test-sample

 • Boka in en rolig och utvecklande långresa fullproppad med golf i Italien!

  november 30th, 2017

  Gillar du golf? Drömmer du om att få resa bort en längre period? Nu har du möjlighet att åka iväg på en riktigt härlig golfresa till varma och härliga länder längst Medelhavet. Vad sägs om att spendera några veckor, eller kanske månader, i Italien? Det stövelformade landet erbjuder golf i världsklass men även mycket mer. Det italienska köket lockar exempelvis med sin färska pasta, krispiga pizza och sina runda viner. För att inte tala om konsten, musiken och landskapen! Läs Mer

 • Tapas och vin på Lekeitio med SunBirdie i Cambrils

  november 24th, 2017

  Special vecka pågår med focus på traditionell katalansk mix; Romesco. En sås gjord speciellt för olika fiskrätter. Består av grönsaker och nötter från trakten. Måste testas!!

  Det gör vi ikväll på Lekeito. Samling kl 19.30 den 24 november, inne i restaurangen.

   

  vi laddar för kvällens Romesco

  Läs Mer
 • Sunbirdie Torsdagtävling 23/11 Ruins 18 hål Eclectic .

  november 21st, 2017

  Läs Mer

 • Tävlingar på Lumine under våren

  november 14th, 2017

  Under våren är Lumines banor stängda under några tävlingstillfällen. Bland annat under Costa Daurada Pro-Am och Nordic Winter Series.

  Läs Mer

 • Välkommen till Costa Dorada!

  november 14th, 2017

  Välkomna till Sunbirdies blogg för Costa Dorada. Här hittar ni information om vad som händer på resmålet och kan se massor av roliga bilder.

  Läs Mer

 • Sol, bad, god mat och golf i Italien – perfekt för pensionären

  oktober 27th, 2017

  Som nybliven pensionär kan det kännas tomt till en början, jobbet som tidigare fyllde vardagarna är nu borta. Men nu öppnar många fler möjligheter upp sig, du kan göra precis vad du vill. Varför inte passa på att resa bort till värmen nu när du inte är bunden till arbetet? Italien är ett land som många älskar, inte bara på grund av den fantastiska maten men också på grund av vänliga människor och framförallt, klimatet. Läs Mer

 • Boka in en härlig resa fylld med golf i Portugal – välj mellan longstay eller shortstay?

  september 29th, 2017

  Älskar du också golf? Kanske längtar du bort till varmare breddgrader nu när hösten kommer med regn och kyla ? Portugal är en destination som börjat bli allt mer populär och fler inser fördelarna med detta härliga land. Prisläget är lägre än i Spanien men ändå har du samma klimat, trevliga människor och fantastisk natur. Här finns dessutom riktigt bra golfbanor.

  Läs Mer

 • Har du funderat på utlandsboende? Få inspiration, nya idéer och reslust idag!

  augusti 31st, 2017

  Utlandet lockar många, ofta med värme, sol och vita stränder. Kanske har du själv drömt om ett liv utomlands men inte haft tid eller pengar? Du kan alltid testa på att bo utomlands en stund, det behöver varken vara månader utan år utan endast ett par veckor. Det bästa sättet att känna på om utlandsboende verkligen är något för dig är såklart genom att testa.

  Läs Mer

 • Njut av sol, salta bad och golf genom att boka in Longstay Spanien

  augusti 07th, 2017

  Älskar du att golfa? Vill du planera in en sol- och badresa som bjuder på roliga aktiviteter och samtidigt lära känna nya och likasinnade människor? Du kan i så fall boka en minnesvärd longstay Spanien-resa. Longstay är, som namnet antyder, en resa som är längre än vanligt. För dig som gått i pension eller som helt enkelt har möjlighet att vistas utomlands en längre period är denna typ av resor perfekt.

  Läs Mer

 • Golf i Italien – för dig som är nyfiken på long stay

  juni 30th, 2017

  Res till Italien och kombinera det allra bästa av två världar – Italiens fantastiska kultur och roliga golfbanor. Det var kanske inte din första tanke att välja just Italien för en längre golfsemester i utlandet, men här finns verkligen goda möjligheter att skapa en semester utöver det vanliga.

  Läs Mer

Comments are closed.