Long stay golf i Sydafrika – Lagoon Beach

Lyxboende med Kapstaden runt hörnet!

Vakna upp med Kapstaden och Taffelberget som utsikt! 4 veckors drömboende på Sunstays Lagoon Beach för 13.950 kr.

Om du väljer att bo med Sunbirdie på Sunstays Apartments i Lagoon Beach är du sannolikt en livsnjutare av mått. Här kan du inleda dagarna på ett sätt de flesta bara drömmer om. En promenad på stranden in mot Kapstaden och Taffelberget medan vågorna rullar in i bukten. Eller en runda på Milnerton Golf Club som ligger 2 km bort. Här njuter du av samma utsikt men slipper få sand mellan tårna. Eller varför inte ett dopp i poolen på taket innan morgonkaffet?

Lagoon beach kapstaden, longstay golf med Sunbirdie

Vakna med Kapstaden och Taffelberget som utsikt…

Med ett boende i Lagoon Beach har vi försökt koppla ihop det bästa av vad livet kan erbjuda. Du har närheten till havet och stranden, den vänliga, spännande och vackra Kapstaden inom räckhåll och golf på mängder av fina banor runt Kapstaden.

Vi tror dock att du som kommer hit för att njuta av sommarvärme mitt i vintern inte bara vill spela golf. Det är ändå Sydafrika vi talar om. Här väntar så fantastiskt många spännande upplevelser runt varje hörn. Djur, natur, kultur, vin och mat. Genom vårt samarbete med det svenska guideföretaget Gonana, kan du som gäst med Sunbirdie ta del av upplevelser som stannar i minnet för resten av livet. Kapstaden är den perfekta utgångspunkten för olika upplevelser. Garden Route, Stellenbosch och Taffelberget – namn på platser som skapar förväntningar.

lagoonbeach_beachwalk_sunbirdie-longstay-golf_640

…och välj sedan själv hur du vill spendera du dina” vinterdagar” nere i Sydafrika.

När du väljer att bo på Sunstays apartments i Lagoon Beach fungerar ditt upplägg i Sydafrika på följande vis: Du har ditt boende under 28 dagar (4 veckor) i de välutrustade lägenheterna som du kan kalla ditt hem under din vistelse här. Golfen ordnar vi genom att du tecknar ett medlemskap i sydafrikanska organisationen Golf Connection vilket ger dig rätten att spela på ”affiliated” (reducerad) greenfee på de flesta banor i hela Sydafrika. Alltså väljer du själv vilka banor du vill spela på! Runt hörnet i Lagoon Beach finns t ex toppbanan Milnerton. Den fina banan kan du göra till din ”hemmabana” under vistelsen här eller så reser du runt och spelar de banor runt Kapstaden som tycks lockande. I övrigt spenderar ni tiden på det sätt som ni behagar. För att ha chansen och möjligheten att upptäcka allt det fina som Sydafrika bjuder, har vi alltså vårt samarbete med svenska Gonana som bjuder på en palett av genomtänkta och väl utvalda utflykter och upplevelser – alla i avsikt att stärka ditt intryck av Sydafrika och hjälpa våra gäster att få ut så mycket som möjligt av vistelsen här nere. Läs mer  om Sunbirdies utflykter här: https://www.sunbirdie.se/sydafrika-utflykter/

Boendet på Lagoon Beach

På Sunstays apartments i Lagoon Beach bor du som Sunbirdies gäst fantastiskt bra. Lägenheterna är mycket stora, håller 4-stjärnig standard och består av 2 sovrum, vardagsrum, fullt utrustat kök, balkong eller terrass. Här får du också hjälp med städning. Personal städar och byter lakan en gång i veckan. Boendet ligger i princip mitt på stranden. Bara några meter utanför dörren väntar vågskvalp och havsdoft, långa avkopplande strandpromenader och fantastisk utsikt.

Longstay golfresor till Sydafrika, Lagoon Beach Sunbirdie

Lägenheterna är moderna och fullt utrustade för en bekväm semester.

Sunstays apartments har en god struktur med reception, restaurang, bar, gym och 3 pooler, som du har fri tillgång till. Runt hörnet väntar flera restauranger, 5 km bort ligger Afrikas största shoppingcenter, Canal Walk, som kryllar av restauranger och spännande affärer. Sunstays apartments har ”shuttle service” till Canal Walk som du kan åka med om du inte vill ta egna bilen.

Lagoon beach Longstay golf med Sunbirdie

Boendet Sunstays Lagoon Beach är perfekt beläget på stranden intill Kapstaden.

Glöm dock inte bort att från ditt boende är det inte mer än max 15 minuter in till centrala Kapstaden. Det är alltså väldigt lätt för er att ta er in till t ex Waterfront-området som är omskrivet i världens alla resetidningar som ett fantastiskt område att upptäcka. Alldeles utanför hotellet vid Sunstays apartments går en ny busslinje direkt in till Waterfront i Kapstaden.

