Prisvärda golfresor till Sydafrika, Western Cape

Golfresor till Sydafrika – bo på en golfresort mellan storstad och vildmark!

Om man följer kusten åt nordväst från Kapstaden kommer man så småningom till en liten stad vid en sagolik lagun som heter Langebaan. Här, en dryg timme norr om Kapstaden, ligger Langebaan Country Estate – en golfresort av bästa märke.

Pris för 2 veckor: från 7 950:-/person.

Längs stränderna och i lagunen samlas fåglar såsom flamingos i tusental för sin vintervistelse och i naturreservatet intill finns allt från buffel och zebror till gnu och flera olika sorters antiloper. För den naturintresserade är regionen runt Langebaan ett paradis.

Dock är du fortfarande så pass nära Kapstaden att du kan uppleva allt som staden har att erbjuda.

På Langebaan Country Estate bor du direkt på banan och spelar sannolikt mest på ”hemmabanan” men har ett flertal banor inom 30-40 minuter från Langebaan. Golfbanan, som är ritad av legendaren Gary Player, håller mycket hög klass och är en perfekt resortbana.

På Langebaan Country Estate finns även en charmig och utmanande korthålsbana, the Mashie Course. Perfekt att träna närspel på eller gå en kvick runda på innan solen sänker sig i södra Atlanten.

Sunbirdies gäster på Langebaan har rabatterad greenfee på Langebaan. En vardagsgreenfee kostar ca 320 Rand/runda. (ca 225:-).

På anläggningen finns mängder av saker att göra. Förutom golfen umgås man kring cykling, promenader och det mycket fina SPA som erbjuder olika former av behandlingar.

Vistelsen på Langebaan riskerar aldrig att bli tråkig eller händelselös. Langebaan Country Estate är känt för sina aktiviter både på land och till havs. Fisketur eller solnedgångsturer arrangeras. Vin eller olivgårdar finns att besöka. Även fågelskådning finns på menyn.

Boendet på Langebaan Country Estate

På Langebaan Country Estate bor du som Sunbirdies gäst fantastiskt bra. Lägenheterna är mycket stora, håller 4-stjärnig standard och består av 2 sovrum, vardagsrum, fullt utrustat kök, balkong eller terrass.  På terrassen finns grill för härliga utomhusmiddagar. Här får du också hjälp med städning. Personal städar och byter lakan en gång i veckan.

Sunbirdies 4-stjärniga lägenheter ligger mitt på golfbanan mellan 9:an och 18:e hål. Lägenheterna är moderna, stora och helt anpassade för att du ska leva ett underbart vardagsliv där man lika gärna är ute som inne.. Köken är kompletta med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Wifi finns i lägenheterna mot betalning.

Priser för golfresa till Kapstaden, Langebaan Country Estate, Sydafrika:

2 veckors boende på Langebaan Country Estate, Kapstaden:
14 nätter: från 7 950:-/person.

Gå till detaljerad prislista för golfresor till Sydafrika…

 

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser, utan det bokar ni själva för bästa pris och smidighet. Ni kan söka bästa pris och boka er hyrbil direkt här på vår hemsida.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com om ni har frågor eller vill boka, eller gör en förfrågan online här på vår hemsida

 

Läs mer om Sunbirdies golfresor till Grekland
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Italien
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Portugal
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Spanien
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Sydafrika
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Thailand
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Turkiet

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Prisvärda golfresor till Sydafrika, Western Cape. Bookmark the permalink.

Comments are closed.