Res flexibelt med en longstay till Spanien

Spanien är ett av de mest populära resmål för oss svenskar, och det är inte svårt att förstå varför många lockas dit. Med sitt härliga klimat året om är Spanien ett perfekt resmål för den som vill komma bort över vintern utan att behöva åka till andra sidan jorden. Long stay i Spanien har länge varit populärt bland pensionärer, men idag upplever resebyråer även en ökad efterfrågan från familjer som vill byta ut vardagen för en stund och vara borta under längre perioder. Tack vare det faktum att många longstayresor är all-inclusive, upplever man också att det är ett prisvärt alternativ till att köpa ett semesterboende.

När du åker på en long stay i Spanien kan du njuta av din resa och koppla av med vetskapen om att du inte tar några ekonomiska risker. Du behöver alltså inte ha en tanke på prisutveckling, räntor eller amorteringar utan kan helt ägna dig åt kulturupplevelser, aktiviteter, mat och vila. Sunbirdie är störst på longstayresor i Sverige, och bokar du genom dem får du boendet inkluderat i priset under en månad eller mer. Dessutom ingår service som städning, byte av lakan och handdukar, wifi osv. Vilken av deras destinationer du än väljer, har Sunbirdie alltid sin egna svenska personal på plats som garanterar att du blir väl omhändertagen.

Den som dessutom gillar att spela golf har mycket att vinna på att välja Sunbirdie för longstay i Spanien. Hos dem hittar du hela tio olika golfresmål i Spanien som bland annat Islantilla, Mar Menor, Panoramica, Salou och Sitges. Här finns golfbanor i toppklass blandat med vackra badstränder, härlig kultur och gastronomiska smakupplevelser. Under din longstay är du dock mycket flexibel och kan välja att spela hur mycket golf du vill, eller att inte spela alls.

Om du längtar bort från vardagen och är sugen på att ta dig till varmare breddgrader under en månad eller mer kan du alltså vända dig till Sunbirde för lonstay i Spanien. På deras hemsida hittar du mer information om vad som ingår i en longstay och hur du bär dig åt för att boka.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.