Hyrbil genom CarTrawler

Lägsta pris på hyrbilen!

Genom CarTrawler kan du hyra billiga bilar på mer än 30.000 platser i 170 länder runt om i världen. CarTrawler är ett ”lågprisbolag” som förmedlar hyrbilar från stora kända hyrbilsbolag såsom: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty och Sixt. Vi tror att CarTrawler kommer att hjälpa dig till de billigaste hyrbilarna.

Observera att du hyr bilen av CarTrawler och inte av oss på Sunbirdie. För eventuella frågor rörande hyrbilar, ber vi dig därför att kontakta CarTrawler på 08-403 099 78.

Teckna försäkring när du hämtar bilen – inte nu!
Priserna är ofta förvånande låga, men räkna med att du också bör teckna en försäkring – något vi rekommenderar att du gör i samband med upphämtning av bilen. Vi rekommenderar alltså att du inte tecknar försäkring nu i samband med bokningen (något du kommer få flera frågor om). Att teckna en försäkring i samband med upphämtningen kan också göra att du slipper den deposition som annars närmast är obligatorisk.

CarTrawler levererar också sökmotor till kända rese- och hyrbilssajter såsom: Destination.se och hyrbilsguiden.se bland andra.


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.