Long Stay i stället för att köpa?

Oavsett vintrarna har varit rekordkalla eller bara isande blötblåsiga är vi allt fler golfare som längtar efter att bryta av den långa svenska vintern med en tid av sol och värme.

Vi på Sunbirdie vill få fler svenska golfare att upptäcka ett nytt sätt att få leva i solsken och varmt klimat utan att det behöver innebära husköp och medföljande oro kring räntor och amorteringar samt medlemskap i lokala golfklubbar. Ett koncept som vi märker ligger rätt i tiden då husmarknaden i Sydeuropa kraschat och många som vill spendera vintern i ett varmt klimat letar nu andra alternativ istället för osäkerheten kring att köpa.

Vårt alternativ till dig som längtar efter att bo i värmen under vår kalla vinter är att hyra Long Stay istället för att köpa bostad utomlands. Om man inte har för avsikt att bo utomlands ett halvår eller mer per år, tycker vi att Long Stay är det bästa alternativet. Inte bara eftersom du slipper den ekonomiska investeringen i ett andra boende utan också för att du får allt det som är viktigt runt om boendet serverat och klart – golfspelet och umgänget. När du hyr Long Stay så har du ju också möjligheten att byta ”vinterort” varje år. Kanske Algarvekusten en vinter och nästa i Spanien? Kanske byta novembermörkret mot en Long Stay i Flordia eller i Sydafrika? Sunbirdie utvecklar nya resmål allt eftersom och vi kommer att fortsätta att fylla på med nya anläggningar och nya destinationer. Vår målsättning är att ha en palett av spännande och lockande Long Stay resmål att erbjuda den snabbt växande skaran av Long Stay resenärer.

På Sunbirdie tar vi bort all osäkerhet och förenklar för dig som vill ha en varmare period under vintern och ta del av allt det goda utan att knyta upp dig överhuvudtaget.
Sunbirdie AB är ett resebolag där vi koncentrerar oss uteslutande på Long Stay-resor. Sunbirdie AB sluter avtal om golf och boende med toppanläggningar i bl a Sydeuropa som gör att vi kan erbjuda de som vill komma ner till t ex Algarve, Costa del Sol eller Costa Calida att ta del av en livsstil som många bara drömmer om – till ett pris alla har råd med.

Hur är det möjligt att kunna bo och spela golf under en hel månad så billigt? Svaret på det är att många anläggningar i bl a Sydeuropa har byggt lite för stort och har nu stort behov av att hyra ut. Den ekonomiska osäkerheten i västvärlden gör också att många resmål söker nya vägar att ha gäster under hela året snarare än bara under sommarhalvåret. Den möjligheten förmedlar vi vidare till er.

Vi väljer våra resmål med stor omsorg. Många av våra prioriteringar ligger fokuserade runt golfen men livet är inte bara golf, utan vi förstår värdet av att bo riktigt bra. Därför ser vi till att ditt Long Stay-boende håller riktigt hög klass. Vi har valt anläggningar där golfen aldrig blir långtråkig och där det finns en verkligt levande miljö – både på själva anläggningen och på orten runt hörnet.

Vi kan med stor säkerhet säga att vi har funnit dem och vill nu bjuda in er att komma ner och njuta av fri golf på vintervarma greener, ett glas vin på altanen i solnedgången, lokala fiskrestauranger och en härlig stämning bland andra golf- och solsugna gäster. Vi har personal på plats som hjälper till med praktiska ärenden och roliga aktiviteter såsom golftävlingar, middagar, utflykter etc.

Ta chansen och låt nästa vinter bli startskottet på en kortare vinter och en längre golfsäsong tillsammans med alla andra flyttfåglar på Sunbirdie som också förstår att ekonomin och flexibiliteten i att hyra, långt överstiger att köpa ett boende utomlands.


Läs om Long Stay med Sunbirdie
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.