnära med underbart vita stränder och färgglada stenhus på bergsslätterna. När det kommer till golf i Algarve finns flera härliga destinationer med bra banor att välja bland. En storfavorit är såklart Salgados, här finns mängder av lyxiga och fina lägenheter intill banorna. Du kan även testa på fri golf i Gramacho. Här finns också högklassiga lägenheter med närhet till såväl restauranger och tennisbanor till poolområden, gym och span. 

För dig som letar efter något alldeles särskilt, en riktigt lyxig get-away med familjen, rekommenderas boende på Cascade Resort, ett fantastiskt boende där inget lämnas att önska. Du bor alldeles intill de dramatiska klipporna vid Ponta de Piedade.

Golf i Portugal – tillbringa tid med familjen

Golf är en härlig sport som passar hela familjen. Du kan vara såväl ung som gammal, erfaren som nybörjare. Dessutom kan du boka härliga golfresor som innehåller mycket mer än golf. Bor du strandnära och i härliga städer som Lagos, Algarve eller Madeira har du alltid ett stort restaurangutbud nära. Dessutom finns mycket annat kul att hitta på, som att besöka historiska byggnader, göra utflykter till vackra och dolda stränder och ta med barnen till djurparken.

Skapa oförglömliga minnen genom att boka in golf i Portugal

För dig som vill njuta av ett subtropiskt klimat utan att behöva flyga till Karibien, Australien eller Sydafrika, kan boka in en härlig golfresa till Madeira istället. Madeira är en ögrupp där den största ön är Madeira. När du väl stiger av flyget och möts av den slående vackra naturen som Madeira har att erbjuda, kommer du aldrig vilja lämna. Madeira har behagligt klimat hela året och dessutom massor av bra golfbanor. Boka en resa med golf i Madeira och bo i Palheiro Village. Här finns enastående lyxboenden och en ”tappa-hakan”-vacker utsikt över Atlanten. Orkar du inte gå ner till havet finns naturligtvis uppvärmda pooler att svalka sig i. Det bästa av allt med det här stället? Golfbanan Palheiro Golf ligger makalösa 500 meter ovanför havet. Ja, som du säkert kan föreställa dig är vyn oslagbar. Att få golfa på banor i världsklass och dessutom kunna njuta av vacker natur och spektakulära landskap åt alla håll, är inte hel fel.

Boka din resa redan idag

Det är värt mycket att få ha något att se fram emot. Varför inte boka in en golfresa redan nu till Portugal? Resor går hela året, men vill du ha det bästa sommarvädret är maj till september. Det är kallast i december till februari med dagstemperaturer runt 19 grader. Klicka in på kontakta oss för att veta mer om de bästa golfresorna till Portugal. 

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.