Swing of Hope

Stöd Barncancerfonden med en resa!

Boka en resa med oss under september 2015, så skänker vi 200:- per person till Barncancerfonden! 

Sunbirdie stödjer BarncancerfondenCancer är alltid fruktansvärt, men kanske mest så när det drabbar barn, mitt i sin fysiska och mentala utveckling. Det drabbar inte bara barnet utan hela familjen.

Under september kraftsamlar Barncancerfonden för att utrota barncancer i Sverige. Vi vill självklart stötta detta arbete och skänker därför 200:- per bokad resenär till Barncancerfondens viktiga arbete.

På Sunbirdie är vi specialister på Long Stay, dvs resor på minst 4 veckor. Men vi har även resor för dig som inte kan vara borta så länge. Mid Stay är resor på 2-3 veckor och Short Stay är vår benämning på resor kortare än 2 veckor.

Spelar du golf har vi över 20 resmål där medlemskap eller ett antal greenfees ingår och spelar du inte golf har vi resmål med mängder av andra aktiviteter.

Vi har alltid vår svensktalande personal på plats för din service och trygghet och självklart betalar vi statlig resegaranti till Kammarkollegiet!

Varmt välkommen att boka din resa med oss under september 2015 och därmed stötta kampen mot barncancer med 200:- per person.

Läs mer om Barncancermånaden september på www.barncancerfonden.se/barncancermanaden


Läs om Long Stay med Sunbirdie
Läs om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB