Sol, bad, god mat och golf i Italien – perfekt för pensionären

Som nybliven pensionär kan det kännas tomt till en början, jobbet som tidigare fyllde vardagarna är nu borta. Men nu öppnar många fler möjligheter upp sig, du kan göra precis vad du vill. Varför inte passa på att resa bort till värmen nu när du inte är bunden till arbetet? Italien är ett land som många älskar, inte bara på grund av den fantastiska maten men också på grund av vänliga människor och framförallt, klimatet.

Det stövelformade landet bjuder på såväl spektakulära vingårdar i norr till mytomspunna städer i söder. Här finns dessutom riktigt bra golfmöjligheter, något färre känner till. Om du gillar att golfa eller skulle vilja prova på sporten har du alla anledningar att resa till Italien. Golf i Italien finns på många platser, i såväl Rom som vid Gardasjön. För att slippa besvära dig med att boka resa, hotell och golf på egen hand kan du vända dig till en researrangör som fixar allt, dessutom till ett mer fördelaktigt paketpris.

Om du vill vara borta längre perioder finns det bra paket som kallas för Longstay i Italien. Du kan själv välja om du vill vara borta i en månad eller kanske ett halvår. Boendet får du hjälp att anordna via en byrå som inte bara har koll på fina lägenheter och hotell utan som även vet vart de bästa golfbanorna finns.

Fördelen när du bokar in en longstayresa till Italien via en byrå är att du kan få hjälp med mycket mer än bara boende och golf. Du kan dessutom testa roliga aktiviteter som vinprovningar, matlagningskurser och danskvällar. Du har med andra ord alla möjligheter att hitta nya och likasinnade vänner!

Longstay hotel enligt dina önskemål

Många som ska resa bort längre perioder oroar sig för boendesituationen. Du vill såklart inte spendera flera månader i en liten lägenhet som varken ligger bra belägen eller som känns mysig. När du går via en resebyrå som specialiserar sig på just longstayresor får du hjälp att hitta ett boende som passar dig. Du får berätta om dina krav och önskemål och hur länge du vill stanna, självklart säger du även i vilken prisklass du vill lägga dig.

Att golfa på sydligare breddgrader är ett utmärkt sätt att spendera din pension, eller för att spendera värdefull tid med vänner och familj. Boka redan idag!

Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.