Svensktalande PGA-pro på Mar Menor

Förbättra ditt golfspel på Mar Menor i vinter!

PGA-pro Matthew Neal är på plats under vintern på Mar Menor för Sunbirdies Longstay-gästerVill du bli en bättre golfare inför nästa säsong? För dig som är sugen på att utveckla ditt golfspel har vi anlitat PGA pro Matthew Neal, som kommer befinna sig på Mar Menor under december/januari 2013-2014. Matthew kommer att hålla gratis kurser 2 ggr/veckan för Sunbirdies gäster!

Matthew är engelsman och blev PGA medlem 1988. Samma år flyttade han till Sverige och har bland annat jobbat i Mölndal och Tomelilla. Under flera år jobbade Matthew ute i Europa under vinterhalvåret – bland annat i Italien, Spanien, Portugal och Egypten. Han har även jobbat i Norge och Danmark, på Bornholm och nu i somras arbetade Matthew på en av Stockholms mest aktiva golfanläggningar – Ulriksdals GK.

Vi är glada att Matthew kan vara hos oss på Mar Menor under stor del av denna vinter. Matthew talar självfallet engelska men även en härlig svenska, norska, danska och italienska. Matthew finns på plats under december 2013 och januari 2014 och står till våra gästers förfogande enligt ett program som är som följer; 2 ggr/veckan, under 1,5 timme per tillfälle hjälper Matthew 8 personer åt gången att utveckla sin golf – helt utan kostnad! (först till kvarn gäller och bokning sker på plats).

Självklart har du som verkligen vill passa på att ta tag i spelet möjlighet att sy ihop ett skräddarsytt instruktionspaket direkt med Matthew på plats. Se priser nedan.

Lektionspriser – utöver vad som ingår

Lektion 20 minuter: 20€ (1 person)
Lektion 40 minuter: 40€ ( 1-2 personer)

Spellektioner

Spellektion 9 hål: 60€  (1-2 personer)
Spellektion 18 hål: 110€ (3-4 personer)

Lektionspaket – Sunbirdie Long Stay

Pris: 180€ (2 personer)
Innehåll: Spellektion 9 hål, 1 timme närspelsträning (bunker, chip, pitch), 4 st 20-minuterslektioner

Nybörjarpaket

1 person: 200€
2-4 pers: 160€/pers
Innehåll: 3,5 timmar med grundläggande svingträning, närspel, puttning, bunkerslag

Läs om long stay golfresor till Spanien, Costa Calida…


Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Läs mer om Sunbirdies longstay-resmål och våra Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.