Om Long Stay

Long Stay med eller utan golf

Long Stay är ett begrepp som intresserar allt fler människor som vill flytta sin vardag till varmare breddgrader under vinterhalvåret.

Fördelarna med Long Stay är uppenbara. Du kan välja att bo utomlands någon eller några månader om året utan att investera i eller köpa ett boende. Hyr istället ditt utlandsboende av oss och vi står för all service, trygghet och ser till att du även får ett rikt socialt liv genom vår egen personal på plats som ordnar utflykter, middagar och annat trevligt.

Ingen ekonomisk risk

Som resenär tar du då inga som helst ekonomiska risker genom att investera i boende utomlands. Du behöver inte tänka eller oroa dig för prisutveckling, räntor, amorteringar eller t ex vilken golfklubb du vill gå med i.

Du kan fortfarande vara borta hela vintern om du önskar det. Du kan också välja att vara en månad eller två i solen och värmen. Du hyr så länge du önskar.

När du reser på med Sunbirdie betalar du ett pris som inkluderar boendet i en månad (4 veckor/28 nätter) eller mer samt service som städning, byte av handdukar och lakan, wifi och service av vår personal på plats. Du åtnjuter oftast samma tillgänglighet till gym, spa och pooler som andra gäster på anläggningen. Rutiner och exakt tillgänglighet skiljer sig mellan anläggningarna. Läs mer på respektive resmål.

Du bokar själv flyg och hyrbil – resten sköter vi

När du reser med oss ansvarar du för din egen resa till resmålet. Sunbirdie har anläggningar på resmål dit det är lätt att ta sig med flyg, till exempel med Norwegian eller Ryan Air. På plats rekommenderar vi en hyrbil, så att du verkligen kan få ut det mesta av din vistelse. Läs mer om flyg och hyrbil här…

Du kan naturligtvis också välja att ta din egen bil till resmålen. Sättet att resa är helt upp till dig själv.

Att resa på Long Stay ger frihet att välja och prova nya resmål varje år och tar bort den ekonomiska osäkerheten i att köpa ett utlandsboende. Fördelarna är väldigt många och vi är övertygade om att de kommer att upptäckas av fler och fler soltörstande skandinaver framöver.

Full frihet under din Long Stay

Det som skiljer oss på Sunbirdie från konkurrenterna, är att vi alltid söker efter de allra bästa resmålen. Du är värd det bästa och vi söker därför efter de lyxigaste eller mest prisvärda boendena och att det alltid ska finnas möjlighet till en aktiv semester med golf, vandringar, utflykter mm. Därför har vi alltid vår egen personal på plats. Självklart ska även klimatet vara lockande. Först när vi hittat allt detta kan vi erbjuda dig en resa i vår – och förhoppningsvis din egen – smak.

Det som även skiljer oss från andra arrangörer är att vi alltid har fri ankomst- och avresedag! Därmed har du full frihet att komma och åka när du vill och behöver inte anpassa dig efter fasta datum eller schemalagda transporter.

Varmt välkommen till din nya, lyxiga vardag i solen!

Läs om Long Stay med Sunbirdie
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.