Smidigt utlandsboende – kanske i Europa, Asien eller Afrika?

Det svenska klimatet kan vara oberäkneligt, inte bara på vintern, utan även under sommarhalvåret. Samtidigt är det långt ifrån säkert att man får valuta för pengarna när man ger sig iväg på en chartersemester idag, då priserna stigit rejält och väderleken kan överraska även där.

Utlandsboende är ett bra alternativ till charter, oavsett om man bara ”vill vara” på semestern eller om man vill vara mer aktiv, spela golf eller motionera på andra sätt. Man kan både köpa och hyra lägenheter eller hus utomlands, och även om det kan vara härligt att veta att man har sin egen lägenhet på exempelvis den spanska solkusten, så finns det många fördelar med att hyra ett boende. Ofta är det också minst lika smidigt att hyra ett boende för en längre tid utomlands som det är att hyra en sommarstuga i Sverige ett par veckor under sommaren.

Skräddarsy ditt boende

Utlandsvistelsen förenklas ytterligare när du väljer att kontakta ett svenskt företag som både förmedlar boende och som säljer golfresor och golfpaket. Naturligtvis kan du också skräddarsy boendet efter dina behov, fundera bara över hur du vill ha det. Önskar du till exempel slutstädning av lägenheten, så att det bara är att lämna nyckeln och åka därifrån när din vistelse är slut? Behöver du ha tillgång till ett fullt utrustat kök, eller räcker det med ett pentry? Inga problem. Idag är det lätt att hitta rätt boende för sig själv, vänner och familj via internet, oavsett om det gäller ett långtidsboende eller prisvärda weekend- och veckoresor.

Flexibilitet och trygghet

En annan fördel med att just hyra boende, oavsett om det gäller long stay-, mid- eller short stay-resor, är att du kan besöka flera ställen och enkelt förlytta dig mellan olika städer och byar med hyrbil. Med ett hus eller en lägenhet får du dessutom känna på hur det är att bo på riktigt på orten, men med tryggheten hos en charterresa (förutsatt att du väljer att resa med ett företag som erbjuder service och trygghetspaket).

Flyg billigt

Vill du sänka dina resekostnader? Anpassa boendet och valet av resa efter vad det finns för billiga flyg. Ska du ha med dig skrymmande bagage, till exempel golfbag, se till att boka plats för den när du bokar flygbiljetten! Annars finns det alltid risk för dyra extraavgifter.

Boka din resa via Sunbirdie redan idag. De erbjuder både long stay- och short stay och golfresor av hög kvalitet. För den som vill kan dessa resor även omfatta andra typer av aktiviteter, av både fysisk och social karaktär. Mat och dryck och genuina upplevelser i härliga miljöer och kulturer är bara några exempel.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.