Så fungerar Long Stay med Sunbirdie

Sunbirdie är Europas största arrangör av Long Stay-resor och vintertid hjälper vi tusentals svenskar till en ny, lyxig vardag i solen med boende och golf samt oftast även service av vår personal på plats, som arrangerar tävlingar, utflykter, middagsarrangemang med mera. Vår säsong är vanligen från mitten av september till mitten av maj, med vissa avvikelser.

Vi står för högkvalitativt boende i lägenhet med självhushåll samt golf och service av vår personal på plats. Grunden för Long Stay-paket är 28 nätters boende (4 veckor), men självklart har vi priser för extra nätter, veckor eller ytterligare Long Stay-perioder om ni vill stanna längre. Har ni vänner som vill komma ner och hälsa på, kan de antingen bo i er lägenhet (ofta mot ett mindre tillägg per natt för lakan och handdukar), eller så kan ni titta på våra prisvärda erbjudanden för weekend- och veckoresor.

Vi har alltid fri ankomst- och avresedag och med en hyrbil har du full frihet under din Long Stay och slipper anpassa dig till fasta ankomstdagar och schemalagda transporter. Njut av din nya, lyxiga ”vardag” med sol, värme och underbar golf…

Toppanlägningar runt om i världen

Genom avtal om golf och boende med toppanläggningar i främst Sydeuropa, men även på andra härliga platser runt om i världen som Sydafrika och Thailand, kan Sunbirdie erbjuda dig att ta del av en livsstil som många bara drömmer om – till priser alla har råd med. Vi vet att boende- och golfstandard är viktiga frågor för dig, och har därför varit noggranna när vi letat anläggningar. Vår målsättning har varit att möta efterfrågan på högre standard på boende och golf än andra aktörer på marknaden. Därför har vi slutit avtal med de anläggningar som vi anser är de bästa.

Long Stay Golf med Sunbirdie AB innebär att du:
• I priset får boende i en av anläggningens lägenheter. Boendet är väl genomtänkt för självhushåll och oftast ingår städning och byte av lakan med mera. Läs mer under respektive resmål för mer exakt information.

• Får oftast fri rätt att använda anläggningarnas faciliteter på resorten. Där pool och gym finns står dessa oftast tillgängliga. Tillgängligheten till Spa-avdelningar, där det finns, varierar från anläggning till anläggning. Läs gärna mer på sidorna för de specifika resmålen.

• Tar dig till resmålet på egen hand. Det betyder att du bokar flygbiljetter själv om flyg är det sätt du vill ta dig ner på. Vill du åka bil eller tåg så går det naturligtvis lika bra.


Gilla Sunbirdie på Facebook

Läs om Long Stay med Sunbirdie
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.