Proresor och pro-paket

Golfresor med svensk golfpro på plats

Söker du en golfresa med instruktion av svensk golfpro? Många bolag säljer så kallade proresor, vilka ofta är en vecka med flyg och transfer. Vi har ett lite annorlunda upplägg,med större frihet för dig som resenär…

På utvalda resmål och under vissa perioder (vanligen under våren) har vi svensk eller svensktalade golfpros på plats och erbjuder då så kallade ”pro-paket” som uppgradering till våra vanliga erbjudanden för Short, Mid och Long Stay golfresor. Vanligtvis ingår då 4 timmars grupplektion per vecka plus möjlighet till specialanpassade golflektioner, spellektioner och annat.

Med andra ord har vi en svensk golfpro på plats och du väljer du själv när du vill komma och hur länge du vill stanna.

Vill du en gång för alla ta tag i din golf och komma i toppform inför den svenska golfsäsongen finns det nog inget bättre sätt än att boka ett par veckor eller en månad med anpassad golfträning.

Under våren 2019 erbjuder vi pro-paket på Costa del Sol och Costa Dorada – två resmål där du dessutom har helt fri golf och kan spela så mycket du orkar. På Costa del Sol bor vi på Manilva Sun utanför Estepona med fri golf på La Cañada och på Costa Dorada bor vi intill banan på Bonmont med fri golf på två omväxlande banor – hemmabanan Bonmont och klassiska Costa Daurada GC.

Costa del Sol med Peter Johansson
31/1-28/2 2019

Res med Peter Johansson till Cambrils i SpanienPå Costa del Sol, Manilva Sun finns meriterade pro Peter Johansson på plats under hela februari och mot ett tillägg om endast 400:- per vecka får du 4 timmars grupplektion per vecka utöver grundpriset med fri golf. Du kan boka 2, 3 eller 4 veckors boende med fri golf och som sagt 4 timmars lektion med Peter Johansson per vecka!

2 veckor: 10.795:- per person med 8 timmars träning.
3 veckor: 12.695:- per person med 12 timmars träning.
4 veckor: 14.395:- per person med 16 timmars träning.

Ta chansen till några veckors solsken, värme, trevligt sällskap med likasinnade och en hårdsatsning på golfen. Erbjudandena gäller under februari 2019.

Tänk vad det skulle göra för golfsäsongen i sommar…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Pro-paketen med Peter Johansson och ladda ner produktblad

Costa Dorada med Anders Franzén
15/2-30/4 2019

Anders Franzén.På Costa Dorada och golfresorten Bonmont finns vår populära pro Anders Franzen på plats från mitten av februari fram till slutet av april och även här är tillägget endast 400:- per vecka för en unik golfskola! Du får 4 timmars grupplektion per vecka och kan boka 2, 3, eller 4 veckors boende med 4 timmars lektion med Anders Franzén per vecka utöver att du har fri golf på två härliga banor – hemmabanan (där vi bor) Bonmont och Costa Dourada GC– under din vistelse!

2 veckor: 11.795:- per person med 8 timmars träning.
3 veckor: 13.195:- per person med 12 timmars träning.
4 veckor: 14.595:- per person med 16 timmars träning.

OBS: Räcker det med fri golf på hemmabanan Bonmont får du 2.000:- i rabatt per vistelse och priserna med instruktionspaket blir då:

2 veckor: 9.795:- per person med 8 timmars träning.
3 veckor: 11.195:- per person med 12 timmars träning.
4 veckor: 12.595:- per person med 16 timmars träning.

Ta chansen till några veckors solsken, värme, trevligt sällskap med likasinnade och en hårdsatsning på golfen. Erbjudandena gäller från mitten av februari till sista april 2019.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com för mer information och bokning. Begränsat antal platser!

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Mid Stay Golfresor (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.