Jobba som golfvärd

Vill du jobba som golfvärd för Sunbirdie?

Att jobba som golfvärd är ett roligt och intensivt jobb, där man kan kombinera ett härligt liv i bra klimat med social samvaro med trevliga människor och dessutom få tid för en hel del golf.

Sunbirdie är ett ungt företag som vuxit snabbt och fortfarande växer i oförminskad takt. Vårt koncept bygger på ”Long Stay”, vilket innebär att våra gäster stannar minst 4 veckor på resmålet. Vi har även en hel del gäster som reser över en weekend eller vecka, samt många som besöker våra long stay-gäster under några dagar. På varje destination vill vi ha minst en golfvärd och vi ser gärna att det är ett par som tar hand om värdskapet.

Golfvärdarnas uppgift är att skapa förutsättningar för att våra gäster ska få en avkopplande och intressant vistelse, där vi utöver mycket golf också erbjuder möjligheter till utflykter och andra arrangemang. Arbetet kan under vissa perioder vara intensivt, med oregelbundna tider och nära kontakt med gästerna.

Som golfvärdar är ni ansvariga för ”ert” resmål vilket gör att ni får väldigt många olika typer av arbetsuppgifter. Allt från att arrangera tävlingar och ordna med middagar till att se till så att alla gäster trivs med sitt boende och att ingenting saknas för deras Long Stay-vistelse.  Ni blir därmed deras problemlösare och det är till er de vänder sig vid eventuella problem med stort som smått. Det ingår även en hel del administrativa sysslor.

Vi önskar att ni:
• är serviceinriktade, handlingskraftiga och har lätt för att samarbeta
• spelar golf
• har god social kompetens
• talar och skriver engelska (tyska, finska, spanska, portugisiska eller italienska är ett starkt plus!)
• har körkort och är minst 25 år (då många hyrbilsföretag har denna åldersgräns)

Vi önskar att ni kan ansvara för ett resmål under minst en säsong (2-3 månader). Vissa resmål är uppdelade i vår (1 feb- 30 april)- och höstsäsong (1 okt- 30 nov), andra resmål pågår under hela året (förutom 15/5–15/9).

Ansökningar för hösten bearbetas under juni månad och för våren bearbetas under december månad.

Låter det intressant? Då hoppas vi att ni kontaktar oss för mer information om arbetet som golfvärd för Sunbirdie AB.

Sänd gärna en ansökan till info@sunbirdie.com eller direkt till mig där ni berättar mer om er själva– och glöm inte att lämna aktuella kontaktuppgifter.

Jag hoppas att vi hörs!

Jonas Abrahamsson
VD Sunbirdie AB
jonas.abrahamsson@sunbirdie.com
08-458 00 05


Läs mer om Sunbirdies longstay-resmål och våra Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.