Njut av sol, salta bad och golf genom att boka in Longstay Spanien

Älskar du att golfa? Vill du planera in en sol- och badresa som bjuder på roliga aktiviteter och samtidigt lära känna nya och likasinnade människor? Du kan i så fall boka en minnesvärd longstay Spanien-resa. Longstay är, som namnet antyder, en resa som är längre än vanligt. För dig som gått i pension eller som helt enkelt har möjlighet att vistas utomlands en längre period är denna typ av resor perfekt.

För dig som söker efter en destination som har både sol, värme, bad och god mat, är Spanien ett utmärkt alternativ. Spanien är stort och här finns gott om bra golfmöjligheter för dig som uppskattar det. Samtidigt finns det väldigt stora valmöjligheter gällande ort och boende. Spanien erbjuder bra longstay-möjligheter för alla budgetar. Det finns flera researrangörer som satt ihop färdiga golfresor till Spanien. Detta är ett enastående alternativ för dig som inte vill behöva sköta bokningar och liknande på egen hand. Istället kan en erfaren resebyrå ta itu med alla arrangemang. Dessutom kan du få bra tips på lägenheter och orter som passar dig bra. En av de stora fördelarna med att åka på en utpräglad golfresa är såklart människorna (förutom själva sporten). Här får du chansen att möta människor i olika åldrar som alla delar samma gemensamma intresse – golf!

Spanien bjuder faktiskt på väldigt bra golfmöjligheter, bland annat i Costa Almeria, Costa del Sol och Costa Valencia. Det bästa med dessa städer är att de inte enbart bjuder på bra och varierade golfbanor. Städerna ligger dessutom vid kusten, så du kan enkelt ta härliga pauser med bad och sol.

Fly mörkret – res till solen!

Hösten och vintern är mörka perioder under året. För många kan det kännas tråkigt. När temperaturen sjunker och regn och snö vräker ner är det sällan lockande att gå utomhus. Känner du igen dig? Varför inte boka in en long stay golf Spanien-resa? Då har du något riktigt roligt att se fram emot även när den svenska sommaren är över. Kanske har ni ett stort kompisgäng? Bjud med allihop och tillbringa några veckor på den spanska solkusten. Det fina med att boka in en golfresa till Spanien är att du kan välja bland många olika boende- och golfalternativ. Det finns färdiga paketresor i lyxklass där du får bo i en stor och modern lägenhet med gångavstånd till såväl restauranger som till banan.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.