Ta med hunden på din Mid eller Long Stay

Ta med dig hunden på nästa golfresa!

Som hundägare vill du självklart ha med familjens bästa vän på resan, särskilt under en Mid eller Long Stay. Eftersom du stannar så länge är det lätt att förstå, och som tur är har vi flera resmål där detta är möjligt!

Ta med hunden på din Mid eller Long Stay

Reser ni med hund, rekommenderar vi vårt otroligt prisvärda resmål Il Paradiso vid Gardasjön i Italien. Här är hundar  välkomna både på banan och i lägenheterna. Enkelt boende, men med bra läge om ni vill bo på banan. 

Vi har även fina lägenheter med riktigt bra läge i den charmiga kuststaden Cambrils på Costa Dorada i Spanien, där hundar är välkomna. Tyvärr får de bara vara med på en av våra banor.

Räcker det med medlemskap på en bana, är det annars ett underbart alternativ, då ni bor intill stranden i en charmig stad och kan ta långa promenader utmed havet med hunden.

Väljer ni detta alternativ kan vi erbjuda ett rabatterat golfpaket med fri golf på den bana där hundar är välkomna – Gaudi GC.

Italien, Garda, Il Paradiso

Prisvärt och charmigt, med enklare boende – dock perfekt läge för dig som vill bo på banan. Dessutom med fri golf på en mycket trevlig bana. 

2 veckor med fri golf för 6.995:- per person
4 veckor med fri golf för 9.995:- per person

https://www.sunbirdie.se/longstay-golfresor-italien-garda-paradiso/

Spanien, Costa Dorada, Cambrils

Härligt boende på Gran VP apartments bara 100 meter från strandpromenaden i en otroligt charmig kuststad, och fri golf på en bana.  Gaudi Golf är ”dog friendly” och  hundar är därmed varmt välkomna.

2 veckor med fri golf för 8.995:- per person
4 veckor med fri golf från 11.595:- per person

https://www.sunbirdie.se/long-stay-golf-costa-dorada/

Ring oss gärna på 08-458 00 00 för mer information om Mid och Long Stay och våra resmål.

Trevlig resa!

Mer om Long Stay…

Mer om våra Long Stay golfresmål…

© Sunbirdie

Comments are closed.