Jobba som golfvärd

Vill du jobba som golfvärd för Sunbirdie?

Att jobba som golfvärd är ett roligt och intensivt jobb, där man kan kombinera ett härligt liv i bra klimat med social samvaro med trevliga människor och dessutom få tid för en hel del golf.

Sunbirdie är ett ungt företag som vuxit snabbt och numera är ledande arrangör av långtids-golfresor till Sydeuropa, Sydafrika och många andra solsäkra resmål.

Vårt koncept bygger på Long Stay, vilket innebär att de flesta av våra gäster stannar minst 4 veckor på resmålet, men fler och fler upptäcker också det vi kallat Mid Stay, dvs ett Longstay-liknande upplägg på 2-3 veckor. Vi har även en hel del gäster som reser över en weekend eller vecka, samt många som besöker våra long stay-gäster under några dagar. På de flesta av våra destination vill vi ha värdar på plats och vi ser gärna en blandning av ensamma samt par som tar hand om värdskapet.

Golfvärdarnas uppgift är att skapa förutsättningar för att våra gäster ska få en avkopplande och intressant vistelse, där vi utöver mycket golf också erbjuder möjligheter till utflykter och andra arrangemang. Arbetet kan under vissa perioder vara intensivt, med oregelbundna tider och nära kontakt med gästerna.

Som golfvärd är du ansvarig för ”ditt” resmål vilket gör att du får väldigt många olika slags arbetsuppgifter. Allt från att arrangera tävlingar och ordna med middagar till att se till så att alla gäster trivs med sitt boende och att ingenting saknas för deras Long Stay-vistelse.  Du blir därmed deras problemlösare och det är till dig de vänder sig vid eventuella problem med stort som smått. Det ingår även en del administrativa sysslor och vi försöker hålla en kontinuerlig kontakt mellan värdar och kontoret.

Utöver svenska gäster kommer du även möta gäster från andra nordiska länder samt från tyskspråkiga länder, dvs Tyskland, Schweiz och Österrike. För en god gruppkänsla och samvaro ser vi därför att du helst ska vara van med engelska i tal och text men kan du dessutom tyska eller andra språk är det ett stort plus.

Vi önskar att du:
• är serviceinriktad, handlingskraftig och har lätt för att samarbeta
• spelar golf
• har god social kompetens
• talar och skriver engelska. Tyska men även spanska, portugisiska eller italienska är ett starkt plus!
• har körkort och är minst 25 år (då många hyrbilsföretag har denna åldersgräns)

Vi önskar att du kan ansvara för ett resmål under minst en säsong (2-3 månader). Vissa resmål är uppdelade i vår (1 feb- 30 april)- och höstsäsong (1 okt- 30 nov), andra resmål pågår under hela året (förutom 15/5–15/9).

Ansökningar för hösten bearbetas under juni månad och för våren bearbetas under december månad.

Låter det intressant? Då hoppas vi att du/ni kontaktar oss för mer information om arbetet som golfvärd för Sunbirdie AB.

Sänd gärna en ansökan till info@sunbirdie.com där ni berättar mer om er själva – glöm inte att lämna aktuella kontaktuppgifter.

Jag hoppas att vi hörs!

Jonas Abrahamsson
Sunbirdie AB
08-458 00 00


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.