Planera din golfresa och bo på ett longstay hotel

Hur hade det varit att få slippa regnrusk och snöskottning i år? Om du har möjlighet att resa bort längre finns det många härliga semesteralternativ. Något som blivit riktigt populärt de senaste åren är konceptet longstay. Det innebär att du reser bort lite längre, exempelvis över vintern. Du bor bekvämt i en lägenhet eller i ett hotell som passar dina behov. Idag finns bra företag som specialiserar sig på just den här typen av resande. Genom att boka din resa genom ett sådant företag kan du få hjälp att hitta det perfekta boendet. Om du gillar att hålla dig aktiv under semestern skulle long stay golf kunna passa dig. Det finns flera olika alternativ när det kommer till dessa resor. Du väljer själv hur länge du vill åka bort och vilket land som känns rätt. Golf är en rolig sport där gemenskapen ligger i fokus. Du har chansen att möta likasinnade människor.

Olika länder att besöka under din long stay

Det finns mängder av härliga länder att resa till om du gillar golf, god mat, vandringar och bad. Några populära alternativ är Spanien, Sydafrika, Thailand och USA. Beroende på vad du gillar att göra under semestern kan olika alternativ vara mer passande. Du behöver naturligtvis inte vara golfare för att uppskatta long stay utomlands. Dessa resor är minst lika anpassade för dig som bara vill vara. Fördelen är att du har tryggheten i att boendet redan är fixat och att det ligger bra till i den stad och det land du valt. Beroende på vilket företag du bokar genom brukar det ofta finnas svensktalande personal på plats som kan hjälpa dig med dina frågor.

Olika alternativ för din golfresa

För dig som uppskattar golf och gärna vill åka bort över årets tråkiga månader för att spela finns många olika alternativ. En longstay resa behöver inte betyda att du är borta ett halvår. Tvärtom finns det arrangörer som fixar roliga golfresor på två, tre eller fyra veckor. Du får ett bekvämt boende som passar dig perfekt och som ofta även ligger nära golfbanorna. När du bokar en golfresa 2 veckor eller mer brukar det även ingå medlemsavgifter. Dessutom slipper du alla ekonomiska risker eftersom du endast hyr lägenhet eller hotell. Att köpa hus utomlands medför mycket krångel och osäkerhet, något du slipper om du bokar golfresa 3 veckor eller liknande.

När du bokar en golfresa 4 veckor, kortare eller längre, bor du oftast på själva golfanläggningen. Detta innebär att du alltid kan spela utan att behöva planera bussresor eller hyra bil. Eftersom priset är bestämt i förväg slipper du dessutom oväntade utgifter. En golfresa kan naturligtvis även varvas med mat och kultur, vandringar eller danskurser, det är fritt att välja som du själv vill.

Hitta ett riktigt bra longstay hotel för din nästa resa

Oavsett om du vill boka short stay golf vacations eller åka iväg på en längre resa, finns bra boendealternativ. Detta är en av de absolut största fördelarna med att boka en arrangerad longstay resa. Ett longstay hotel kan vara allt från en bekväm enrummare till en juniorsvit, alltid med bekvämligheter som kök, sköna sängar och bra läge. Om du bokar in en mid stay golf travel resa är du ofta borta två till tre veckor. Kanske vill du då även ha bekvämligheter som tvättmaskin och liknande? Boka via en erfaren arrangör så kan du få hjälp med dina önskemål. Oavsett om du vill åka iväg på en long stay golf travel resa på flera veckor eller nöjer dig med en vecka i ett soligt land, är det bekvämt att få hjälp med planeringen. Njut av värme, golf och att träffa nya vänner genom att boka in ett long stay hotel package redan idag!

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.