Planera resan: golf i Italien

För dig som älskar att hålla dig aktiv under semestern i goda vänners lag är golf longstay Italien en utmärkt resa. Golf longstay Italien är perfekt för dig som är pensionerad eller som har möjlighet att ta ledigt längre perioder. Under dessa resor kommer du tvivellöst att hitta likasinnade människor och kanske nya vänner för livet. Long stay golf Italien är perfekt för alla åldrar!

Spela golf i Italien under din nästa semester

Varför inte bjuda med alla dina golfvänner på en oförglömlig resa till pastan, pizzan och vinets land? Det går att boka såväl longstay Italien som shortstay för dig som inte har möjlighet att vara borta alldeles för länge. Det är det som är så bra med Italien, landet ligger inte allt för långt bort vilket gör att man med fördel kan vara här och golfa i bara ett par dagar men också njuta av olika säsonger under flera månader. Kolla upp longstay Italien pris för att se vad som passar dig.

Platser att besöka under din longstay Italien resa

Det stövelformade landet i söder har flera intressanta städer som alla skiljer sig rejält åt. I Rom kan du njuta av historia och flera spännande besök till bland annat Colosseum eller genom att slänga mynt i Fontana di Trevi. För dig som hellre vill spela golf i Italien med närhet till havet finns också en hel del att välja på. Vad sägs exempelvis om en mid stay resa fylld av golf på Sicilien? Här finns spektakulär natur och turkost hav att svalka sig i. Du kan även hitta resor med long stay golf Italien om du vill vara borta längre och hinna se mer.

Gardasjön – ett måste för longstay Italien

Högst upp i norra Italien ligger den glittrande Gardasjön, den största insjön i hela landet. Hit kan du boka såväl longstay Italien som kortare resor. Området runt Gardasjön bjuder på gröna vidder och fantastiska golfbanor. För dig som vill tillbringa en resa med long stay Italien med närhet till både natur, vatten och fantastisk utsikt, är Gardasjön ett utmärkt val. Longstay golf Italien semester är passande om du vill komma ner i varv men ändå ha mycket saker att se och göra.

Long stay Italien är ett populärt resealternativ för den som gillar att ägna semestern åt golf och som inte vill stressa. Hinner du inte med long stay Italien kan du alltid skräddarsy resan så att den passar dina datum. Golf i Italien pris är såklart ofta en avgörande faktor och något som i slutändan bestämmer om du kan åka på en long stay golf Italien eller om det är bättre med mid- eller short stay. Ett tips är att kolla upp vad en resa med long stay innehåller samt vad priserna ligger på. Ofta kan du själv påverka priset genom att välja ett mer budgetvänligt hotell eller liknande. Boka en long stay Italien resa redan idag!

Föregående | Nästa
This entry was posted in default and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.