 

Golfen På Lagoon Beach

Arabella GC longstay med Sunbirdie

Varför inte ta dig till legendariska Arabella för en härlig runda. Genom medlemskap i Golf Connection spelar ni till reducerad greenfee på mängder av fantastiska banor i hela landet!

När du bor på Sunstays apartments i Lagoon Beach har vi valt att arrangera golfen på ett lite annorlunda sätt. Utgångspunkten är att vi tror att ni absolut vill spela golf men sannolikt vill ni även göra mängder av andra saker när ni besöker Sydafrika. Genom att bli medlemmar i den sydafrikanska golforganisationen Golf Connection, blir ni också medlem i en sydafrikansks golfklubb. Medlemskapet ger rätt att spela till reducerad greenfee på anslutna banor (95% av Sydafrikas banor är anslutna).

Läs mer om medlemskapet i Golf Connection i spalten här intill.

Vi tror att det här sättet ger er maximal frihet att spela golf när ni vill och var ni vill. Sunbirdie och Gonana kommer också arrangera regelbundna golftävlingar varje vecka som gör att du som längtar efter tävlingspulsen kan få ditt lystmäte tillfredställt.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. På våra europeiska resmål har vi alltid värdar på plats. I Sydafrika har vi valt ett annat upplägg som vi tror är det bästa tänkbara. Här samarbetar vi med det svenska guideföretaget Gonana som arrangerar utflykter, golftävlingar, sightseeing och safariturer.

Starttider och greenfee på Lagoon Beach

Som Long Stay gäst med Sunbirdie på Sunstays Apartments vid Lagoon Beach spelar du golf på följande sätt:
Sunbirdies gäster som bor på Sunstays Lagoon Beach behöver bli medlemmar i det sydafrikanska golfförbundet för att få spela på reducerad greenfee på golfbanorna. Det gör ni genom att anmäla er och köpa Golf Connections ”Golf Membership”. Detta är ett vanligt sätt för utlänningar i Sydafrika att spela golf vid tillfälliga besök. Då är ni medlem i SAGA (South African Golf Association) ett år från det datum medlemskapet tecknas. Ni kommer att erhålla medlemskort och bevis för medlemskapet som framvisas vid besök på de golfbanor ni väljer att spela. Medlemskapet tar mellan 12-24 timmar att få. Läs gärna mer på Golf Connections hemsida här: www.golfconnection.co.za/

Vad ingår i priset?

28 dagars boende (4 veckor) i lägenhet på Sunstays apartment på Lagoon Beach, Sydafrika. Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 28 dagar, har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor. Se vår prislista där du finner priser för 4 veckor, extra nätter, extra veckor och extra vistelse (4 veckor), samt tillägg för vissa perioder som påsk och nyår.

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag.

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Sydafrika flyger många flygbolag. Nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat.  Vi rekommenderar även ett antal resebyråer som kan hjälpa er med flygbokningen. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset utan det tas ut en avgift för detta.

Resebyråer: www.flygstolen.se www.flygvaruhuset.se www.seat24.se

Hyrbil

Hyrbil ingår inte i priset på din resa, men vi rekommenderar att du hyr en bil, för att få ut mesta möjliga av din Long Stay-resa till Sydafrika. Oavsett om du bor på Langebaan Country Estate  eller på Lagoon Beach så är en bil bra att ha för att upptäcka den fantastiska naturen i regionen, att kunna ta sig till vingårdarna och in till Kapstaden. Med bilen tar du dig också till olika golfbanor och kanske även bort längs Garden Route. Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv.
Lättast bokar du hyrbilen via Holiday Autos genom modulen sidan Flyg & Hyrbil. Holiday Autos har generellt visat sig ha de bästa priserna på marknaden, varför vi valt att ha dem som partner. Därmed känner vi oss trygga med att du kan hitta en hyrbil till bästa pris och med bästa tänkbara service och garantier.

När du inte spelar golf

Safari är en av upplevelserna du kan hänge dig åt under din longstay i Sydafrika med Sunbirde

Safari är bara en av alla exotiska utflykter och äventyr du kan uppleva under din longstay i Sydafrika.

Se Sunbirdies genomtänkta och digra utbud av aktiviteter i Sydafrika vid sidan av golfen i samarbete med svenskägda företaget Gonana. Klicka här för att komma till Sunbirdies sida om ”aktiviteter vid sidan av golfen i Sydafrika”.

 

Läs om Long Stay Golfresor till Western Cape, Langebaan Golf Estate…

Läs om exotiska utflykter och äventyr under din Long Stay golfresa till Sydafrika…

Läs om alla våra Long Stay Golfresmål…

© Sunbirdie AB