test-sample

 • Golfresor och golfpaket – boka in en riktigt golfmaxad resa

  januari 31st, 2019

  Golf är en populär sport över hela världen och en sport som tilltalar gammal som ung, man som kvinna. För dig som tröttnat på snålblåst, snö och regn i kyliga Sverige kanske en rolig golfresa kan vara lockande. Det finns gott om golfresor fördelar, bland annat sol och värme, roliga aktiviteter samt såklart – massor av golf.

  Läs Mer
 • Bra saker att veta innan du bokar in golfresor för weekend

  januari 07th, 2019

  Längtar du efter att få spela golf? Kanske är vädret trist och temperaturen låg? Då kan du boka in en golfresa som har allt du behöver. Här är dock några saker som är bra att veta innan du bestämmer dig och bokar.

  Läs Mer
 • Golfresor med longstay hotel – ett smart och prisvärt alternativ

  november 28th, 2018

  Hur hade det varit att få komma iväg över jul och nyår? För dig som gillar sol och värme finns det riktigt bra alternativ. Alltfler upptäcker fördelarna med att bo på hotell en längre period, så kallade longstay. Du kan idag hitta många olika alternativ, exempelvis med golfpaket. Om du älskar golf kanske en längre golfresa kan vara trevligt!

  Läs Mer
 • Planera din golfresa och bo på ett longstay hotel

  november 09th, 2018

  Hur hade det varit att få slippa regnrusk och snöskottning i år? Om du har möjlighet att resa bort längre finns det många härliga semesteralternativ. Något som blivit riktigt populärt de senaste åren är konceptet longstay. Det innebär att du reser bort lite längre, exempelvis över vintern. Du bor bekvämt i en lägenhet eller i ett hotell som passar dina behov. Idag finns bra företag som specialiserar sig på just den här typen av resande. Genom att boka din resa genom ett sådant företag kan du få hjälp att hitta det perfekta boendet. Om du gillar att hålla dig aktiv under semestern skulle long stay golf kunna passa dig. Det finns flera olika alternativ när det kommer till dessa resor. Du väljer själv hur länge du vill åka bort och vilket land som känns rätt. Golf är en rolig sport där gemenskapen ligger i fokus. Du har chansen att möta likasinnade människor.

  Läs Mer
 • 5 anledningar till att boka golfresor och golfpaket utomlands

  september 26th, 2018

  Älskar du golf och längtar till värmen? Varför inte boka in en härlig golfresa 2 veckor? Golf är en härlig sport där gemenskapen är viktig. Det är dessutom en rofylld aktivitet som passar människor i alla åldrar. Idag finns det bra företag att vända dig till om du vill boka en komplett golfresa till varmare breddgrader. Bland annat kan du spendera två veckor eller mer i Thailand, Sydafrika och Spanien. Överraska din partner på en härlig resa med golf i fokus eller ta med hela kompisgänget på en kortare resa fylld med golf, bad och god mat.

  Läs Mer
 • Sju prisvärda weekend- och veckoresor inom Europa

  september 04th, 2018

  Europa är fantastiskt när det kommer till att resa, speciellt från Sverige. Det finns många alternativ att välja mellan, oavsett om du vill till soliga stränder, mysiga städer eller om du är på jakt efter billiga golfresor. Vi har samlat sju tips på prisvärda weekend- och veckoresor.

  Läs Mer
 • Hur man planerar prisvärda weekend- och veckoresor

  juli 25th, 2018

  Överväger du att gå på en weekendresa utomlands för att spela golf? Då kommer du snabbt att upptäcka att det finns många saker att tänka på. Vi går igenom ett enkelt sätt för dig att planera prisvärda weekend- och veckoresor för den som älskar att golfa utomlands.

  Läs Mer
 • Utforska den spanska kulturen – prova longstay

  juni 27th, 2018

  Det är lätt att förstå varför Spanien är en av de mest besökta länderna. Det är inte bara värmen, stränderna och den goda maten som gör att tusentals svenskar och miljontals turister från andra länder göra långa och korta besök. Spanien har även en härlig kultur som är väl värd att utforska. Här finns en otrolig historia, unika dansstilar som flamenco, god mat som paella och tapas och mycket mer. Det är svårt att ta till sig den spanska kulturen när du bara är där för en vecka eller två. Ett bra tips är att istället planera longstay i Spanien. Det innebär att du stannar i landet ännu längre, från tre veckor eller kanske till och med två månader.

  Läs Mer
 • Planera ett perfekt utlandsboende som pensionär

  maj 30th, 2018

  Att bo utanför de svenska gränserna kan kännas lockande när du och din partner är

  pensionerade. Speciellt om du vill kunna uppleva ny kultur och spännande landskap. Helt
  plötsligt finns det gott om tid att resa och ta tillvara på tiden. Världen är trots allt stor och det
  finns vackra och intressanta platser runt varje hörn. Det finns dock många saker att tänka på,
  speciellt om du vill ha ett utlandsboende under en längre period. Många drömmer om att köpa
  en sommarstuga i Spanien eller ett fint hus i Thailand. Det finns dock många saker att överväga
  när det kommer till att hitta ett passande pensionärsboende utomlands.

  Läs Mer
 • Hur du får det att kännas som hemma på ett longstay hotel

  april 27th, 2018

  Att resa bort under vintern och slippa årets kalla och absolut tråkigaste månader är nog en tanke som lockar många. Att få fly iväg till värmen under några veckor, eller kanske månader, och ägna sig åt något man tycker om. Spela golf, laga god mat, uppleva kulturen eller motionera och träna – valet är ditt! För att trivas på ditt longstay hotel under en så lång period gäller det dock att göra sig ordentligt hemmastadd. Ta reda på hur hotellområdet ser ut, vilka faciliteter som finns tillgängliga och vilka restauranger som ligger i närheten. Att skaffa sig en bra överblick över området gör att du vet vad du kan förvänta dig och vad du ska packa med dig i resväskan. Har du bokat en resa för longstaygolf kan du vilja ta med dig dina egna klubbor, men det kan också vara skönt att veta om det är möjligt att hyra utrustning på plats.

  Läs Mer

Comments are closed.