Sunbirdie söker säljare!

Sunbirdie söker resesäljare

Vi förstärker vår organisation och söker en resesäljare till kontoret i Stockholm.

Du har ett brinnande intresse för golf och resor samt erfarenhet från försäljningsarbete, gärna från resebranschen, men det är inget krav. Du är utåtriktad och ordningssam, har datavana och goda språkkunskaper i svenska och engelska. Talar du även andra språk är det ett stort plus – framförallt tyska.

Vi säljer inte flyg, varför du inte behöver någon erfarenhet av system som IATA. Det viktigaste är  att du är social och trivs med att kommunicera med både kunder och resmål i tal och skrift samt att du tar varje kunds önskemål och förväntningar på största allvar.

Våra kunder är nyfikna, aktiva och erfarna och dina rekommendationer och förslag på resmål blir därför väldigt viktiga för att deras kommande resor ska bli lyckade. 

Sunbirdie är ledande på Long och Mid Stay golfresor men säljer även allt fler ”kortare” resor, som vi då kallar Short Stay. Vi har 30-talet resmål i 10 länder.

Vi har idag huvudkontor i Sverige samt försäljningskontor i Tyskland. Inom kort kommer vi även ha försäljningskontor i Norge och Danmark.

Vi sitter i trevliga lokaler i Vasastan, centralt i Stockholm. Vi har stor frihet (alla våra system är molnbaserade) och kan lova ett utvecklande och berikande arbete med många trevliga kundkontakter och inspirerande resor. 

Låter detta intressant?

Då är du varmt välkommen att kontakta försäljningschef Seija Laitala på seija.laitala@sunbirdie.com eller telefon 08-458 00 04.

Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.