Spela golf i Portugal – ett resmål med många möjligheter

Efter en lång, kall vinter längtar man efter att få gå ut på greenen. Efter känslan som infinner sig på en lugn, och välskött golfbana. Men tyvärr tar det oftast ett bra tag innan banorna återhämtat sig efter regnrusk, snö och is, och de där perfekt friserade gräsmattorna förblir länge en drömbild snarare än verklighet. Som tur är finns det genvägar för den som inte har tålamod att vänta på de första glimrande vårdagarna.

I andra delar i Europa är klimatet annorlunda, vilket gör det lättare att även under vinterhalvåret hitta soliga förutsättningar för njutbart golfspelande. Golfresor till Portugal eller andra länder är dessutom ett alternativ för dig som tröttnat på stillasittande solsemestrar framför poolen. En perfekt lösning för hela familjen när ni vill umgås och aktivera er tillsammans. Eftersom resor av det här slaget erbjuder många olika möjligheter till upplevelser och nöjen så kan ni också vara säkra på att det finns något för alla, oavsett åldrar. Eller vad sägs bland annat om följande:

Varierat sportutbud

Även om du och ditt ressällskap framförallt vill fokusera på att spela golf så kan det ibland kännas roligt att varva med andra sporter och träningsformer. Många longstay hotel erbjuder sådana möjligheter, bland annat i form av tennisbanor, gym och närhet till vandringsleder. Tack vare tillgången till uppvärmda pooler och stränder kan ni dessutom prova på många olika vattensporter.

Pittoreska stadsmiljöer

Golf i Portugal innebär tillgång till banor av absolut högsta kvalitet, otroliga naturupplevelser, vyer och stillsamma omgivningar. Men, det stannar inte där. Du som väljer att resa till dessa delar av Europa kan enkelt också krydda resan med utflykter till äldre stadsdelar och gränder. Många städer i Portugal har en lång, spännande och inte sällan dramatisk historia som är lätt att fascineras av. Dessutom finns det naturligtvis många smakupplevelser och restauranger att njuta av längs med vägen.

Avslappning

Du som är intresserad av en stillsam resa och som vill skala av en vanligtvis stressig vardag har många möjligheter till avslappnande aktiviteter. Hotell och boenden erbjuder vanligtvis spaanläggningar och lugnare träningsformer som till exempel yoga. Många chanser att landa och hitta tillbaka till lugnet.

Drömsemestern kan finnas precis runt hörnet. Du som längtar iväg till varmare klimat och gröna golfbanor även vintertid kan hitta rätt förutsättningar i Portugal, Spanien eller andra europeiska länder. Kontakta Sunbirdie redan idag, de skräddarsyr lösningen för dina behov.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.