Proresor och pro-paket

Golfresor med svensk golfpro på plats

Söker du en golfresa med instruktion av svensk golfpro? Många bolag säljer så kallade proresor, vilka ofta är en vecka med flyg och transfer. Vi har ett lite annorlunda upplägg med större frihet för dig som resenär…

På utvalda resmål och under vissa perioder (vanligen under våren) har vi svensk eller svensktalade golfpros på plats och erbjuder då så kallade ”pro-paket” som uppgradering till våra vanliga erbjudanden för Short, Mid och Long Stay. Vanligtvis ingår då 4 timmars grupplektion per vecka plus möjlighet till specialanpassade lektioner, spellektioner och annat.

Med andra ord väljer du själv när du vill komma och hur länge du vill vara borta, så länge det är under den period vår pro är på plats.

Vill du en gång för alla ta tag i din golf och komma i toppform inför den svenska golfsäsongen finns det nog inget bättre sätt än att boka ett par veckor eller en månad med anpassad golfträning.

Under våren 2019 erbjuder vi pro-paket på Costa del Sol och Madeira*.

Res med Peter Johansson till Cambrils i SpanienPå Costa del Sol, Manilva Sun finns meriterade pro Peter Johansson på plats under hela februari och mot ett tillägg om endast 2.300:- får du 16 timmars unik golfskola! Du får 4 timmars grupplektion per vecka och kan boka 2, 3 eller 4 veckors boende med fri golf och som sagt 4 timmars lektion med Peter Johansson per vecka!

Ta chansen till några veckors solsken, värme, trevligt sällskap med likasinnade och en hårdsatsning på golfen. Erbjudandena gäller under februari 2019.

Tänk vad det skulle göra för golfsäsongen nästa sommar…

Läs mer om Pro-paketen med Peter Johansson och ladda ner produktblad

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com för mer information och bokning. Begränsat antal platser!

* Våra erbjudanden på Madeira för våren 2019 kommer inom kort presenteras.

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Mid Stay Golfresor (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.