Tjuvstarta säsongen med värmande golfresor och golfpaket

Ingen vår ännu, men vissa dagar tittar faktiskt solen fram kortare stunder. Är du en av många som redan nu i februari börjar längta efter gröna greener och långa turer på golfbanan, eller som får kliande golfabstinens vid blotta åsynen av yrvakna gräsmattor? Då är det hög tid att boka golfresor och golfpaket.

Inte nog med att du under en sådan resa får möjlighet att kliva ut på golfbanan igen, det innebär också en utmärkt möjlighet att värma upp de stelnande lederna inför sommarsäsongen här hemma i Sverige. Dessutom är longstay golf i Spanien eller andra länder en tacksam möjlighet till sol och varma temperaturer. Efterlängtade inslag i vardagen så här efter en grå och lång vinter.

Här nedanför hittar du tips på passande destinationer:

Italien

Om du söker en destination med närhet till både mysiga byar och den sprudlande och levande storstaden Rom kan boka en resa till Terre dei Consoli. Den charmiga anläggningen Artimino är ett annat exempel på en tacksam destination för dig med intresse av golf longstay i Italien. Då ingår dessutom fritt spel på en golfbana ritad av Arnold Palmer.

USA

På Floridas västkust, eller närmare bestämt på Golf Resort Inverness i Citrus County hittar du natursköna upplevelser, bekvämt boende i antingen lägenhet eller villa och har nära till hela sju golfbanor. Hög kvalitet till ett bra pris. Här i solskensstaten behöver du heller aldrig vara särskilt orolig för att att vädret ska svika.

Sydafrika

För den aktive som vill göra mer än att ”bara” spela golf under sin longstay-resa är Sydafrika ett utmärkt alternativ. Oavsett om du vill åka på safari, till havs eller på land, eller om du är nyfiken på olika vingårdar i Stellenbosch-distriktet så har du många olika alternativ här. En utmärkt destination för dig som vill utnyttja din resa till max.

Visst börjar de första vårtecknen dyka upp lite varstans, men de svenska golfbanorna öppnar inte på ett bra tag. Varför vänta i onödan när du enkelt kan tjuvstarta säsongen under en bästa longstay golf? Kontakta Sunbirdie redan idag och hitta resor för just dina önskemål och behov.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.