Thailand, Hua Hin, Baan Klang

Nytt boende i charmiga Hua Hin

Inför hösten 2016 kan vi som nyhet erbjuda boendet Baan Klang, som ligger mitt i centrala Hua Hin, bara några hundra meter från havet och med hela den lilla livfulla staden utanför dörren. Oavsett du spelar golf eller bara vill spendera en längre tid här i Bangkok-elitens favoritresmål passar Baan Klang bra som utgångspunkt.

Long Stay (28 nätter) från 9.995:- per person
Long Stay med 12 rundor golf på 6 banor, caddies och transporter 16.995:-

Mid Stay (14 nätter) från 6.995:- per person
Mid Stay med 6 rundor golf på 5 banor, caddies och transporter 10.995:-

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Hua Hin var landets första riktigt stora turistmagnet som redan på sjuttiotalet lockade mängder av långväga resenärer. Stranden motsvarar kanske inte riktigt bilden av den exotiskt öde, paradisliknande sandstrand som man så ofta ser i turistkatalogerna, men kombinationen av det salta, varma havet, de milsvida stränderna och stadens stora utbud av restauranger, barer, shopping och kultur gör att Hua Hin behåller sin starka dragningskraft. Inte minst för golfare, som här – bara ett par timmar söder om Bangkok – hittar ett smörgåsbord av riktigt fina golfbanor av olika karaktär.

Nyhet: Baan Klang!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Baan Klang är en nyhet inför hösten 2016 och skiljer sig lite från våra övriga boenden i Hua Hin. Dels är lägenheterna mindre, bara runt 50 kvadratmeter, men framförallt är det läget som skiljer. Här bor du mitt i ”stan” med alla restauranger, barer och havet runt knuten. Piren med alla skaldjursrestauranger ligger tex bara ca 300 meter bort!

Lägenheterna består av en liten hall och ett pentry med kyl, micro och en platta. Gott om förvaring dock. Sedan kommer badrum och vardagsrum med matplats och soffor. Sovrummet skiljs åt med skjutdörrar och härifrån går man även ut på balkongen som vätter mot den grönskande baksidan.

Boendet är som sagt lite mindre än våra andra boenden, men det finns två fina poolområden, varav framförallt det ena är som en liten oas, mitt i staden och dessutom finns ett litet gym, där du kan hålla formen.

Vill du bo riktigt centralt i Hua Hin passar Baan Klang utmärkt. Kanske passar det extra bra för dig som reser ensam, då enkelrumstillägget är lågt.

Länkarna nedan leder till mer information om priser för olika paket. Fakta, kartor och mer information om resmålet i stort hittar du tyvärr ännu så länge bara under sidan för Long Stay golfresor till Hua Hin…

Läs mer om Long Stay golfresor till Hua Hin…
Läs mer om Mid Stay golfresor till Hua Hin…
Läs mer om Long Stay och Mid Stay utan golf till Hua Hin…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Mat & Kultur
Läs mer om Long Stay Motion & Hälsa
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.