Prisvärda golfresor till Spanien, Costa Dorada

Golfresor till Spanien, Costa Dorada
Cambrils/Salou och Lumine GC

Söker du en golfresa med boende i en charmig kuststad med restauranger, barer och shopping runt hörnet? Ja, då har du hittat rätt! En golfresa till Cambrils eller grannbyn Salou ger dig tillgång till det bästa av ett småskaligt stadsliv plus oförglömlig golf på en härlig 45-hålsanläggning med design bland annat av Greg Norman.

Läs om Long Stay golfresor till Costa Dorada…
Läs om Mid Stay golfresor till Costa Dorada, Cambrils…

Cambrils på Costa Dorada kallas ibland ”Kataloniens gastronomiska hjärta” och den charmiga lilla hamnstaden lever verkligen upp till smeknamnet. Här finns flera stjärnkrogar och mängder av restauranger, tapasbarer och caféer. På en golfresa med Sunbirdie bor du mitt i staden och har allt detta härliga ”utanför dörren”.

blank

Cambrils är en levande och mycket charmig kuststad, en dryg timme söder om Barcelona.

blank

Salou är mer turistanpassad– med härlig strandpromenad.

Spaniens bäst fungerande golfklubb?

När du reser till Costa Dorada med Sunbirdie spelar du på underbara Lumine GC, vars två artonhålsbanor och trevliga niohålare är både vackra, utmanande och underhållande. Dessutom har klubben under svenske Calle Carlssons ledning utvecklats till en enormt väl fungerande golfanläggning, vilket alla våra gäster vittnar om. Förstklassig service och bra golf, kan det bli bättre?

Cambrils_lumine_lakes_660_sunbirdie

Lakes Course är en mästerskapsbana, där Europatourkvalet avgjordes senast hösten 2015.

Lumines ena 18-hålsbana, Lakes Course, är en mästerksapsbana ritad av den ”vite hajen” Greg Norman. Här spelades kvalet till Europatouren hösten 2012, vilket vittnar om banans kvaliteter. Lakes Course är ganska flack, men en hel del vatten och oerhört fina golfhål med lite amerikansk touch gör det till en upplevelse.

Cambrils_lumine_seeview_660_sunbirdie

Lumines 2,5 golfbanor (18+18+9) är makalöst vackra och omväxlande. Greenfee gäller för hela dagen och rangebollar ingår!

Den andra 18-hålsbanan heter Hills Course och är också mer kuperad, utan att bli jobbig att gå. Den är vacker, rolig, omväxlande – ja, kort sagt en riktig pärla med makalös utsikt från flera hål. Niohålaren Ruins Course, slutligen, är även den en liten juvel, med roliga och omväxlande hål bland de knotiga pinjeträden.

Vi kan även erbjuda spel – och boende! – på den spektakulära banan Bonmont, som ligger makalöst vackert strax söder om Cambrils. Läs mer om det på sidan om Long Stay golfesor till Costa Dorada…

blank

Bonmont bjuder på en dramatisk avslutning med bland annat detta sjuttonde hål – som verkligen bjuder på risk/reward om du känner dig hugad…

För din service har vi svensk personal på plats som anordnar tävlingar och ser till att allt – stort som smått – fungerar på bästa sätt.

För vem passar en golfresa till Costa Dorada?

Costa Dorada är golfresmålet för dig som vill kombinera golfen med kultur, mat och goda viner. Efter golfen (spela så mycket du vill – greenfee gäller för heldag!) på härliga Lumine GC eller Bonmont åker du till din lägenhet och kan sedan promenera till kvällens val av restaurang eller tapasbar. Efter maten kanske det passar med en liten månskenspromenad utmed havet?

Priser för Short Stay golfresor med Sunbirdie till Spanien, Costa Dorada

Boende i lägenhet med självhushåll:
Pris 3 nätter med 2 heldagsgreenfee: 3.195:-

Pris 7 nätter med 4 heldagsgreenfee: 5.595:-

Boende på hotell med frukost:
Pris 3 nätter med 2 heldagsgreenfee: 3.795:-

Pris 7 nätter med 4 heldagsgreefee: 6.995:-

Läs mer om Short Stay golfresor till Cambrils…
Läs mer om Short Stay golfresor till Salou…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Prisvärda golfresor till Spanien, Costa Dorada. Bookmark the permalink.

Comments are closed.