Sunbirdie Classic 170611 Romelåsens GK

Äntligen Classic i Skåne!

Den 11 juni 2017 var det premiär för Sunbirdie Classic i Skåne på fina Romelåsens GK. Det var 35 par som tog chansen att tävla i solskenet. 

Sunbirdiehålet var idag hål 9, ett av Sveriges finaste par 3 hål. Hålet var idag 159 m från gul tee och 142 m från röd tee. 9:an visade sig vara svårt under dagen då bara 11 spelare lyckades träffa greenen och fick en belöning med ett presentkort var. Närmast att vinna resan denna gång var Kent Mårtensson som satte upp en järn 7:a till en meter från pinnen. 

Vinnande par Mats Berggren/Jan Van der Salm (62,5 netto) drog denna gång det längsta stråt och vann finalresan till Mar Menor i december. Grattis!

Vi tackar Romelåsens GK för en trevlig dag, och har ni inte varit och besökt denna bana tidigare så tycker jag att ni ska göra det så snart som möjligt. En lite gömd pärla i Skånes vackra natur!

Klicka här för en fullständig resultatlista

blank

Lyckliga vinnarna Mats Berggren/Jan Van Der Valk sittande på huk. 3:orna Ronny Svensson/Richard Davidsson stående t v. 2:orna Mikael Kristoffersson/Ricard Petersson stående t h. 

blank

Sunbirdie gästar Romelåsens GK.

blank

Dagens Sunbirdiehål… i väntan på ett HIO!

blank

Ewa Bendelius testar lyckan på Sunbirdiehålet.

blank

Dessa spelare fick i alla fall känna på checken….;)

blank

Birdieputt på hål 7.

 

 

Gilla Sunbirdie på Facebook
Läs mer om Sunbirdie Classic
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB