Long Stay golfresor Portugal, Troia

Nyhet! Troia – Toppgolf och boende på paradisisk halvö

Det är nästan lite overkligt att vara så nära storstaden Lissabon men ändå i lugn och harmoni mellan hav, natur och golf. Troia är något alldeles speciellt, som måste upplevas för att förstås. Här är det ett avslappnat och bekvämt tempo som man med lätthet kan byta mot storstad och högt tempo om man vill. Dessutom med golfspel på två härliga banor. Välkommen till Troia!

4 veckors Long Stay med fri golf på Troia och 4 greenfee (inklusive transfer!) på Montado för 9.995:- 

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

 

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Troia är en fantastiskt naturskön halvö strax söder om staden Setubal, lite drygt en timme söder om Lissabon. Lättast att ta sig hit är med bilfärjan från Setubal som är en behaglig halvtimmes tur över floden Sado.

Sandstränderna här är magiska och klimatet mycket bättre än i närbelägna Lissabon lite längre norrut. I den mysiga lilla marinan finner man ett par mysiga restauranger och barer. Här finns också en fin hotellrestaurang och ett casino! där man kan spela bort eller spela hem pengar. Skulle man har förlorat pengar kan man alltid trösta sig med sagolika solnedgångar i havet i väst…

Till Troia åker du om du vill ha lugn och ro i en fantastiskt naturskön miljö, bo riktigt fint OCH ha obegränsad golf på en ljuvlig golfbana runt hörnet. Om du tröttnar på det lugna tempot på Troia, är det i och för sig bara att gå ner till färjan, åka över till Setubal och leta upp en favoritrestaurang eller fortsätta vidare till underbara Lissabon. Trots att man bor på lugna Troia så är utflyktsmöjligheterna många runt hörnet.

Golfen på Troia

Troia är en halvö och en mycket populär och lyxig resort. Här kretsar det mesta runt sol, bad och golf. Här finns en fantastiskt vacker golfbana ritad av den store banarkitekten Robert Trent Jones Sr. Den är rankad bland Europas 50 bästa banor! Här har Europatouren för både herrar och damer spelat ett flertal gånger.
Banan är av skiftande ”links” och ”skogs” karaktär och man får alltid räkna med att både vinden och de karaktäristiska sanddyner som omger banan kommer att vara en del av spelet.
När du är här på en Long Stay ingår fullt medlemskap på Troia Golf Club. Det innebär att du kan spela varje dag om du så vill.

Troias fantastiskt fina och underhållande bana är ett mästerverk!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Under din Long Stay har du även 4 greenfee på härliga Montado Golf.

blankblankblankblankblankblank

För att lyxa till det en aning så har vi även lagt till 4 rundor på toppbanan Montado som ligger strax utanför Setubal. Vi tror att det blir en alldeles underbar mix av dessa två banor. 
Montado är en helt annan typ av bana. En mycket uppskattad park/skogsbana med flera mycket vackra och roliga hål. Greenerna brukar hålla absolut högsta klass på Montado. Avslutningshålet med en par 3:a som är en ö-green har fått de allra bästa att börja darra på manschetten.

För att komma till Montado tar man antingen den egna bilen eller så ta man bara med sig bagen på katamaranen och blir upphämtad av Montado vid färjan. Det ingår i priset att Montado hämtar och lämnar vid färjan.

Boendet på Troia

Våra lägenhetsalternativ ligger i Troia med gångavstånd till allt. Acala och Beach är två fina lägenhetshotell av mycket bra 4-stjärnig standard. Acala ligger lite mer centralt har härliga balkonger i sydläge vilket är mycket uppskattat. Här finns även garage som du kan använda utan kostnad.

Acala ligger centralt och har balkonger i söderläge…

blankblankblankblankblank

När du inte spelar golf

Från lugnet på Troia är det inte långt till spännande utflykter. Med färjans hjälp in till Setubal är har ni nära in till den härliga storstaden Lissabon om ni vill. Här väntar en fantastiskt vacker stad med sina kullar, spårvagnar och ljuvliga restauranger.

Åk förbi Lissabon och vidare längs kusten ut mot Atlanten så är de historiska badorterna Estoril och Cascais inte långt bort. Här finns ett stort utbud av härliga skaldjurs- och fiskrestauranger att välja mellan. En perfekt dagsutflykt!

På närmare håll väntar gott om upptäckter runt Setubal med många vingårdar och fina restauranger i närområdet.  Missa inte heller den charmiga lilla byn Sesimbra med sina fantastiska skaldjursrestauranger.


Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.
Våra värdar är vanligen på plats under säsong, dvs 1/10-1/12 respektive 1/2–1/5. Vissa avvikelser kan förekomma.

Starttider och greenfee

Som Long Stay gäst med Sunbirdie på Troia har du tillgång till fri golf på Troias underbara golfbana smat 4 rundor på fina Montado inklusive transfer. På Troia Sunbirdies gäster kan boka alla tider som är tillgängliga tidigast 48 timmar i förväg. Det betyder i praktiken att du får 28 heldagars greenfee och kan spela så mycket golf du bara orkar. Starttiderna bokas i klubbhuset.

Vad ingår i priset?

28 dagars boende (4 veckor) och obegränsad golf på Troia Golf ingår. Dessutom ingår 4 golfrundor på Montado Golf (med transfer till/från färjan i Setubal).
Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 28 dagar, har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor. Se vår prislista där du finner priser för 4 veckor, extra nätter, extra veckor och extra vistelse (4 veckor), samt ev tillägg för vissa perioder som mars månad, påsk och nyår.

Gå direkt till prislistan för long stay golfresor till Troia…

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…


Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Costa de la Luz flyger man bäst direkt till Malaga. Det går också att flyga till Sevilla. Nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Vi rekommenderar även ett antal resebyråer som kan hjälpa er med flygbokningen. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset utan tar ut en avgift för detta.

Flygbolag till Lissabon där du bokar direkt hos flygbolaget:
www.norwegian.com/se/
www.ryanair.com/se
www.sas.se/

Resebyråer:
www.mkairbroker.se

www.flygstolen.se
www.flygvaruhuset.se
www.seat24.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.
Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies longstay-resmål och våra Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB