Seniorboende utomlands med long stay!

Ju äldre vi blir, desto mer uppskattning har vi för de härliga stunder som livet har att erbjuda. Många seniorer har i denna anda tagit för vana att resa iväg och koppla av när tillfälle ges. Speciellt populärt är det att vara borta under de mörka vintermånaderna som vi i Sverige får genomlida. Istället väljer man att spendera tid på varmare breddgrader och njuta av sol, avkoppling och gemenskap med likasinnade. I detta syfte väljer vissa att investera i ett utlandsboende där man spenderar några månader om året. Men på grund av den höga efterfrågan på den här typen av utlandsvistelser har även många resebyråer börjat erbjuda ett alternativ utan ekonomiska förpliktelser. Alternativet stavas long stay, och innebär att resa bort under en månad eller mer till spännande destinationer. Under en long stay har man tillgång till många av de bekvämligheter och den flexibilitet som kommer av att äga ett eget boende, men får samtidigt chansen att ta del av roliga aktiviteter och får full service av svensk personal på plats.

Att åka på en long stay resa och bo på ett pensionärsboende utomlands har många fördelar:

Du är flexibel och får möjlighet att testa på flera destinationer:

Genom att åka på längre resor får du chansen att utforska olika destinationer världen över. Du kan i lugn och ro utforska kultur, natur och det sociala livet. Kanske hittar du din favoritplats i världen dit du kommer att återkomma under år framöver, eller så kan du använda resorna som en möjlighet att bredda dina horisonter.

Du kan njuta av ditt boende utan ekonomisk risk: 

Istället för att köpa, har intresset för att hyra pensionärsboende utomlands ökat de senaste åren. Detta är inte speciellt svårt att förstå, eftersom att long stay-resorna erbjuder ett varierande och bekymmersfritt alternativ. Du slipper oroa dig över exempelvis underhåll och ekonomiska förändringar, utan kan istället luta dig tillbaka medan din long stay-leverantör tar hand om dig.

Du kan kombinera resan med golf:

Om du gillar att spela golf är long stay absolut något för dig. På de flesta destinationer hittar du härliga golfbanor där du kan ägna dig åt ditt intresse tillsammans med andra entusiaster. När du bokar long stay har du även möjlighet att välja ett seniorboende utomlands där golfmedlemskap ingår.

Om du är nyfiken på hur det skulle vara att spendera vintern på ett seniorboende utomlands kan du läsa mer på Sunbirdies hemsida. Där hittar du information om deras olika destinationer och kan ta del av de erbjudanden som finns att välja mellan.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.