Prisvärt utlandsboende

Utlandsboende till fantastiska priser!

Söker du ett prisvärt utlandsboende för en weekend, ett par veckor eller kanske en månad, har vi bostäder i Spanien, Portugal, Italien, Frankrike, Sydafrika, USA, Thailand och Mauritius. Alltid med service i form av byte av lakan och handdukar, wifi, el och värme, städning och service av vår egen personal på plats. Spelar du golf har vi prisvärda golfpaket och medlemskap, eller vad sägs om 4 veckors drömboende med fri golf från 8.995 kronor?

Allt fler nordbor vill spendera en längre tid utomlands under vinterhalvåret, men bara ett fåtal är intresserade av att köpa sig en egen utlandsbostad. Det kan bero på många saker, men främst beror det nog på viljan att resa till olika platser och inte vara låst till en enda plats. Du kanske vill resa till Italien på hösten, Sydafrika över vintern och sedan möta våren i Portugal. 

Long stay utlandsboende till fantastiska priser!

Om man inte har för avsikt att bo utomlands ett halvår eller mer per år, tycker vi att Long Stay är det bästa alternativet. Inte bara eftersom du slipper den ekonomiska investeringen i ett andra boende utan också för att du slipper mycket av ansvaret och får allt det som är viktigt runt om boendet serverat och klart.

Läs mer om fördelarna med Long Stay jämfört med att köpa… 

Det är tryggt, enkelt och smart att hyra på Long Stay – kom när du vill och res hem när du vill. Då är det bara att lämna in nyckeln och du behöver inte ha ansvar längre.

Utlandsboende i riktigt fina lägenheter till superlågt pris
Våra lägenheter på Costa Almeria, Mojácar Playa har tre sovrum, två badrum och stora terrasser med havsutsikt och eftermiddagssol. En månad med fri golf kostar 8.995:-

Prisvärt utlandsboende med full service

Genom våra koncept för Long Stay och Mid Stay kan du hyra ditt utlandsboende, och du får då utöver boendet en hel del service och trygghet på köpet. Spelar du golf har vi dessutom oerhört prisvärda golfpaket och medlemskap, något som annars kan göra att ett utalndsboende trots allt blir ganska kostsamt. De flesta golfbanorna i Spanien och Portugal tar ju som lägst runt 70-80 Euro per runda – och genom oss kan  du få fri golf i en månad – inklusive drömboende med all service för under 9.000 kronor. Då bor du jättebra och spelar hur mycket golf du vill!

Läs mer om Long Stay, dvs 4 veckors boende med full service…

Se alla våra resmål för Long Stay golfresor…

Många olika boendeformer i utlandet

Vi arbetar främst med lägenheter och hus men har även flera hotell runt om i världen. Det allra vanligaste är dock fina lägenheter med fullt utrustade kök och rymliga balkonger i levande områden, med både det klimat och den livsstil som så många söker.

Välj själv om du vill bo i en levande stad, eller kanske på en golfresort. Vill du ha en liten, prisvärd lägenhet med centralt läge mitt i stan eller väljer du hellre en lite dyrare men större lägenhet intill strandpromenaden? Valet är ditt!

Sök gärna runt på vår hemsida eller ring oss om du vill ha mer information. Ta steget och gör vinterhalvåret lite roligare  och soligare genom en resa med Sunbirdie…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser, utan det bokar ni själva för bästa pris och smidighet. Ni kan söka bästa pris och boka er hyrbil direkt här på vår hemsida.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com om ni har frågor eller vill boka, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida

Tillbaka till toppen av sidan…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.